- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
pufferzóna #124 üzenetére
Jó párosítás
Jó ember lehetsz
-
törölt tag
Én amolyan hobbi fotós vagyok. Nem nagyon szeretek bíbelődni a beállításokkal, van egy Fuji Finepix S1500 kamerám javarészt az előre beállított módokból választok a képek készítésénél. Elégedett vagyok vele. Van egy Canon FS10 videokamerám amivel szintén az előre beállított módok közül szoktam választani. Annyiban vagyok előrébb mint pl a testvéreim, hogy ők automatán nyomogatják a gombot én általában kézzel választom ki a megfelelőt módot.
Sokszor van, hogy olyat látok amit jó lenne megörökíteni de nincsenek nálam az eszközeim, csak a Nokia N900-as és a Blackberry 9800 Tourch (remélem ez a neve). Egyik sem egy hú de eldobom az agyam. Ha a 808 hozná a Fuji Finepix S1500 minőségét nekem az már teljesen elég lenne.
Szóval szerintem az olyan embereknél találhatnak célba ezek a kamerás mobilok mint jómagam
Valószínű venni is fogok egy 808-as készüléket.
(Megjegyzem igen sok ismerősöm vett komoly fényképezőt, de csak automatán lövöldöznek mert a használatát már lusták voltak megtanulni, nálunk bizony sokszor jobb képeket készítek a Fuji Finepix S1500 30 000 Ft fényképezőgépemmel.)
-
törölt tag
válasz
pufferzóna #108 üzenetére
Ha van a kezedben egy olyan eszköz amivel igenis tudsz nagyon jó képeket lőni akkor miért ne ügyeskednél? Aki nem akar az nyilván nem fog 808-as telefont venni mert minek? Az csak fényképezésben kimagasló, netezni, játszani meg támogatottság nézve az összes többi platform lövi (sajnos). Szóval szerintem egy 808-as tulajnál nagyon is életszerű.
-
törölt tag
válasz
pufferzóna #101 üzenetére
csak arra gondoltam magamból kiindulva, hogy ha már ilyen csúcs-szuper kamerás eszköz van a kezembe és esti barangolás közben elkapok valami jó témát amihez esetleg még kapkodni sem kell akkor miért ne szórakozzak kicsit a beállításokkal, hogy azt a pillanatot "normálisan" megörökítsem? Részegen betépve meg aztán pláne.
Hol viszek én drága kamerát csak úgy magammal? Mobilt meg simán.
Szóval magamból kiindulva nincs neked igazad de mint ahogy mondani szokták három igazság van. Az enyém, a tiéd, és az igazság. Boldog karácsonyt
-
törölt tag
válasz
pufferzóna #99 üzenetére
Mondjuk ebben nem értek veled egyet. Nyilván aki fotós mobilt vesz arról simán eltudom képzelni, hogy ha valami megragadja a fantáziáját akkor valamiféle módon megtámasztja a kamrát a jobb képkészítés érdekében. A fotós is ember mobil mindig van nála kamera nem hiszem.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Azonnali fotós kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fotók, videók mobillal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest