- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
Akkor most kevés a felbontás vagy bőven jó a felbontás?
Ez a felbontás már 2010-ben is kevés volt (Olvastuk rengeteg helyen ...) ...
Aztán most 2012 végén nézegetve a Lumia 900 kijelzőjét, amiről rengeteg helyen olvasni lehetett, hogy irgalmatlan kicsi a felbontása a tepsihez, meg hogy kevés ...
Na ez nem igaz ...
Lehetne több, ez tény (Az embernek semmi sem elég ...) Lehetne jobb a felbontás, és akkor a PPI harc folytatódhatna, de mindennapi felhasználás közben nem igazán érzem miért is lenne ez a felbontás "kevés".
Persze lehetne 4k, és akkor már csak a 4 mag meg a 128 GB belső memória hiányzik ...
Szvsz nem kevés. Szerintem pont jó. Nem hiányzik hogy jobb felbontása legyen. Akinek létfontosságú a HD, annak ott lesz a 920 ...
-
Abysmal
aktív tag
Tudok róla, de 4,3"-ra 2012-2013-ban azért már kevés ez a felbontás. Pontosítok: Ha jó áron lenne, akkor bőven jó lenne ez a felbontás is, de biztos vagyok benne, hogy jóval 100 fölött lesz. Tehát végül is jó a felbontás szerintem, de nem annyiért, amennyiért adni fogják.
Igazából eléggé sajnálatos, hogy csak ez és a HD felbontás támogatott, azért még egyet a kettő között berakhatott volna az MS. Nincs szükségem a 720p-re, de azért 820-énál nagyobb jó lenne. -
blex
senior tag
hát a legnagyobb védelmet becsapódáskor kell nyújtani, akkor meg még biztos rajta van. két-három pattanást csak kibír a földön.
egyébként nem tudom milyen módszerrel rögzül a hátlap, de az omniámé is le szokott esni, ha földhöz vágom, pedig ezen ilyen kis huzigálós "zár" van, amit viszonylag strapabíróak gondolna az ember.. -
callmeakos
veterán
a piros az pofás
-
nicu71
addikt
Istenien néznek ki ...bárcsak már látnék egyet testközelből is
-
válasz
Kepi p4 630 #40 üzenetére
Akkor ezt benéztem
Videókon még csak a citromsárgát láttam. -
Kepi p4 630
tag
válasz
FoxiestFox #38 üzenetére
-
vince
őstag
veszett jól néznek ki ezek a telefonok, akár a "sima" sárga hátlapra, akár bármelyik színű strapabíróra nézek
-
Szépek ezek az újak.
Bár a színválaszték tényleg rossz... de hátha lesz fekete/szürke is.
Fehér van? -
chabusch
tag
Pedig csak annyi kéne, hogy a fekete sarkok valami rázárható/pattinthatós megoldással kicsit rálógjanak az előlapra, így a teló nem esne ki a tokból leejtés esetén.
-
sanzi89
addikt
válasz
buvartacsko #29 üzenetére
Mielőtt ilyen nagyon okos vagy, elárulom, hogy a komment írásakor nem ezek a képek szerepeltek a cikkben.
Mikor írtam a kommentet csak ez az egy kép volt beszúrva a cikkhez:@Mindenkinek
Pontatlan volt a kommentem, az aktív, ütésálló tokra gondoltam, hogy lehetne fekete, amiből a cikk szerint nincs."...míg az aktív életstílus kedvelői az oldalak mentén és a sarkoknál gumi bevonattal megerősített zöld, narancs és citromsárga kiadás közül válogathatnak."
-
Beri78
őstag
egyre jobb irányba haladnak...
-
catroot
veterán
válasz
buvartacsko #29 üzenetére
Az előlap üvegéig felnyúló, anyagában színezett héjak között vezetékmentes töltést biztosító magasfényű vörös, sárga, ciánkék, bíbor és fehér, illetve matt fekete és szürke példányok is szerepelnek, míg az aktív életstílus kedvelői az oldalak mentén és a sarkoknál gumi bevonattal megerősített zöld, narancs és citromsárga kiadás közül válogathatnak.
Ha a megerősített tokra gondolt, akkor abban igaza van, hogy nem lesz fekete.
-
Hatvan9
senior tag
Annyira tetszik a 820 és a 920 hogy kelleni fog mindkettőből.
-
Xaels
félisten
Csak visszajön a 3210-3310 korszak amikor mindenki orrvérzésig cserélgette a hátlapokat.
-
falijja
őstag
Nem tetszik a wp zártsága és a felülete miatt...de a nokia akkor is nokia hajrá ....
-
littlelion21
addikt
Az kiderült már, hogy a kijelző kapott-e bármiféle karcálló bevonatot?
-
rizso
addikt
Kíváncsi leszek erre a "unibody" megoldásra. HTC Sensationnél egy kicsit szopóka-nyalóka lett az "egybehátlap" megoldás...
-
oszi666
őstag
Nokia egyre jobban erosit. Hajra!
-
Tomy Yayo
senior tag
De a linkelt felsorolás a vezetékmentes töltéshez szükséges hátlapok színpalettáját sorolja... A mondat (a cikkben) folytatódik, miszerint a strapabíró hátlap 3 színben lesz kapható: "...míg az aktív életstílus kedvelői az oldalak mentén és a sarkoknál gumi bevonattal megerősített zöld, narancs és citromsárga kiadás közül válogathatnak"
Tehát röviden és értelmesebben összefoglalva azt a mondatot: a vezetékmentes hátlap sok színben, a gumis hátlap 3 színben lesz kapható.
Olvassátok el egyben figyelmesen azt a mondatot. Elsőre én se értettem, hogy a gumis hátlapról szóló cikkben minek kell idekeverni a vezetékmentes töltés hátlapját, de ki lehet azért bogozni, mit akar az a mondat
-
szilagyiv
senior tag
Szerintem nem is az a cél, hogy strapatelefonná változtassák, csak annyi, hogy ne kelljen plusz egy kabát még rá, ne kelljen félteni, vagy csak símán megnyugtasson az érzés, hogy ha sérül, akkor aprópénzért kicserélhető.
Nagyon támogatom az ötletet!!
(N8-ról le sem merem venni a bumpert, pedig anélkül sokkal szebb lenne)
-
catroot
veterán
válasz
Tomy Yayo #13 üzenetére
Nem kizárt, mindenesetre itt a másik válasz.
@(#11) tailor
Ettől függetlenül lesz több színben is.
Most visszaolvasva, viszont gumi sarkos hátlapok esetében a választék:
"az aktív életstílus kedvelői az oldalak mentén és a sarkoknál gumi bevonattal megerősített zöld, narancs és citromsárga kiadás közül válogathatnak."
-
BDave
őstag
Na, erre kíváncsi leszek élőben, ha egyszer hozzám kerülne egy ilyen
Jó ötlet és jónak tűnik! Hajrá Nokia!
-
batai15
félisten
-
Abysmal
aktív tag
Ha belerakták volna a nagyobb felbontású kijelzőt, akkor ez "musthave" lenne a számomra, sokkal jobban bejön, mint a 920, csak ekkora méretre ez a felbontás kevés
Mindenesetre egy jó árral még változhat a hozzáállás.
-
na igen, az már nagyon tetszik!
egyre szimpatikusabb a 820-as.. -
lsebestyen
addikt
Én szurkolok a Nokiának!
-
rbalint88
addikt
Én csak azért nem, mert nincs még olyan alkalmazáskínálat wp alá, mint androidra. Egyébként szívesen vennék ilyet, hogy ha összeveszek végleg a droiddal. Iphone irreálisan drága és nem tud jelentősen többet, csak alkalmazásokban, maradna a wp, akkor meg kb ez a teló lenne a nyerő, főleg ezzel a cserélhető kabáttal.
-
Nagyon tetszik!
Hajrá! -
batai15
félisten
Igy már gondolkodon a 820on is..
-
sanzi89
addikt
De miért ilyen fos a színválaszték?
Igazán elfért volna egy full fekete vagy sötét szürke.
-
S.J.M.
senior tag
Az a sárga / fekete kombináció nagyon király.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest