- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- iPhone topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Még egyszer nem szólok, hogy hagyjátok abba itt is a ki-kiről-miért másol témát!
-
=Mentor=
őstag
Ez a metálpiros beütés valami eszméletlenül szép, de azért jó lenne már valami új dizájn, annyi koncepciót láttunk már, nem is értem miért nem bízzák a felhasználókra a tervezést..
-
kpal
nagyúr
na végre ezen lesz előlapicam
-
Ateszzero
őstag
Szép.
Ami jó , azt miért dobnák el. Már csak arra leszek kíváncsi, mennyire nyomja le a 800-as lumia árát. -
r3dsnake
nagyúr
amig nem lattam az N9-et eloben, az iphone4et tartottam a legszebb telefonnak
erdemes meglesni, megfogni, eszmeletlen szep es sehol egy illesztes
-
Ricardo
titán
Úgy ahogy a többi gyártónál kelendőek a hasonló formatervekkel érkező készülékek.Egy termékcsalád azonos kinézettel érkezik
Samsung galaxy család, SE xperia vonal (ott többféle forma fut egyszerre), Apple sem sokat változtatott a formán az előzőhöz képest, Motorola, se sokat változtatgat az adott család kinézetén. -
adrianv
tag
Szép ,szép, de nem tudom mennyire lesz kelendő így harmadszorra...
-
Integra
titán
válasz
imisomogyi #67 üzenetére
így van. a formaterv profi, megragadó és nagyon elegáns.
miért dobnák ki? mert pár tini aki amúgy sem vesz 120-150ezerért ilyen telefont azt mondja, hogy gáz? heheteljesen természetes, hogy maradnak most ennél a formatervnél és ezt fejlesztik szépen lassan tovább.. nokia belenyúlt egy olyan forma világba, ami lehet, hogy jó ideig tartani fogja magát és tud belőle építkezni. a külső nagyon illik az os-hez.
-
nicu71
addikt
válasz
imisomogyi #67 üzenetére
+1
Ami szép ,az szép! -
imisomogyi
aktív tag
Szerintem ezzel semmi baj, még így harmadjára is imádom ezt a formát. Magasan a legszebb, a mostani telefonok közül.Pont annyira szimplicista, amennyire kell.
Like! -
Valentino K.
senior tag
Ne legyen rajta túl sok elpazarolt hely, s akkor emberi mérete lehet.
-
Kezdünk ugyanarról beszélni.
Mint igényt neveztem meg, hogy nő az igény a 4+-os kijelzőkre.Szerinted a 3,8 az ideális, ez így igen szubjektív.
Tekintve, hogy azonos méretarány mellett az a pár mm(3,8-4 között) simán hozható a telefon házának kialakításában. (kijelző körül és a vastagság)Egy karcsú kialakítással a 4,3 is kényelmesen használható egy átlagos európai férfikézzel meg egy csekély ügyességgel. Pl. SGS2.
De még az ázsiaiak körében is igen népszerű.Én azt mondtam, hogy nekem az 5,3 már nagy, de biztos van aki azzal is elboldogul némi gyakorlattal.
-
SirDöme
tag
A Lumia 800 is tetszett, de ez így kifejezetten bejövős. Már csak a rendszerrel kell megbarátkoznom...
-
Kumite
aktív tag
válasz
Brutális eb #2 üzenetére
Mégis miről beszélsz?
-
Pantal
senior tag
Nem konkretizáltad, hogy a 4" átlagos, hanem azt, hogy az 5,3" már nagy az átlagnak egy kézzel. Emellett kijelentetted, hogy neked 4"-4,3"-tól kezd kényelmes lenni egy kézzel. Ebből gondoltam, hogy szerinted a 4,3" még az átlag által egy kézzel kényelmesen használható kategóriába esik. Erre reagáltam én, hogy akkor te nem vagy átlagos kéz mérettel rendelkező, vagy más az elképzelésed róla, hogy mekkora az átlag. De még egyszer kihangsúlyozom, hogy persze ez szubjektív. De azt még mindig tartom, hogy szerintem az átlagnak nem kell 4"+. No offense, de tényleg. Ha valahol elbeszélek melletted, kérlek javíts ki.
A milliméter különbséget meg hagyjuk ki, főleg, hogy az átmérő nem csak a szélességből jön ki. Volt 3,2"/3,5"/3,8"/4"/4,3" telefonom, tudom, miről beszélek. -
Pantal
senior tag
Offba raktam, szmájlival a végén->nem komolyan gondoltam.
(#51) D1Rect:
Bocsánat, én belevettem az azt megelőző hsz.-edet is (mivel ez egy hsz sorozat volt) és abban még a 4+t átlagosnak vetted.
A szubjektív véleménnyel meg egyet értettem, azt én is kiemeltem.
De nyilván rossz a szövegértésem, köszönöm, hogy emlékeztettél.
-
Nem néz ki rosszul jöhet is akár.
-
callmeakos
veterán
Mivan a design osztály elment nyaralni?
-
Számold már meg, hány utalás van a hozzászólásomban az első szám egyes személyre és arra, hogy a véleményem szubjektív.
Szövegértés mint olyan?Neked 3,8. Én 4"-t mondtam.
A kettő között hány milliméter van szélességben?(#37) larryking: Függ pár dologtól, de simán eldöcögnek a felsőkategóriás készülékek 2 napot is. Most az iphoneoknak betett az új iOS, de úgyis javítják/javították már.
-
daniel909
addikt
[Moderálva] mindemellett nagyon tetszik, éled a nokia!
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
egyébként zártam a témát, mert szerintem is unalmas
Akkor itt zárhatjuk is ezt a ki kiről másolt dolgot.
-
Quasi_modo
nagyúr
Tetszik. Lehet, hogy még ezzel a piros színnel is bevállalnám.
-
Blyan
félisten
válasz
Dr.Anonymus #42 üzenetére
Az a gáz, hogy ezen lovagolsz.
Ez egy ihletettség, lopás akkor lenne, ha a Nokia mp3 lejátszója lenne kiköpött iPod Nano.
Egyik egy telefon, a másik egy mp3 lejátsztó, más a méret, a kialakítás, de még célterület is teljesen más. Ami hasonlít, az az alapformavilág - de mégsem ugyanaz a kettő.Kb olyan, mintha az IBM-et vádolnád, hogy az ősi és alap ThinkPad koncepciójával ellopták a japán ételes doboz kinézetét (ami amúgy valóban ihlette a ThinkPad formáját).
-
Dr.Anonymus
addikt
nézd nem poén..
én nem minden telefonra mondom azt hogy apple klón, mert van szemem rá
de ez egyértelműen azt az ipodnano formavilágot követia sony-ericsson, vagy a htc (sőt még egy panasonic is )azért tud egyedit és szépet alkotni, és szerintem gáz, hogy erre mások nem nagyon képesek
egyébként zártam a témát, mert szerintem is unalmas
nem csak az ilyen hsz-ek, hanem a szégyentelenül copy-pastelő gyártók is.. -
Pantal
senior tag
Akkor nyilván te nem tartozol az átlagos közé, vagy érdekes elképzelésed van az átlagos kézröl. Nekem nincs kis kezem, sok telefonom volt, és azt mondom, nekem 3,8 az ideális. Igaz ez szubjektív, de azért azt kijelenteni, hogy az átlagnak 4-4,3tól kezd kényelmes lenni a gépelés, elég meredek.
-
andris1602
aktív tag
ez már a 3. telefon ugyan ezzel a formával? hm. valami új?
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Barthezz2 #36 üzenetére
egyet mondok...
...kettő lesz belőle -
csab2
veterán
válasz
Brutális eb #2 üzenetére
Nem értelek. Ez a forma nem egyedi a többi WP7-es telefon között? Az addig OK, hogy ua. mint az N9, de ami szép azon minek módosítani? Meg hát annak úgyis annyi, egyszeri kísérlet.
Ez a forma igenis szép és egyedi, ráadásul rohadtul nem hasonlít az iPhone-ra.Remélem, hogy marad ez a forma és remélem, hogy nálunk is kapható lesz! Nagy eséllyel - és ha a fenti két állítás igaznak bizonyul -ez lesz a következő telefonom.
-
válasz
larryking #29 üzenetére
Ha 1 napot kibír aktív használat mellett, akkor a legtöbb usernek megteszi.
Kijelzők is fejlődnek, egyre kevesebbet fogyasztanak, ugyanúgy mint a tartalom közben egyre gyorsul.
Én tudok élni ezzel.(#31) tdd587: Egy kézzel szerintem 4" környékén kezd használhatóvá válni, alatta egyszerűen kicsik a gombok. De egyéni preferencia. Nekem a 4,3 kényelmes 1 kézzel igazán.
Még a Galaxy Nexust megnyomkodom, hátha belefér.(#33) Pantal: Nekem onnantól kezdődik az elfogadható egy kézzel, gépeléshez alatta el kell forgatnom, hogy tényleg haladós legyen.
-
B1T3
addikt
válasz
Dr.Anonymus #30 üzenetére
Nem hiszem el, hogy mindenki ezzel jön.
Az egy négyzet szemből nézve, amin belül van egy fekete peremmel körülvett kijelző. Az N9 és a Lumia 800 (ill. ez) egy téglalap szemből nézve, amin belül van egy hosszúkásabb kijelző fekete kerettel körülvéve, de ez a fekete keret nem egyedi a telefonok körében, sőt. Továbbá az összes tárgyalt készülék több színben is kapható, hűha. Persze, hasonlítanak, de ez nem jelenti azt, hogy kijelenthető, feltétlenül lopták.
-
Dr.Anonymus
addikt
gyönyörű, kár hogy ezt is appletől lopták
aki kételkedik nézze meg az ipod nano formavilágát -
Hát igen, minden komolyabb gyártó elkezdi a 4"+ kijelzővel csinálni a telefonjait.
Erre van igény.
Tenyértől függően simán el lehet menni 5,3-ig mint a Note, de az már tényleg kényelmetlen egy kézzel az átlagnak... -
b4zsi-
őstag
Szerintem az n8 formavilágával is kezdhetnének még valamit. Alakul a Nokia. Csak így tovább....
-
larryking
senior tag
válasz
tha_answer #24 üzenetére
Bőven elég a 3,9 coll.
-
tixem
addikt
Nokiának szokásává vált ez a ctrl+c ctrl+v metódus. Előbb a c7-et adták ki kismilló változatban, most meg a lumia 800-ról akarnak lerántani annyi bőrt amennyit csak bírnak vagy mi
Jelzem, nagyon tetszik a forma, egyedi meg minden
-
hitman77
senior tag
Egy ilyet elfogadnék.
Azt hiszem megvan a jövőévi kütyüvásárlás kiszemeltje.
-
csoki46
senior tag
Na ezzel a méretű kijelzővel már kifejezetten tetszik
-
Воланд
titán
válasz
tha_answer #13 üzenetére
-
St_Riv
csendes tag
Ahogy elnézem most az lesz a trend, hogy a külső marad, a teljesítmény nő. Lassan majd mehetünk a boltba és új , procit, ramot, meg videokártyát vehetünk a telóba
-
tha_answer
őstag
meegot rá lehet ezekre heggeszteni?
-
hemaka
nagyúr
Jó ez az ipod nano "klón"... De legalább szépet loptak, HTC-től gáz lett volna...
-
Alwares
aktív tag
Majd meglátjuk. Nekem már a Lumia 800 is nagyon tetszett, már azzal is megvettek, de ha csinálnak egy ugyanolyan, nagy kijelzővel, akkor váltok. Persze ha egyszer hozzá tudok jutni emberi áron.
-
Integra
titán
válasz
Brutális eb #2 üzenetére
pont a nokia teszi oda magát design vonalon, és jól áll neki
arról nem is beszélve, hogy alig van ilyen készülékül, tulajdonképpen csak egyetlen egy.
más kérdés, hogy a wp-nek kéne lassan kijelző felbontásban előre lépnie, mert most az, hogy 3.7 vagy 4.3 ugyanaz a felbontás.. talán a wp8-cal ez változni fog és jön a hd felbontás -
Hát nem tudom, szép készülék, de azért ennyire nem kéne túlzásokba esni, hogy harmadszorra is copy-paste veszik a készülékházat..
-
larryking
senior tag
Ha ez fém lesz, benevezek egyre.
-
Ricardo
titán
Szép ez is. Van még pár készülék ebben a formában, aztán váltani kell. Nagyon nyomulnak. kíváncsi leszek mekkora fellendülést hoznak a WP7-nek.
-
Fancy-boy
addikt
Nekem tetszik ez a dizájn. Friss.
-
knyitogato
őstag
válasz
Brutális eb #2 üzenetére
Szerintem az N9-Lumia formák egyediek és szépek. Semmi közük az iPhone-vonalhoz
-
Brutális eb
addikt
Win vonalon senki nem mer bevállalni valami egyedi formát?(Tisztelet a kivételnek)
Ez az erőlködés,hogy ők legyenek a az új alma nagyon nevetséges. -
tdd587
őstag
Ez nagyon csinos lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Synology NAS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen program, ami...?
- Kutya topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest