- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azie
őstag
- már van ilyen
- ez tényleg hiányzik, de túlélhető a hiánya, majd megcsinálják
- nekem már 7.5 is megjegyzi. a 8 nem? (sőt belogolva is marad mindenhol)
- 50 mb-os netem van, nokiám. első 2 hétben néztem a számlálót, azóta (2 hónap) rájöttem, hogy fölösleges.így igaz, remélhetőleg jönnek a frissítések szépen sorban (kényelmi funkciók implementálásával)
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Sn00PiG
aktív tag
Wifi: Portico update óta ébren marad, ha bepipálod
Jelszavak: UC Browser, ingyenes, megjegyzi a jelszavakat, ráadásul az ott letöltött mp3-akat beimportálja a Music Hubba
Hangerő: Miért is nem jó a Global beállítás?
Adatszámláló: WP8-ban van alapból.
még valami?
[ Szerkesztve ]
Nokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket
-
Integrale
veterán
- A jelszavakat megjegyezhetné ez tény.
- Adatszámlálóra nincs szükségem, amikor volt (Androidban) akkor sem használtam.
- Hangerő mizéria szintén nem akaszt meg, maximumon van vagy némán (a szélsőségek embere vagyok )
- Wifi lemegy alvóba kikapcsolt képernyőnél, de ha dolga van visszakapcsol. Nem maradtam még le Emailról, vagy facebook üzenetről!Elhiszem, hogy ezek lehetnek más szemében hiányosságok. De nem kell úgy kezelni, mint ha kardinális probléma lenne egy egy ilyen kihagyott (némelyikük már pótolt) funkció.
Továbbá a srác jött, és sz@rozta: megbízhatatlan, minőségi problémák stb. Ha nem tetszik neki maradjon a saját topikjában, és ne indítson lavinát minden egyes WP-s hírnél!
"Bad reklám is reklám too"
-
NGA
addikt
"A felhasználó dönthetné el, menjen alvó módba a wifi, vagy ne, amikor lezárja a képernyőt."
Droidos tablet - Asus Transformer gyári rommal: Azt állitottam be, hogy csak akkor maradjon wifi-n, ha csatlakoztatva van. Ezt észre is veszi, kb 10 alkalomból 6x. A többinél éjjel is hallom, hogy email érkezett."Külön lehetne állítani a hangerőt az alkalmazásoknak, csengőhangnak....stb"
Lehet én kezelem rosszul, meg ugye az tablet, de ott is csak 1 hangerő van, amit oldalt nyomkodok."Megjegyezné a jelszavakat."
Ez jogos."Nem csak Nokiákban lenne adatszámláló"
nekem speciel nem kell, mert korlátlan a mobilnetem, de elismerem, hogy másnak kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest