- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
BDave
őstag
-
BDave
őstag
Igen bocsi, elírtam, természetesen 7.5re gondoltam!
Nem emlékszem arra, hogy ezt mondták volna - ami nem jelenti azt, hogy nem mondták -, de nem lehetne kiadni WP8-cal alsókategóriában mobilt? Ahhoz már akkor hardver kell, hogy képtelenség lenne olcsóbban adni? Kétlem.
(#4) scyllarus: Értem én, hogy vannak ilyen emberek is, de akkor már miért ne lehetne egy frissebb rendszerrel szerelni a telefont, hogy esetleg több funkciót használhasson a vásárló? Persze lehet, hogy azokat se használják amik a 7.5ben vannak, de akkor meg minek nekik okostelefon?
-
BDave
őstag
Nem értem, hogy miért csak ezekben az országokban dobják piara. Szerintem máshol is lenne rá kereslet 43ért érte. Bár ha jobban belegondolok egy kicsit sok érte.
Annak se látom értelmét, hogy most a WP8 megjelenése és elterjedése előtt kiadjanak 7.8-asokat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- GTA VI
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest