- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Otthon nekünk is van 120-as UPC, de nem is itthon van a gond. Mert itt gépről is menne a dolog gond nélkül. De például anyósoméknál nincs Wifi, net sem nagyon. Még mielőtt a Warezre gondolnál .apk küldözgetéssel, nem feltétlenül erről van szó. Getjar-t gondolom ismered... illetve ingyenes alkalmazásokból is elküldhetem a frissebb verziót olyannak akinek mondjuk nincs/nem kell mobilnet. De mondom attól még valaki nem lesz hülye, mert nem úgy használja az okostelefonját mint te.
-
Xaels
félisten
Mobilnetünk van. De páromnak az 500MB elég hamar elfogy. A divat/gasztro oldalak rengeteg képpel vannak tele és a lekorlátozott net nem éppen acélos a Lumián. Na meg nem egész nap itthon ülünk. Én anno Operával(nem a mini) simán elvoltam a keret lejárta után is. Persze akinek csak feature phone jelleggel kell új annak jók a WP-sek is, de amikor már több igény van akkor előjönnek a csip-csupnak hitt bosszantó hiányosságok.
-
Xaels
félisten
Én például mindig elhagyom a pendrive-jaim. SD-t külön nem használok csak az MP3 lejátszómban, de az mindig tele van. Sokszor volt már, hogy telefonnal vittem ezt-azt vagy éppen BT-n küldtem el 1-1 .apk-t családon belül amikor nem akartunk szenvedni. Persze párom Lumiájára egy rohadt fotót nem lehet csak úgy átküldeni. Az, hogy nálatok nem jelentkezik a hiánya nem jelenti azt, hogy másoknál sem.
Páromnál a L800 például 2-szer is kicsapta a biztosítékot. Közel sem olyan "hibamentes" a WP mint az beállítják.
-
Xaels
félisten
Az idézőjeles régi Lumiádra próbálj felmásolni egy PDF-et szállítás céljából majd simán felmásolni másik gépre. Akkor küld el BT-n. Állíts be a telefonon bármilyen zenét csengőhangnak és telepíts egy épkézláb adatforgalom barát böngészőt. Jujj, bocs ezek nem mennek gyárilag...
egyenlőre =/= egyelőre...
-
Xaels
félisten
Maradjunk annyiban, hogy lehet elsőre a WP mellett dönt, de a többség rövid időn belül meg is bánja, pláne ha WP7-es modellekről beszélünk. WP8-as modell meg nincs jelenleg annyi a piacon(elérhető állapotban) mint JB-s Android. És akkor még az árról nem is beszéltünk.
(#25) emvy: attól függ mi a teszt alanya. Ha valami komolyabb játék akkor a GPU-k közötti különbség érezhető is lehet akár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest