Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Xiaomi 12T - egytucat
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azie
őstag
- már van ilyen
- ez tényleg hiányzik, de túlélhető a hiánya, majd megcsinálják
- nekem már 7.5 is megjegyzi. a 8 nem? (sőt belogolva is marad mindenhol)
- 50 mb-os netem van, nokiám. első 2 hétben néztem a számlálót, azóta (2 hónap) rájöttem, hogy fölösleges.így igaz, remélhetőleg jönnek a frissítések szépen sorban (kényelmi funkciók implementálásával)
-
Sn00PiG
aktív tag
-
Integrale
veterán
- A jelszavakat megjegyezhetné ez tény.
- Adatszámlálóra nincs szükségem, amikor volt (Androidban) akkor sem használtam.
- Hangerő mizéria szintén nem akaszt meg, maximumon van vagy némán (a szélsőségek embere vagyok)
- Wifi lemegy alvóba kikapcsolt képernyőnél, de ha dolga van visszakapcsol. Nem maradtam még le Emailról, vagy facebook üzenetről!Elhiszem, hogy ezek lehetnek más szemében hiányosságok. De nem kell úgy kezelni, mint ha kardinális probléma lenne egy egy ilyen kihagyott (némelyikük már pótolt) funkció.
Továbbá a srác jött, és sz@rozta: megbízhatatlan, minőségi problémák stb. Ha nem tetszik neki maradjon a saját topikjában, és ne indítson lavinát minden egyes WP-s hírnél!
-
NGA
addikt
"A felhasználó dönthetné el, menjen alvó módba a wifi, vagy ne, amikor lezárja a képernyőt."
Droidos tablet - Asus Transformer gyári rommal: Azt állitottam be, hogy csak akkor maradjon wifi-n, ha csatlakoztatva van. Ezt észre is veszi, kb 10 alkalomból 6x. A többinél éjjel is hallom, hogy email érkezett."Külön lehetne állítani a hangerőt az alkalmazásoknak, csengőhangnak....stb"
Lehet én kezelem rosszul, meg ugye az tablet, de ott is csak 1 hangerő van, amit oldalt nyomkodok."Megjegyezné a jelszavakat."
Ez jogos."Nem csak Nokiákban lenne adatszámláló"
nekem speciel nem kell, mert korlátlan a mobilnetem, de elismerem, hogy másnak kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A hónap végén debütálhat a Nokia „EOS” belső néven fejlesztett fotózásra kiélezett csúcsmobilja.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest