- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
Mától egy Okleveles Nemzetközi Kapcsolatok Szakértő is van a családunkban, a lányom ma ötössel államvizsgázott!
Büszke vagyok, naná! -
Dany007
veterán
válasz
localhost #26 üzenetére
Egyértelmű. Pesten tanulni, illetve vezetni nem olyan kis dolog.
Nagy rutint ad. Szó se róla.
Próbáltam vicces lenni amúgy : P
Viszont a komoly része a dolognak csak annyi, hogy saját tapasztalatból (is) mondom, hogy jobb vigyázni a nőkkel a volán mögött. Ha suzukis nőről van szó, akkor egyből el kell kanyarodni, le kell térni, mert bármi megtörténhet.
Persze ettől függetlenül általánosítani se szabadna -
localhost
Közösségépítő
Ezt én pozitívan itélem meg!
Szerintem aki Pesten tanul vezetni és napi gyakorlatot is szerez, az könnyen végrehajt egy olyan manővert, hogy 'három sávot váltani ötszáz méteren belül a zsúfolt, de folyamatosan "döngető" Árpád-hídon'. Aztán ezzel a rutinnal már bármikor elvezet egy vidéki város forgalmában. Ugyanakkor vidéki barátaim évtizedes vezetési gyakorlattal is nehezen boldogulnak a Nagy Pesten -
localhost
Közösségépítő
Mától a lányomnak is van jogosítványa, a fiamnak már vagy két éve
Én meg büszke vagyok rájuk, de nagyon! -
localhost
Közösségépítő
UPDATE!
A fiam mától vizsgázott [OKJ] RENDSZERINFORMATIKUS!
Zúgjanak a harangok! Hozsannázzon a nép!
-
localhost
Közösségépítő
-
Ice!?
őstag
Először is gratulálok!
Én is informatikusnak tanulok. Még csak egy ECDL bizonyítványom van, de még előttem áll az egész élet.. 15 éves vagyok.
Remélem így folytatja a fiad, és valami híres cégnél, mint vezérigazgató hallhatunk legközelebb róla. -
Csabee.
nagyúr
nemakarlak elkeseríteni de az ECDL manapság semit nemér, mert hiába van meg valakinek az ECDL, 95%uk NEMISMERI a tananyagot... mint pl a Solver függvényeket excelben, vagy regresszió stb... egy csomó mindent nemis ismernek, nekem is megvan az ECDL.. de talán az e leglgyengépp papírom
Nekem is van Hálózattelepítő is OKJ-s papírom
meg Rendszerinformatikus OKJ-s papírom is
CCNA-m is van
meg AutoCad-em az Ecdl mellett.... de ez sajna még kevés
még feljebb kell törni CCNP, meg diploma
-
7
addikt
Apja egy szem kölke?
-
localhost
Közösségépítő
Gyakorlatilag két év, de Ő olyan számtech. szakközépbe járt, ahol harmadikban -negyedikben (vagyis 11-12.-ben) már a kétéves tananyag nagy részét megtanulták, így most a tavalyi érterttégi után, mint "ötödéves" egy év alatt megszerezte.
De ezzel még nincs vége!
Azonkívül, hogy megkapta az ECDL-t, még egy hónapon belül újabb két szakmával és egy Cisco Certificated Network Professional szakvizsgával és tanusítvánnyal is gazdagabb lesz.
(ez utóbbiért és annak vizsgájáért már fizetni kellett)Remélem a jó folyatatást
-
vtechun
veterán
Mennyi idő egy ilyen képzés?
-
Tomaaasz
aktív tag
Gratulálok neki is, és neked is!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged