- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
válasz
buvartacsko #29 üzenetére
Mielőtt ilyen nagyon okos vagy, elárulom, hogy a komment írásakor nem ezek a képek szerepeltek a cikkben.
Mikor írtam a kommentet csak ez az egy kép volt beszúrva a cikkhez:@Mindenkinek
Pontatlan volt a kommentem, az aktív, ütésálló tokra gondoltam, hogy lehetne fekete, amiből a cikk szerint nincs."...míg az aktív életstílus kedvelői az oldalak mentén és a sarkoknál gumi bevonattal megerősített zöld, narancs és citromsárga kiadás közül válogathatnak."
-
catroot
veterán
válasz
buvartacsko #29 üzenetére
Az előlap üvegéig felnyúló, anyagában színezett héjak között vezetékmentes töltést biztosító magasfényű vörös, sárga, ciánkék, bíbor és fehér, illetve matt fekete és szürke példányok is szerepelnek, míg az aktív életstílus kedvelői az oldalak mentén és a sarkoknál gumi bevonattal megerősített zöld, narancs és citromsárga kiadás közül válogathatnak.
Ha a megerősített tokra gondolt, akkor abban igaza van, hogy nem lesz fekete.
Új hozzászólás Aktív témák
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Robogó, kismotor
- Béta iOS-t használók topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest