- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
válasz
kolosanyi #50 üzenetére
Hát igen, én is ezért nem cserélem le még jódarabig a nexus s-t, eszméletlen jó a neutron/voodoo kombó
WP8 ennek ellenére vonz, de szerintem csak akkor próbálom ki, ha nagyon alacsony áron lesz valami készülék, vagy egy régi 7-est leáraznak majd
A nokia mellett szól az ingyen navigáció, de ha jól tudom nem üti meg pl az igo szintjét. Android mellett pedig a sok ingyenes és jó program, ami meg fizetős azt is meg lehet venni olcsón akcióban. (pl officesuite kemény 55 Ft volt, vagy a napokban swiftkey 1.5 euró) -
margithid
veterán
válasz
blade zte #26 üzenetére
Ez nem igy müködik, hogy bekopogtatnak és jővő héttől gyártanak ott is...
Saját maguknak fognak majd gyártani, nem hülyék, hogy fele annyi profitot tegyenek zsebre és mással gyártassanak amit ők is meg tudnak csinálni.
Egyszerűen arról van szó, hogy a nokia elővigyázatos, ami érthető is.
Kiváncsi leszek amúgy, hogy a 900at milyen árvágással adják majd, főleg t-mobil szokott ilyeneket csinálni. Érdemes figyelgetni az oldalukat! -
margithid
veterán
Nem fognak itt már bővíteni, örülhetünk ha megmarad az is ami van.
Nem lehet csak úgy hipphopp áttenni a gyártás egy részét az egyik kontinensről a másikra. Itt leépítettek, kínában gyártanak, valószínű ott is fognak bővíteni.
A nokia jól csinálja, egy helyen akar gyártani és kis túlzással eladni is, mivel ha jól olvastam a híreket, elégé ráfeküdtek a kínai piacra, szolgáltatókkal is komoly szerzőséseket kötöttek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- Filmgyűjtés
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Xbox Series X|S
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest