- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1022
őstag
válasz Georgexy_hun #47 üzenetére
Ez szép volt!!!
-
MR007RM
addikt
válasz fateless #155 üzenetére
Csak próbáltam rávilágítani egy egyszerű példával, miszerint a BT nemcsak a vadonban jobb megoldás.
Segítség akart lenne a részemről.
[ Szerkesztve ]
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
MR007RM
addikt
válasz fateless #150 üzenetére
Én is használok e-mailt meg felhőszolgáltatást. Töltögetek is néha főleg asztalival, de néha telón keresztül is ha úgy hozza. De ha a helyzet olyan hogy van jobb megoldás, akkor jön a BT- fájlküldés. Pl Csinálok egy fotót valakiről és a már korábban párosított kollégám telójára megy is rögtön. Egy hasonlat: Ha valamit el tudsz mondani 1 mondatban azt minek mondanád 6-ban? Nem vagytok semmik. Én tudom nekem mi a jó, én döntök nem hagyom magam megvezetni.
(#151) Oppenheimer: Okés, én nem is arra reagáltam miért nincs.
[ Szerkesztve ]
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
MR007RM
addikt
Én mindent bluetooth-ról küldök át a haveroknak. Főleg ha ott állnak mellettem. Másképpen is menne(2GB-s netem van), de nem vagyok hülye, megasztán hála égnek a telóm eléggé ki van okosítva erre is. 3-6 fotót pillanatok alatt átküldünk egymásnak, és a végén még azt is tudjuk hol keressük. Nem semmi mi? Hát ilyen is van és büszke vagyok rá nagyon.
Az általad használt megoldás után agyfaszt kapnék, mert körülményes és lassú.
-
MC Pite
veterán
válasz Oppenheimer #151 üzenetére
7.5el is Ha nem is mindent, de az már más kérdés.
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
veterán
Hagyjátok már abba!!
Ha a Symbian a fontos számotokra, valamint annak a funkciói, akkor ugyanennyi energiával, amivel itt írogattok, írjatok a Nokiának, mondjátok el nekik a problémáitokat, azt, hogy mit szeretnétek, hogy a rendszerben legyen.
De annak semmi értelme, hogy itt mantrázza bárki is, hogy neki mennyire fontos pl a BT fájlküldés, ha másnak meg nem az, nem fogja érdekelni, sem megérteni, miért ragaszkodtok annyira hozzá. Miért kell, hogy olyan fontos legyen pl egy iOS-t vagy WP-t használó embernek fontos legyen a BT fájlküldés (A Nokia N8-cal egyszer sem küldtem képet BT-on, de e-mailben és a felhőbe sokat). Rendben, nektek ez a fontos, de akkor annak írjatok, aki TUD tenni ez érdekében.Megvannak/megvoltak a Symbiannak is a maga erősségei, megvannak a WP-nek is, meg a többinek is. Van több is, hogy mindenki azt használja, ami számára a legjobb, nem pedig azért, hogy az összes többit lehessen ócsárolni.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
MC Pite
veterán
Előző kollégának: Sehol nem fikáztam a wp-t, azt mondtam mindenki vegye ami tetszik, nekem spec nem bejövős, olvass vissza. Annak örülök hogy nagyobb választék lesz, ha az én izlésem fele már nem is bővítenek.
Neked annyit, hogy nem mindenki skydrivról fogja leszedegetni a képeket - máshova is feltölthetném ami menü szinten van a telefonba integrálva - mert egyszerűbb és gyorsabb még az autobanátküldeni, és nem kell visszaszedni telefonra.
Képzeld, nekem is van fényképezőm, aláírásomba beleleshetsz. De nem mindenhova viszem, pl montis, országutis körökre sose.
Azt pedig hogy ugyanazt a kevés képi infót 1,5-5-15 vagy hány megán tárolod, te dolgod, de az akkora felbontásnak annyi értelme va mint utólag bmp-be konvertálni - biztos több infó van rajta ha nagyobb a file, nem?Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
nagyúr
válasz Quasi_modo #146 üzenetére
Nem hiszem, hogy meg lennék vezetve. Csupán pénzt kérni mindenért - trend lett.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz Polarstar #125 üzenetére
Miért beszélték le a SIG-et a k´kfogas fájlküldésről??
Ja, hogy akkor nem kell fizetni a szolgáltatóknak???
Na, itt ugrik a majom a vízbe!
Ezt nem értik sokan. Mert nem csak, hogy fizetsz a szolgáltatódnak, de az adataid sincsenek feltétlen biztonságban, amiket a netre küldesz.Azie: Sokan beszűkültek, és még többen vannak akiket megvezettek...
[ Szerkesztve ]
valami
-
Azie
őstag
"Mellesleg túráról 15-30 képet nem küldesz át mélen a haverodnak (mert a jó képeket az én telefonom csinálja)"
Így igaz, nem küldök át, mert a jó képeket a FÉNYKÉPEZŐm csinálja, és skydriveról töltik le az 5mb+ képeket az ismerősök. )))
Igen, sokan beszűkült látásmóddal rendelkeznek. Foghatod a kezüket Te is!
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
sadboy
aktív tag
válasz Vassili_Zait #141 üzenetére
Én csak arra reagáltam hogy ettől az NFC-től még nem nagy durranás a lumia, mert ez már symbianon is működött.
3210>6220>6630>N80>N82>N8>808
-
kpal
nagyúr
Na ha javítottak a 808-hoz képest (ami ugyebár most se piskóta!) akk meg van a kövi telefonom.
-
Aftereffect
tag
Cirka 7-8 évvel ezelőtt, amkor Nokia 6280 piacra került 2 Mpx kamerával és 480p videóval, akkor eljátszották ezt a trükköt, hogy a videónál cirka 2x zoom-ig nem volt részletvesztés (0,3 Mpx-videó a 2,0 Mpx érzékelővel)
Már akkor nagyon tetszett ez és éreztem, ez egy nagyon jó út, erre még fejleszteni fognak.. És láss csodát itt a 808 és utódai.. Immár 2 Mpx videó-36 Mpx optikával, ami már 3X zoom..
Csak így tovább Nokia!
Feltalálták az optikai zoom nélküli optikai zoom-ot
Ui: Az iPhone-nál miért homályosodik el a legkisebb zoomra a videó?
[ Szerkesztve ]
-
Vassili_Zait
senior tag
Te, másold már be légy oly szíves, hol írtam én ebben a topicban olyat, hogy a symbian elavult?
Ha mindenáron bele akarsz kötni valamibe, akkor légyszi olyat válassz amit le is írtam... Egy szóval sem említettem a symbiant... Tetszik a 808- de mikor telefont vettem drága volt...
-
Psychopeti
senior tag
Reméljük egy hét múlva esetleg már többet is lehet majd tudni róla
[ Szerkesztve ]
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
sadboy
aktív tag
válasz Vassili_Zait #135 üzenetére
Mint ahogy a 808-ban is van. Meg a nokia 700-ban is van. Pedig csak elavult symbian.
[ Szerkesztve ]
-
sadboy
aktív tag
válasz Vassili_Zait #122 üzenetére
Aha és az is bluethooton küldi át a fájlokat erről meg ennyit.
-
edemke007
tag
válasz edemke007 #130 üzenetére
Amúgy én tényleg akár hogy próbáltam, a Lumia 900 nem kelt életre se a C7-mel, se az 5230-cal, se Xperia S-sel. NEm kommunikáltak. Ennyi. Nincs mit szépíteni. Reméljük lesz még a Nokia újra olyan helyzetben, hogy saját, ésszerű, átlátható oprendszer fog futni rajtuk, mint a Symbian, csak épp a kor hardverét is támogatni fogja majd!
-
edemke007
tag
válasz Vassili_Zait #121 üzenetére
Miért is?
-
daniel909
addikt
szerintem nincs igazad. a 820 a 800-at váltja, a 920 pedig a 900-ast. itt még logikusak is a számok. a belépő wp szint a 620 alatt van mert: (4gb belső memória, -előlapi kamera...stb) csak olyan modell most nincs a Nokiának. és az lenne a 610 utódja. tehát kicsit megcsúsztak a számokkal.
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
mekker
őstag
Hát lehet, de eddig nem igazán mentette meg. Ahogy olvasgattam, 2010 közepe végéig még nyereséges volt az üzlet, aztán 2011-től már veszteségbe menetelt át, ráadásul még az is súlyosbította, hogy igazából nyíltan kikukázták az eddigi OS-üket és telefonjaikat, ráadásul úgy, hogy még nem volt egy kiforrt és bejáratott OS a kezükben és igazából egy lapra tettek fel mindent. Lassan 3 év és még mindig nem sikerült igazából beérni magukat sem. Ennyi pénzzel és marketinggel a hátuk mögött is "csak" pármillió WP-s készüléket adtak el, ami nem egy megváltó szám se magukhoz képest, sem a vetélytársakhoz mérten.
Remélhetően az idei év már sokkal jobban alakul, de az valószínű, hogy például az ilyen kameratelefonok, meg úgy általában a WP-k a makacs Mikrószoftos felület miatt igazából csak rétegtelefonnak maradnak meg.
- (csak azért érdekel, hátha a pénzből és a sikerből futja majd 1-2 kicsit "kommerszebb" telefonokra, mert egyébként meg WP-t nem hiszem, hogy vennéka szomszéd macskájánakmagamnak.)
(bocsánat az offokért)Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Vassili_Zait
senior tag
Ha neked ilyen igényeid vannak, akkor vegyél mást, használj mást! Nem kötelezett senki arra hogy megvedd a WP-s telefonokat! Kb olyan amit itt művelsz, mint ha egy biciklis fórumban magyaráznád, hogy mennyivel jobb dolog síelni...
Ez egy jó telefon lesz, sokan várják, egyesek meg idejönnek és bebüfögnek dolgokat, hogy de szar mert neki épp nem ez kell... mikor fogjátok már fel végre,hogy vannak akiknek tetszik ez a rendszer...
"Balf*sz oprendszerekkel próbáljátok, erről nem a bt file transfer tehet, már elnézést" Ez a beköszönő mondat csak téged minősít!
-
MC Pite
veterán
válasz Vassili_Zait #122 üzenetére
Erről beszéltem... Magadból meg pár geek haverodból indulsz gondolom ki, és amit nem látsz az nincs/hülyeség. Jellemzően havonta egy hetet külföldön vagyok, feldughatja az ember a mobilnetet. Nézd meg Oroszországban vagy Iránban (de akár csak a szomszédos Horvátországban meg Ukrajnában ez mibe kerül.) És nem, nem csak suliban, mekibe meg irodában van az ember 5 nyílt wifi router között... Nfc-t meg ne olvasd, használd, meséld majd el hány emberrel milyen gyorsan ment. Pl kiderülhet hogy azzal a párosítást gyorsítod bt ftp vagy wifidirect kapcsolathoz...
Hagel: ott is megoldható, de jellemzően az it/geek népek olvasták és tudják megcsinálni, ami elhanyagolható mennyiség a userek számát tekintve. Out of box használhatóságban symbian eléggé ott van, de nem divat ezzel foglalkozni, inkább üzenetküldőtől a billentyűzetig, a tárcsázótól a naviig szedjen/vegyen a user valami használhatót magának... Az a menő.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
nagyúr
Tartok töle, hogy csak kamerában lesz jó a gép.
És a kék fog igen is jó! Fogtam a párom telefonját, kijelöltem a fájlokat és egyszerre árküldte amíg kimentem egy pohár vízért.
Nincs net, nincs adat-díj, nincs egyéb felesleges kör egy másik számítógéppel.
Miért beszélték le a SIG-et a k´kfogas fájlküldésről??Ja, hogy akkor nem kell fizetni a szolgáltatóknak???
Na, itt ugrik a majom a vízbe!
Százszor symbian, mint valami tré, korlátokkal teli xar!
-
Blyan
félisten
Csupán azt kellene megérteni, bár nehéz lehet, hiszen még csak milliószor volt róla szó: Nem volt della, csőd viszont jött, izomból. MS tőkeinjekció nélkül már nem is lennének.
Nos ennyi az egész. A Google nem adott volna semmit, nem hogy pénzt, de még státuszt sem, hiszen eddigra már a Samsung volt az ász ott.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
mekker
őstag
válasz edemke007 #113 üzenetére
Én sem igazán értem...majdnem csődbe vitték magukat a "remek" átvezető üzletpolitikával a Lumiák és az S^3 váltás közt, és igazából semmivel sincsenek előrébb. Ahogy néztem a 620-as tesztet*, igazából az jutott eszembe, hogy ennyi sok fejlesztéssel még előrébb is tartanának a Symbiannal, mert jelenleg a WP a hardvertámogatáson kívül ugyanazt tudja nyújtani, mint a Belle, akkor meg mi értelme volt ennek az egésznek? Ennyi erővel már fejleszthették volna azt is (vagy a Meego OSüket) egy kicsit megerőltetebben.
*a 620-as olyan kábé, mint az utolsó S^3-asok az idei év elvárásainak megfelelő HW-rel
Lol.[ Szerkesztve ]
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Vassili_Zait
senior tag
Beszűkült látásmód... Akkor vedd már észre, hogy WP8-on lehet BT file-okat küldeni...
Amúgy meg akinek futja WP-re, vagy iPhone-ra... annak van mobilnetje is... akinek nem telik rá, az minek veszi meg ezeket a telefonokat... nekik találták ki a Zeteblédet... meg a Vodafone smart-ot
Mindenáron ragaszkodni a BT fileküldéshez, na ez a beszűkült látásmód... Már van NFC is :
-
MC Pite
veterán
válasz Oppenheimer #116 üzenetére
Balf*sz oprendszerekkel próbáljátok, erről nem a bt file transfer tehet, már elnézést
Gondolom sejted hogy egy eredetileg is telefon oprendszernek készült os-en nincs ilyen baj, gyors és egyszerű
Mellesleg egy túráról 15-30 képet nem küldesz át mélen a haverodnak (mert a jó képeket az én telefonom csinálja), külföldön megint nem küldöd át - és bizony rengeteg embernek nincs net/mél a telefonján!
Igen, legyen egyszerű és működjön. PC-s programmal csakúgy (ma láttam hogy a samu droidos telefonok nem mennek a saját programjukkal bt-on, ez .. khm, érdekes) mint bármilyen oprendszerű tablettel, telefonnal, pc/laptopppal!Az hogy pl névjegyet fogadni bt-on droidon egy vicc, megtalálni, majd importálni, majd pislogni hogy most mit importált, mi a kontakt neve? Ezeket réges régen ki kellett volna nőnie már a google rendszerének .
Az meg hogy ilyenkor a bt-ot bekapcsolni nem egyszerű ha nincs widgete, annak a beállításait megint keresni kell az vicces - számomra régóta természetes hogy 1 gombbal vagy a redőnyön lévő kapcsolóval ki/be, régebben az ikonra, most a redőnyön a bt kapcsolatra bökve a beállításokhoz visz, hogy pl egy droidos telefonos fájlküldés előtt előbb párosítani tudjakJöhet a sár meg a kő rám, mert flamelek/trollkodok azzal hogy ezt le merem írni
Csak úgy érzem sokan egy picit beszűkült látásmóddal rendelkeznekPixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Blyan
félisten
válasz edemke007 #118 üzenetére
Nem is való az mindenkinek. Vegyél droidot vagy symbiant.
Nekem az elmúlt években volt XM5800, Samu Spica, Moto XT615, HTC Trophy, i4, i4S, és utoljára BT-t fájlküldésre a penge Motommal használtam. De lehet, hogy előtte még a SE K700ivel, pedig, még jó pár telefon képes volt utána a BT fájlküldésre.
Amúgy meg vicces, hiszen a WP8 pont képes rá.
(#120) MC Pite
Dehogy trollkodsz, hiszen csak egy számodra érdektelen telefon/rendszer topikjában hírdeted, hogy milyen korlátolt és szar.
Simán felhőbe küldöm a képeimet, külföldön meg
a: ha nem vagyok többet 1-2 napnál, akkor nem az a legfontosabb, hogy képeket küldözgessek.
b: ha több idő telik el, akkor meg simán veszek egy prepaid kártyát, nettel, telefonálási lehetőséggel.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
edemke007
tag
válasz Oppenheimer #116 üzenetére
Szerintem undorító. Ez olyan alap dolog úgy érzem, mint ha hívnak,fel tudod venni. Nem szeretem a WP-t, olyan zárt, fusztrál komolyan. :/
-
SuperMario
tag
Bring it on! Remélem a súlya és mérete ellenére fog kapni pecsétet
Egyébként ha már így is lapátokat gyártanak telefon helyett kiügyeskedhetnék, hogy ne kelljen kidudorodnia a hátlapnak. Kicsit nagyobb kijelzőt kéne rátenni meg kávát és akkor talán el lehetne tenni a dolgokat a telón belül. Töltés jó vezetékkel, microSD nem kell, veszünk nanoSIM-et, csak legyen sík a hátlap#116: Szerintem a mai mobilnetezési feltételek mellett sokkal egyszerűbb felhőzni. Főleg okostelókkal. De kinek hogy.
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz edemke007 #113 üzenetére
Komolyan ekkora érvágás a BT fájküldés hiánya? Hétvégén kipróbáltam, a HTC 8X-emről küldtem egy LG 2X-re képeket és csak macera volt az egésszel... Ráadásul emailben sokkal egyszerűbb lett volna, csak ki akartam próbálni milyen is ez. Hát sz@r! 2X-en azóta sincsenek meg a képek amiket átküldtem, mert nem tudni hova mentette, nekem pedig a saved pictures mappába menti, de nem érkezési sorrendbe, hanem random bevágja a többi kép közé. Rémálom.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
edemke007
tag
Személy szerint kíváncsi leszek erre a telefonra. Nagyon sajnálom, hogy nincs "többé" Symbian. Szerintem ha megerőltették volna magukat, meg tudták volna csinálni full hd kijelzők kezelésére és több szálon való futásra is...
Amúgy volt szerencsém (?) kipróbálni egy Lumia 900-at. Hát ekkora érvágást, mint az a csúcs telefon okozott, soha életemben nem volt még!
Az egy dolog, hogy kékfogon nem lehet más gyártó termékével párosítani, és adatokat küldeni, de hogy házon belül, egy 5230-cal sem? Nonszensz eléggé...
Ha már nem lehet symbianos a következő telóm, akkor legalább lehetne androidos/meegos legalább.
Tényleg tud valaki róla, hogy az N9-en kívül lehet e bármelyik más Nokiára droidot rakni? -
Már kiváncsian várom a készüléket remélem a ház amibe kerül lesz olyan mint a 920-é vagy egy E7-é (de jó is lenne) és maga a kameráról sokkal laposabban legyen beágyazva a készülékházba mint a 808-ban akkor tuti nyerő lenne (számomra)
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Azie
őstag
Nekem fontos a kamera, de a symbian miatt 920 mellett döntöttem 808 helyett. +azért a külső is számít, akárki akármit mond (nekem legalábbis).
-
Azie
őstag
- már van ilyen
- ez tényleg hiányzik, de túlélhető a hiánya, majd megcsinálják
- nekem már 7.5 is megjegyzi. a 8 nem? (sőt belogolva is marad mindenhol)
- 50 mb-os netem van, nokiám. első 2 hétben néztem a számlálót, azóta (2 hónap) rájöttem, hogy fölösleges.így igaz, remélhetőleg jönnek a frissítések szépen sorban (kényelmi funkciók implementálásával)
-
Ati1979
veterán
Na erre kíváncsi leszek. Alig várom a hivatalos bejelentést!
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz Oppenheimer #104 üzenetére
Ha WP7 lenne rajta akkor valóban, de a specifikáció nem minden - a WP8-nak kicsit magasabb a hardverigénye, a minimum feletti adatok jelentik azt, hogy mennyire lesz erős élesben a vas - márpedig a 620 a WP8 abszolút minimumát teljesíti, míg a 710 a WP7 minimuma felett van, ott a minimum a 610 vas.
Nokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket
-
negyedes
addikt
válasz Georgexy_hun #85 üzenetére
hmm erdekes problema. mondjuk a wpben mailben soha nem volt gondom eddig. de lehet hogy valtoztatott vlmt a gugli.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Quasi_modo
nagyúr
Arra leszek kíváncsi, ez is akkora lesz mint a 920, vagy inkább remélhetőleg kisebb.
valami
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz daniel909 #99 üzenetére
A 710-et a Lumia 820 váltja, az a középkategória, a 620 a 610-et váltja alsókategóriában. Az, hogy a 620 hardverben közel olyan erős, mint a 710 csak a WP8 követelménye, de ettől a WP8 érában még alsókategória marad.
Szintén más kérdés, hogy természetesen a 710-nek már lejjebb ment az ára, a 820 még mindig debüt áron mozog, de 1-1,5 évmúlva a 820 is annyi lesz, mint most egy 710.[ Szerkesztve ]
-
daniel909
addikt
válasz #32839680 #96 üzenetére
szerintem a 710-et váltja a 620. most a számozást nem nézve a 710 is egy középkategóriás cucc volt annak idején, a 620 is az most. valamint középkategóriásba biztos nem fognak 1gb ramot tenni, az már felső kategória lenne akkor.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Blyan
félisten
válasz Proton881962 #94 üzenetére
Irónia volt, a csávó bő egy éve WP tulaj, most is van neki.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
MC Pite
veterán
Otthon reprodukáljam vagy mit szeretnél? Ilyen közelről a leggyengébb led is kivillantja a témát.
Lowlight témában ez beszédesebb.Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Proton881962
csendes tag
Nem tudom mennyire vagy képben, hogy milyen a rendszer, bár ha ezt linkelted akkor semennyire. IGAZ, nem olvastam végig, de az első 50 pontból ha 10 igaz akkor rengeteget mondtam.
Egy kérdésem lenne feléd, ami mindig is nagyon mozgatta a fantáziám: Miért baj az, hogy az éppen nem használt programok nem terhelik a hardware-t és így nem okoznak + fogyasztást. Persze ez nem azt jelenti, hogy az olyan appok amiknek szükséges nem tudják a háttérben is frissíteni magukat ugyan úgy mint androidon. DE ne hidd, hogy meg akarlak bármiről is győzni pusztán a kíváncsiságomnak köszönhetően szeretném megérteni a hozzád hasonló gondolkodásmódú embereket. -
Crus
őstag
"ledes telefon tudja, akár a régi W810-em - szerintem."
Figyelek... a "szerintem", most nem annyira tudott meggyőzni.
A 808-as vitathatatlanul magasabb kategória, alig várom, hogy az újabb PW telefon megjelenésekor lecserélhessem rá a jelenlegi telefonom...
[ Szerkesztve ]
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Crus
őstag
Ez a min. elvárható szint 2012-13-ban egy normálisabb okosnak mondott telefontól. Örömteli, hogy a Nokia még feljebb emeli a lécet ezen a téren. Engem sajnos a 86520000-féle zömében useless appal nem tud megfogni a másik 2 konkurens, ellenben a Nokia a valódi és használható funkciókkal eléggé.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
MC Pite
veterán
Ezek egy fokkal jobban prezentálják mit tud a kamera, de még köszönőviszonyban sincs a 808al! (A képedet sok kisebb szenzoros, ledes telefon tudja, akár a régi W810-em - szerintem.)
808as tesztképek, illetve tükrösökkel és milcekkel összehasonlítva. B r u t á l i s ![ Szerkesztve ]
-
daniel909
addikt
Androiddal jobb lenne
szerintem még csak nem is ronda, látszik h van benne anyag, de ami a legjobb h egy kompakt gép ami állandóan az emberrel van (igen, még akkor is mikor csak a boltig kell lesétálni) azaz kb mindent meglehet örökíteni szép minőségben. ez nem semmi azért.
[ Szerkesztve ]
-
saiyajin
senior tag
Jól hangzik ez az uj pureview nokia es a masik ketto. Remelem tenyleg jo cuccokkal jonnek az mwc-re.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
Crus
őstag
Az alábbi képet TELJESEN SÖTÉTBEN, mindent autobeállításon hagyva készítettem az N8-ammal, semmilyen utólagos módosítás nem történt rajta:
Még 1x: TELJESEN SÖTÉTBEN.
Kitartok a Nokia mellett. Amíg továbbra is elintézik nekem, hogy nem kell kompakt vagy picit afeletti fényképezőgépre költenem, addig rám számíthatnak
-
Georgexy_hun
tag
Novemberben kapta a telefonját akkor ő akarta beállítani. Aztán Decemberben voltam otthon és mondta, hogy nézzem már meg mert nem megy. MInden jó volt mégsem töltött le egyetlen levelet sem. Kitöröltem újra beírtam, majd a sajátomat is de azzal sem ment. De lényegtelen ez most már. Csak egy hibát írtam le amit végülis megoldottam. De vanak hibák Droidon is. Meg Symbianon is.
Samsung Galaxy S23 Ultra- Dell XPS 17 L702X - MSI X470 Gaming Plus Max - AMD Ryzen9 3900X - Nvidia RTX 2060 Super - 32 Gb DDR4
-
negyedes
addikt
válasz Georgexy_hun #83 üzenetére
mikor probaltad?
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Georgexy_hun
tag
válasz skylinelaca #81 üzenetére
Én is így gondolom hogy mennie kellene de nem ment. Ez amúgy apum 610-én volt. Én sem igazán értettem. És csak az előbb leírt módszerrel sikerült működésre bírni.
Samsung Galaxy S23 Ultra- Dell XPS 17 L702X - MSI X470 Gaming Plus Max - AMD Ryzen9 3900X - Nvidia RTX 2060 Super - 32 Gb DDR4
-
Georgexy_hun
tag
"Hangerő: Miért is nem jó a Global beállítás?"
Mert nem szeretem ha a messenger üzenetek meg az sms, meg a csörgés ugyanúgy hangos.
Mert pl a messengert nem akarom mindig hallani de megkapni az üzenetet igen.Samsung Galaxy S23 Ultra- Dell XPS 17 L702X - MSI X470 Gaming Plus Max - AMD Ryzen9 3900X - Nvidia RTX 2060 Super - 32 Gb DDR4
-
negyedes
addikt
válasz Georgexy_hun #76 üzenetére
Mi a baj a google gyari beallitasaival? nalam syncelt rendesen.
-
Sn00PiG
aktív tag
Wifi: Portico update óta ébren marad, ha bepipálod
Jelszavak: UC Browser, ingyenes, megjegyzi a jelszavakat, ráadásul az ott letöltött mp3-akat beimportálja a Music Hubba
Hangerő: Miért is nem jó a Global beállítás?
Adatszámláló: WP8-ban van alapból.
még valami?
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
válasz Georgexy_hun #76 üzenetére
Erdekes modon nekem szinkronizal mindkettő cimem, azonnal es kivetel nelkul! (Egy hotmail es egy gmail)
"Bad reklám is reklám too"
-
ramrit
tag
Hagyjuk már ezt az adatforgalom számlálót, kb.annyira szükséges,mint droidon a task killer.
Akinek nincs pénze netre,ne vegyen 100 ruppóért telefont, ennyi.Minden egyes wp hír tele van droid fanboykodással. Nem lehetne abbahagyni?! (költői kérdés)
Bocs,kiakadtam, de úgy érzem jogosan.
Hajrá wp8,alig várom, hogy leváltsam a robotot. Talán egy pureview-re.felecsd'el
-
Georgexy_hun
tag
válasz Integrale #74 üzenetére
Nem. Igaz. A szoftverben. Ugyanis kézzel beállítva simán szinkronizált. És mivel alapból csak az emailcímet kell beírni és a jelszót nem hiszem, hogy az én hibám lett volna a szinkronizáció elmaradása.
upd.: Nem vagyok WP ellenes. Nem kell ezt gondolni. Minden elektronikus kütyüt és telefont szeretek. De sajna a WP még nincs kész. Esetleg 2. telefonnak haszálnék egyet, hogy tanúja legyek a fejlődésének. Talán majd egyszer veszek egyet. Talán a kamera miatt ezt az újat.
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
válasz Georgexy_hun #71 üzenetére
Pedig pofon egyszeru. Valoszinuleg nem a keszulekben van a hiba
-
Georgexy_hun
tag
És még azt mondják nincs rá igény.
Vissza kicsit az előző tmára. Nem azt mondom, hogy nincs fantázia a WP-ben.
De bárki mondjon egy okot, hogy miért vegyem meg. A droid és a Symbian jelenleg még mindig több funkcióval rendelkezik. Majd, ha minden benne lesz mint amik a konkurenciában akkor talán. Ha kamerája is lesz akkor akkor pedig biztosan veszek egyet. De addig sajnálom nem. Amíg sem a rendszer sem a kamera nem nyújt semmi pluszt addig értelmetlen.Samsung Galaxy S23 Ultra- Dell XPS 17 L702X - MSI X470 Gaming Plus Max - AMD Ryzen9 3900X - Nvidia RTX 2060 Super - 32 Gb DDR4
-
MC Pite
veterán
válasz Luperator #68 üzenetére
Optika nem igen limitál ezeknél a kis mobilos szenzoroknál, és nem nem várom azonos méreten az újabb felbontás növekedést, dinamika csökkenés, zaj növekedés jön vele, megint
hagel: Nálunk csak 3 van a családban
-
Georgexy_hun
tag
Tévedsz. Egyébként nem voltak nyitva. De a legnagyobb baj az volt, hogy kb. 5 perc alatt kivégeztem. Értem ezalatt, hogy onnantól már nem volt érdekes. Mindent átnéztem benne és már nem kötött le. Kivéve az, hogy Gmailt akartam beállítani és nem ám úgy, hogy a Gmail-re dedikált beállításokkal. Mert az úgy nem működött. Vajon miért?
-
xperiasigi
őstag
A nokia szerintem beindulhat mert ha kijönnek az ùj teloik le megy a többi àra ès sokan(köztük èn)szívesseben vesznek majd ha màr nem lesz ilyen dràga..
Iphone 6s
-
Router
őstag
A HTC-n is és az N8-on is egyedi szoftver van mert lehet és megtehetem.
A családban van Lumia 610 és 710 is tehá volt alkalmam kipróbálni azt is.Gondolom azért a 610 és a 710 is fel volt nyitva, és úgy használtad őket hónapokig aztán alkottál egy ilyen átfogó véleményt...
A legtöbb emberrel az a baj, hogy maximum a sarki mobilos bazárban "nyomkod meg" egy WP7 telót és úgy alkot véleményt. Ezt a rendszert használni kell, élni vele egy ideig.
A Nokia véleményem szerint, ezzel a rendszerrel tett a legjobb lóra.
www.reballing.hu/forum
-
Luperator
tag
válasz Georgexy_hun #63 üzenetére
Az idén szerintem általános lesz a 13 megapixel. Elég sok hírmorzsa ír ilyenekről, na meg 2 megás előlapiról. Más kérdés, hogy ezt a szoftver hogy tudja kezelni. Ami nem változik, az az optika mérete, pedig gyanítom az is korlátja a képminőségnek.
-
skylinelaca
senior tag
-
nagyúr
válasz Georgexy_hun #63 üzenetére
Ne felejtsük el, hogy az N8 érzékelő esetenként 4x nagyobb, mint a nagynevű gyártók érzékelő modulljai.
Nem csoda, hogy még most is aláz a minősége.
Nem csoda, hogy a családban már 4 ilyen van. :-)
-
Georgexy_hun
tag
Nekem is tetszene még ezzel a formával is. De sajna a WP nem jön be egyenlőre.
Mondtam én már korábban olyat, hogy a gyártóknak csak készüléket kellene gyártani. Mi meg azt telepítünk rá amit akarunk. Ha akarunk WP-t, ha akarunk Ubuntut, ha akarunk Androidot, vagy Meegot, vagy Firefox OS-t. Miért nem lehetséges már ez ebben a korban? Úgyis szinte minden telefon már ugyanazoktól a gyártóktól származó alkatrészekből van. Első indításkor PC-re kötnénk feljönne egy ablak, hogy válasszon Operációs rendszert. És kiválasztjuk a listából. Mint a böngészőválasztó a win7-en. vagy ez túl idili lenne?Samsung Galaxy S23 Ultra- Dell XPS 17 L702X - MSI X470 Gaming Plus Max - AMD Ryzen9 3900X - Nvidia RTX 2060 Super - 32 Gb DDR4
-
Georgexy_hun
tag
Még a megapixel szám sem nő. Évek óta 8 MP-s telefonok vanna Samsungéknál, HTC-nél és Sonynál is.
Most végre lesz majd 13-as HTC de csak reménykedem. Ha már csak megközelíti az N8-at már cserélem is. De eddig még a közelítés sem ment egyiknek sem. Xenon vakuról meg ne is beszéljünk.Samsung Galaxy S23 Ultra- Dell XPS 17 L702X - MSI X470 Gaming Plus Max - AMD Ryzen9 3900X - Nvidia RTX 2060 Super - 32 Gb DDR4
-
BatchMan
senior tag
Ez már fényképezőgép, amivel többek között telefonálni is lehet. Méret, forma stimmel.
-
Örni
senior tag
Ilyen Pureview-es híreknél mindig elgondolkodom azon, hogy vajon a többi gyártó mikor jön ki hasonló kamerával, fejlesztenek-e már jelenleg ilyet stb. De valamiért ezek a gyártók, akik amúgy készítenek kamerákat és fényképezőgépeket, valahogy csak a megapixel számokat növelik, semmi más előrelépést nem látok. Esetleg hangzatos elnevezéseket.
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
angelus8925
tag
Ismerős érzés, ezek miatt nem váltottam telefont már jó ideje, most is a csodára várok és arra, h addig kibírja a telefonom és ne dobja be a kulcsot.. Bár ez még finn gyártmány, és nagyon remélem, hogy a "kínaiasított" újabb készülékek is tartják a minőséget....
Ha pótolják a hiányosságait a WP-nek és kicsit ráfekszenek a rendszerre, csinosítanak rajta, nem kell sokat, de valljuk be, lehetne szebb is ...akkor veszek egy új Nokia-t, mert számomra is fontos a fényképek minősége, az ingyenes navigáció, a minőség, ha már ennyi pénzt kell kiadnom valamiért, akkor tudjon mindent, amit tudnia kell... Pedig anno reménykedtem, h a Meego lesz az a rendszer, amit tovább visznek, de ez sem tűnik rossznak, de pillanatnyilag kevésnek tartom, sok a rés, amit be kéne tömni..siethetnének -
nagyúr
Úúúúuuuuuuu!
Ez most fájt!
Ezért kellett kidobni a 808-at????Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Integrale
veterán
- A jelszavakat megjegyezhetné ez tény.
- Adatszámlálóra nincs szükségem, amikor volt (Androidban) akkor sem használtam.
- Hangerő mizéria szintén nem akaszt meg, maximumon van vagy némán (a szélsőségek embere vagyok )
- Wifi lemegy alvóba kikapcsolt képernyőnél, de ha dolga van visszakapcsol. Nem maradtam még le Emailról, vagy facebook üzenetről!Elhiszem, hogy ezek lehetnek más szemében hiányosságok. De nem kell úgy kezelni, mint ha kardinális probléma lenne egy egy ilyen kihagyott (némelyikük már pótolt) funkció.
Továbbá a srác jött, és sz@rozta: megbízhatatlan, minőségi problémák stb. Ha nem tetszik neki maradjon a saját topikjában, és ne indítson lavinát minden egyes WP-s hírnél!
-
Ricardo
titán
Nem csinál akaratlanul nagy számlát, ami valljuk be nem hátrány.
" a vége felé majd nem akar majd netezni, vagy nem értem? "
Ez olyan mintha azt kérdeznéd, hogy dominó csomagban ha elfogy a pénz nem akar telefonálni? Ha van pénze feltölti, ha nincs nem (és akkor nem telefonál), a különbség annyi, hogy ott nem tud akarata ellenére túlforgalmazni míg a net esetén ha nincs adat számláló nem tudja mikor érte el a határt, így nincs döntése. ha nem lassítós a csomag, akkor bizony súlyos számlát tud generálni a túlhasználat.
[ Szerkesztve ]
-
MC Pite
veterán
Nekem a 808 jó lenne, de még vagy egy év mire olyan árban lesz ami eléri a limitem. Nem érzem az N8al sem hogy nekem rossz lenne, sőt . Belle meg droid okés, a két 'amcsiknak' való os nekem nem való, hiába próbáltam megismerni, megszeretni.
-
Hennet
aktív tag
Bunkosbot
Eh, a 808-bol kiindulva ami "csak" symbian* ez lesz legalabb annyi mint anno a 8800 Sirocco... (Tajekozatlanabbak kedveert negyed millio forint, bar azota kisse inflalodtunk )
*A "csak" millioszor van idezojelben, nem leszolni akartam a rendszert, en is azt hasznalom, de a Lumia, ha mas nem is de dragabb rendszer.
ui.: Azert tele a hocipom h mindenert elore kell magyarazkodni, "Thank you fanboyz!"
"Ööü... Én meg már azt hittem, hogy mivan, pedig mégsem."
-
AMD Power
titán
WP lesz rajta gondolom!?
-
Georgexy_hun
tag
Sziasztok!
Szeretnék én is beleszólni ebbe a WP-Symbian-Android dologba kicsit.
Jelenleg van egy HTC One X-em és van egy N8-am is. Korábban szinte csak Nokiáim voltak. Mind Symbianos. A HTC-n is és az N8-on is egyedi szoftver van mert lehet és megtehetem.
A családban van Lumia 610 és 710 is tehá volt alkalmam kipróbálni azt is.
A symbian után Androidra nagyon könnyen ment a válltás de mikor a WP került a kezembe már nem volt ennyire egyértelmű a dolog. Hiányoznak dolgok belőle nekem, amik mindkét másik rendszerben megvannak. Mondhatom úgy is, hogy a szabadság. Nem szeretem a csili-vilit de azért szeretem testre szabni a dolgokat. Sajnos még mindig olyan érzésem van a WP-vel, mnt egy kisebb zárt gagyitelefon rendszerrel. De hogy ne csak a rendszer legyen a téma, a kamera is nevetséges mindegyikben. És itt az Android sem jobb. Szinte nem is fényképezek a HTC-vel, inkább előveszem az N8-at és azzal mert rossz ránézni a másik álltal készített képektre. Volt itt az a teszt amikor sok kamerás mobilt állítotak szembe. Ott még az N8 is verte volna az egész mezőnyt kivéve a 808-at. Szóval sajnos aki szeretne szép használható képeket annak nincs alternatíva. Vagy vesz egy már nem támogatott rendszerrel ellátott telefont vagy megveszi a WP-s telefont és megpróbálja bezárni a buhera génjeit. De valahogy úgy érzem magam a WP-vel mintha egy alagútban mennék ahonnan nincs leágazás. Csak egy lehetséges kijárat. És ez a baj. Miért kell a felhasználónak kompromisszumot kötnie? Nyílt rendszer+testreszabhatóség+ronda képek vagy halott rendszer+testreszabhatóség+szép képek vagy zárt rednszer+nulla testreszabhatóság+szép képek.Én sem tartom jó döntésnek a WP-t a nokiától. Illetve de. Csak egy másikat is kellett volna megtartani mellette. Mondjuk a Symbiant vagy a Meego-t. Jelenleg ha telefont vennék, nem létezik jó döntés.
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz skylinelaca #43 üzenetére
WP8-ra hozta el a portico update
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
skylinelaca
senior tag
-
NGA
addikt
"A felhasználó dönthetné el, menjen alvó módba a wifi, vagy ne, amikor lezárja a képernyőt."
Droidos tablet - Asus Transformer gyári rommal: Azt állitottam be, hogy csak akkor maradjon wifi-n, ha csatlakoztatva van. Ezt észre is veszi, kb 10 alkalomból 6x. A többinél éjjel is hallom, hogy email érkezett."Külön lehetne állítani a hangerőt az alkalmazásoknak, csengőhangnak....stb"
Lehet én kezelem rosszul, meg ugye az tablet, de ott is csak 1 hangerő van, amit oldalt nyomkodok."Megjegyezné a jelszavakat."
Ez jogos."Nem csak Nokiákban lenne adatszámláló"
nekem speciel nem kell, mert korlátlan a mobilnetem, de elismerem, hogy másnak kell. -
Ricardo
titán
válasz Integrale #28 üzenetére
Minden trollkodás nélkül.
Jó lenne ha:
-A felhasználó dönthetné el, menjen alvó módba a wifi, vagy ne, amikor lezárja a képernyőt.
-Külön lehetne állítani a hangerőt az alkalmazásoknak, csengőhangnak....stb
-Megjegyezné a jelszavakat.
-Nem csak Nokiákban lenne adatszámláló (hihetetlen, hogy ez nem alap), hiszen nélkülözhetetlen a net, mint ahogy más okos rendszerek esetében is.Ez csak pár dolog ami hirtelen eszembe jutott. jó irányba halad a rendszer, de van még hova fejlődni. Remélem frissítésekkel megkapja.
A témához:
Nagyon kíváncsi leszek a telefonra. Ha valóban hozza a808 szintjét (esetleg át is lépi), mindenképpen nagy jövője lehet.[ Szerkesztve ]
-
MC Pite
veterán
válasz HawerKing #35 üzenetére
Annyi köze van a Belléhez mint Win95nek a Win8hoz...
Az EOS nem hinném hogy a modell neve lenne, gyanítom kódnév.
[ Szerkesztve ]
-
HawerKing
őstag
válasz Oppenheimer #27 üzenetére
Jo volt az a Szintijány mig az 5700 amat hasznaltam kb 4 eve
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
BatchMan
senior tag
Bocsi, de a Canon EOS mellett lesz Nokia EOS? Ez erősen áthallásos, és messze nem ugyanazt jelenti!
-
MC Pite
veterán
válasz Oppenheimer #27 üzenetére
Használtál wp telefont? És Belléset?
Ha mindkettőre igen a válasz, melyik jobb társ a hétköznapokban, mi van teli butafonokat is megszégyenítő limitekkel? Vagy miért kéne a symbianosoknak kardjukba dőlni?
Kinek mi jön be, kész. A múlt héten használtam kicsit Xperia Go-t, (nem tudom már hogy 4.0 v 4.1 volt rajta) de a rendszer elég sok 'sajátossága' megmaradt ami a 2.1/2.2ben nagyon tetszett. Attól szar? Nem.
N8al sem tudom miről maradok le amiről mások nem (de kollégám 710ese nálam sűrűn kivágja a biztosítékot, nem én vagyok az ájfónos/windowsos varázslós/kliensprogramos/leegyszerűsítéses cuccok célcsoportja.Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Воланд
titán
válasz Integrale #28 üzenetére
elmeletileg ezt az egesz win8/windows rt/wp vonalat, kozos kernelt mar a wp7 fejlesztesevel egyidoben elkezdtek.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Crus
őstag
Oh noes!
Adhatom el az N8-am és vehetem meg ezt
Még mindig élvezettel figyelem, ahogy azandroidioesjujjdedrágaésmenő userek mekkorákat néznek, amikor én linkelek random elkattintott képet a telómmal... no meg nekem még mindig nincs az Északi-Sarkon meki, ellenben ingyen és legálisan qrva jó navigációm van
-
-
Integrale
veterán
Most bedobtál egy csontot az oroszlánoknak
komoly gondokkal küszködik a WP? írj párat
összeszerelés? miről beszélsz?pedig már 2 éve erőlködnek rajta
a 3 év közelebb van a valósághozMiben buta? Miben nyilvánul meg a megbízhatatlanság?
támaszd alá, különben csak trollkodsz!Vesszőket meg használj, mert így eléggé kibogozhatatlan egy két sorod
(#29) MR007RM
Persze, hogy elmondhatod, csak akkor hülyeséget ne beszélj!
[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
Miért is kellett volna kukázni? A 808 már egy éves telefon. Jól tökön szúrták magukat azzal hogy csak a háttérben beszéltek róla. Akikkel találkozok nap mint nap 99% még csak nem is hallott róla. Szerintem a Symbiant kellett volna tovább fejleszteni nemcsak a kamera terén a mostani rendszerből kiindulva. A WP pedig komoly gondokkal küszködik ahogy olvasgatom a felhasználóit rendszer és összeszerelés terén egyaránt, pedig már 2 éve erőlködnek rajta kevés eredménnyel és megelégedéssel. A Symbiannal többre mentek volna, főleg most,
de sajnos az MS közben megvette a Nokiát. Szerintem csak erről van szó. A WP rendszere pedig buta és megbízhatatlan teli ígéretekkel, amiket csak lassan pótólnak vagy soha. Gyenge iPhone klón.Az illusztrált fotó számomra borzalmasan ronda.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Nagyszerű, remek. Várom nagyon! Bár androiddal jobb lenne.
(#22) woland_y2k
Így utólag már egyértelmű, hogy nem.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
lett volna ertelme energiat beleolni a wp7 ilyen iranyu fejlesztesebe, ugy, hogy nincs upgrade wp8-ra? mert szerintem nem.
szerk.: jah, az on reszre pedig: +1.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Hina
aktív tag
Na de ha tényleg így fog kinézni (ilyen "keléssel" a hátán), nem lesz gond az asztalon fektetve, hogy nem hallani ha, csörög, mert a mikrofon le van takarva.
[̲̅̅S̲̅a̲̅m̲̅s̲̅u̲̅n̲̅g̲̅] [̲̅̅G̲̅a̲̅l̲̅a̲̅x̲̅y̲̅] [̲̅̅S̲̅8̲̅+̲̅]
-
hunter84
aktív tag
Nem azt mondták hogy képtelen, de szomorú, hogy ennyit kellett várni rá, és ahogy te is látod, a WP7 nem is lett rá felkészítve, azt' az is WP.
Nem tudom, hogy én a többséghez vagy a "kisebbséghez" tartozom-e ezzel, de nálam a kamera milyensége egy telefon kiválasztásánál ennyiből áll:
- Van benne?
- Van.
- Jó. -
Luperator
tag
Még anno itt írtátok fórumban, hogy túl későn hozza majd ki a Nokia ezt a telefont és tessék. A formaterv miatt nem aggódom, mindenkinek más a fétise. Van aki nagy telefont vesz, mert nagy a kijelzője, van aki téglát mert elegáns. Ha kiadják, nem féltem a Nokiát, hogy ne hoznának ki belőle amit tudnak, szerintem a WP rendszernek is érdeke, hogy terjedjen, úgyhogy hajrá!
-
MC Pite
veterán
" ám a részletvesztés nélküli nagyításhoz szükséges hatalmas felbontás és az optikai stabilizálás kombinálásáról egyelőre nincs információ"
Vicceltek, kétszer akkora dudort akartok?!
-
Márkosz
tag
Képen nem néz ki rosszul a cucc!
Sony Ericsson w200i-> LG Optimus GT540-> HTC Sensation-> HTC One X-> HTC One M9-> HTC U11-> Samsung Galaxy S10+
-
PakoA
csendes tag
-
gerilee
aktív tag
Ha ezt a képen lévő telefont Nokia designer készítette, akkor biztos vagyok benne, hogy közvetlenül utána rituális öngyilkosságot követett el.
Inkább valami túlvezérelt laikus keze munkája lehet...Hülyékkel vitatkozni olyan, mint egy galmbbal sakkozni. Feldönti a bábukat, rász*rik a táblára, majd boldogan ugrál, hogy ő nyert...
-
Wuk07
tag
hányok ennél rondább telefon terv nem is létezik. De ha beleteszik a 41 megapixelt megveszem
N8 -> 1020 -> P10-> P30
-
félisten
Hat igen, jo lenne tudni, hogy lesz e benne optikai képstabi.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
veterán
Jöhet, jöhet! Késő ősztől, talán meg is venném...
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Воланд
titán
-
gerilee
aktív tag
Androiddal jobb lenne vót'má'?
Hülyékkel vitatkozni olyan, mint egy galmbbal sakkozni. Feldönti a bábukat, rász*rik a táblára, majd boldogan ugrál, hogy ő nyert...
-
HawerKing
őstag
Jo hallani , hogy uton vannak a Lumia 920 csucsot levalto telok s remelem igy lejjebb fog menni a Lumia 920 ara s akkor lecsapok egyre ami melto utodja lehet a Lumia 900 amnak (amit nagyon sajnalok az az hogy a Lumia 920 ban nem Amoled a kijelzo s felek rosszabb lessz a fekete mint a mostani Lumia 900 amban )
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
bagkri01
őstag
A symbian sem éppen egy agyas rendszer és láss csodát az első pureview mobil mégis azt a rendszer használja.
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
Воланд
titán
ajaj, a kep ala oda kellene irni, hogy illusztracio.
amugy meg a hozzaertok megmondtak itt a forumon, hogy a wp buta rendszer es keptelen lekezelni egy ilyen kepalkotasi megoldast, szoval tuti kamu az egesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Asszociációs játék. :)
- Nyaralás topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest