- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kezdünk ugyanarról beszélni.
Mint igényt neveztem meg, hogy nő az igény a 4+-os kijelzőkre.Szerinted a 3,8 az ideális, ez így igen szubjektív.
Tekintve, hogy azonos méretarány mellett az a pár mm(3,8-4 között) simán hozható a telefon házának kialakításában. (kijelző körül és a vastagság)Egy karcsú kialakítással a 4,3 is kényelmesen használható egy átlagos európai férfikézzel meg egy csekély ügyességgel. Pl. SGS2.
De még az ázsiaiak körében is igen népszerű.Én azt mondtam, hogy nekem az 5,3 már nagy, de biztos van aki azzal is elboldogul némi gyakorlattal.
-
Számold már meg, hány utalás van a hozzászólásomban az első szám egyes személyre és arra, hogy a véleményem szubjektív.
Szövegértés mint olyan?Neked 3,8. Én 4"-t mondtam.
A kettő között hány milliméter van szélességben?(#37) larryking: Függ pár dologtól, de simán eldöcögnek a felsőkategóriás készülékek 2 napot is. Most az iphoneoknak betett az új iOS, de úgyis javítják/javították már.
-
válasz
larryking #29 üzenetére
Ha 1 napot kibír aktív használat mellett, akkor a legtöbb usernek megteszi.
Kijelzők is fejlődnek, egyre kevesebbet fogyasztanak, ugyanúgy mint a tartalom közben egyre gyorsul.
Én tudok élni ezzel.(#31) tdd587: Egy kézzel szerintem 4" környékén kezd használhatóvá válni, alatta egyszerűen kicsik a gombok. De egyéni preferencia. Nekem a 4,3 kényelmes 1 kézzel igazán.
Még a Galaxy Nexust megnyomkodom, hátha belefér.(#33) Pantal: Nekem onnantól kezdődik az elfogadható egy kézzel, gépeléshez alatta el kell forgatnom, hogy tényleg haladós legyen.
-
Hát igen, minden komolyabb gyártó elkezdi a 4"+ kijelzővel csinálni a telefonjait.
Erre van igény.
Tenyértől függően simán el lehet menni 5,3-ig mint a Note, de az már tényleg kényelmetlen egy kézzel az átlagnak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED monitor topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nyaralás topik
- C# programozás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest