Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
Az asztalcsapkodas hive vagyok, mert akkor nem kell a rongalas utan fizetni, mint asztalborogatasnal. Na jo, persze ismerem.
Azert bosszanto, hogy kiadsz erte nem keves penzt es mindenki ledobb. A kopast csak akkor tudnam ervenyesiteni, ha masoknal is van ilyen problema... rossz anyagminoseg. Mert ha en dorzsolnem..., ez az elso eset.
Arbol nekem ugy tunt, hogy megis csak "premium" eger. -
Lacc
aktív tag
Ennek mennyire kopik az oldala?
Nekem van egy G703-asom es a huvelyk ujjamnal a boritas lekopott 2 honap alatt. Olyan mintha kidorzsoltem volna, pedig nincs ilyen attitud bennem, es napi 10 oraban van a kezemben eger, a tobbinel ilyen nem volt.
Ez egy munkara kenyelmes eger, eddig a legjobb.De a bolt a gyartora mutatt garancia miatt, a gyarto supportja meg a boltra, a fogyasztovedelem pedig nem tud mit csinalni, igy ugy erzem, hogy jol megszivtam. Pedig csak 2honap 10 napos...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest