Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Xiaomi 12T - egytucat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
Oppenheimer #151 üzenetére
7.5el is
Ha nem is mindent, de az már más kérdés.
-
MC Pite
veterán
Előző kollégának: Sehol nem fikáztam a wp-t, azt mondtam mindenki vegye ami tetszik, nekem spec nem bejövős, olvass vissza.
Annak örülök hogy nagyobb választék lesz, ha az én izlésem fele már nem is bővítenek.
Neked annyit, hogy nem mindenki skydrivról fogja leszedegetni a képeket - máshova is feltölthetném ami menü szinten van a telefonba integrálva - mert egyszerűbb és gyorsabb még az autobanátküldeni, és nem kell visszaszedni telefonra.
Képzeld, nekem is van fényképezőm, aláírásomba beleleshetsz. De nem mindenhova viszem, pl montis, országutis körökre sose.
Azt pedig hogy ugyanazt a kevés képi infót 1,5-5-15 vagy hány megán tárolod, te dolgod, de az akkora felbontásnak annyi értelme va mint utólag bmp-be konvertálni - biztos több infó van rajta ha nagyobb a file, nem? -
MC Pite
veterán
válasz
Vassili_Zait #122 üzenetére
Erről beszéltem... Magadból meg pár geek haverodból indulsz gondolom ki, és amit nem látsz az nincs/hülyeség. Jellemzően havonta egy hetet külföldön vagyok, feldughatja az ember a mobilnetet. Nézd meg Oroszországban vagy Iránban (de akár csak a szomszédos Horvátországban meg Ukrajnában ez mibe kerül.) És nem, nem csak suliban, mekibe meg irodában van az ember 5 nyílt wifi router között... Nfc-t meg ne olvasd, használd, meséld majd el hány emberrel milyen gyorsan ment. Pl kiderülhet hogy azzal a párosítást gyorsítod bt ftp vagy wifidirect kapcsolathoz...
Hagel: ott is megoldható, de jellemzően az it/geek népek olvasták és tudják megcsinálni, ami elhanyagolható mennyiség a userek számát tekintve. Out of box használhatóságban symbian eléggé ott van, de nem divat ezzel foglalkozni, inkább üzenetküldőtől a billentyűzetig, a tárcsázótól a naviig szedjen/vegyen a user valami használhatót magának... Az a menő.
-
MC Pite
veterán
válasz
Oppenheimer #116 üzenetére
Balf*sz oprendszerekkel próbáljátok, erről nem a bt file transfer tehet, már elnézést
Gondolom sejted hogy egy eredetileg is telefon oprendszernek készült os-en nincs ilyen baj, gyors és egyszerű
Mellesleg egy túráról 15-30 képet nem küldesz át mélen a haverodnak (mert a jó képeket az én telefonom csinálja), külföldön megint nem küldöd át - és bizony rengeteg embernek nincs net/mél a telefonján!
Igen, legyen egyszerű és működjön. PC-s programmal csakúgy (ma láttam hogy a samu droidos telefonok nem mennek a saját programjukkal bt-on, ez .. khm, érdekes) mint bármilyen oprendszerű tablettel, telefonnal, pc/laptopppal!Az hogy pl névjegyet fogadni bt-on droidon egy vicc, megtalálni, majd importálni, majd pislogni hogy most mit importált, mi a kontakt neve? Ezeket réges régen ki kellett volna nőnie már a google rendszerének
.
Az meg hogy ilyenkor a bt-ot bekapcsolni nem egyszerű ha nincs widgete, annak a beállításait megint keresni kell az vicces - számomra régóta természetes hogy 1 gombbal vagy a redőnyön lévő kapcsolóval ki/be, régebben az ikonra, most a redőnyön a bt kapcsolatra bökve a beállításokhoz visz, hogy pl egy droidos telefonos fájlküldés előtt előbb párosítani tudjakJöhet a sár meg a kő rám, mert flamelek/trollkodok azzal hogy ezt le merem írni
Csak úgy érzem sokan egy picit beszűkült látásmóddal rendelkeznek -
MC Pite
veterán
Ezek egy fokkal jobban prezentálják mit tud a kamera, de még köszönőviszonyban sincs a 808al! (A képedet sok kisebb szenzoros, ledes telefon tudja, akár a régi W810-em - szerintem.)
808as tesztképek, illetve tükrösökkel és milcekkel összehasonlítva. B r u t á l i s ! -
MC Pite
veterán
válasz
Georgexy_hun #47 üzenetére
Nekem a 808 jó lenne, de még vagy egy év mire olyan árban lesz ami eléri a limitem. Nem érzem az N8al sem hogy nekem rossz lenne, sőt
. Belle meg droid okés, a két 'amcsiknak' való os nekem nem való, hiába próbáltam megismerni, megszeretni.
-
MC Pite
veterán
válasz
Oppenheimer #27 üzenetére
Használtál wp telefont? És Belléset?
Ha mindkettőre igen a válasz, melyik jobb társ a hétköznapokban, mi van teli butafonokat is megszégyenítő limitekkel? Vagy miért kéne a symbianosoknak kardjukba dőlni?
Kinek mi jön be, kész. A múlt héten használtam kicsit Xperia Go-t, (nem tudom már hogy 4.0 v 4.1 volt rajta) de a rendszer elég sok 'sajátossága' megmaradt ami a 2.1/2.2ben nagyon tetszett. Attól szar? Nem.
N8al sem tudom miről maradok le amiről mások nem (de kollégám 710ese nálam sűrűn kivágja a biztosítékot, nem én vagyok az ájfónos/windowsos varázslós/kliensprogramos/leegyszerűsítéses cuccok célcsoportja. -
MC Pite
veterán
" ám a részletvesztés nélküli nagyításhoz szükséges hatalmas felbontás és az optikai stabilizálás kombinálásáról egyelőre nincs információ"
Vicceltek, kétszer akkora dudort akartok?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A hónap végén debütálhat a Nokia „EOS” belső néven fejlesztett fotózásra kiélezett csúcsmobilja.
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Synology NAS
- Hálózati / IP kamera
- Lexus, Toyota topik
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Egyedi ékszerdobozka
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest