Új hozzászólás Aktív témák
-
iSonic
addikt
Ezt totál megértem és Én aztán nem is szeretnélek meggyőzni sem kényszeríteni a váltásra, mert ha Neked az a platform fekszik, akkor az számodra a jó. Nincs olyan dolog, ami mindenkinek jó lenne, ezért vagyunk mások. Csak én pl unom már azt, hogy minden csapból a marketing folyik bármelyik cégről is legyen szó, közben meg mögöttes tartalom nuku.
-
iSonic
addikt
A 326ppi a marketing? Oke reszben ez igaz mert 3,5"-on hiaba lenne 600ppi, olyan kicsi hogy nem venned eszre. 5"-on mar igen. Vagy maga az zavar, hogy retina a neve? Na igen ez marketing de barki belathatja, hogy valaki hamarabb el fog adni valamit retina display neven mint azzal hogy WQHD es hasonlok.
Már alapból mondtál két dolgot is ami marketing
Ott 2007ben akkor igaza volt pont. Eleg szemet dolog valakit ugy tamadni egy 10 evvel ezelotti szoveggel hogy mar vedekezni sem tud. Nyilvan belatna hogy ma mar kellenek a nagyobb telefonok.
Azért ennyire nem kell kiakadni, de ami tény az tény és azért azt tedd hozzá, hogy az apple nagy részben a marketing ötletei révén adja el a telefonjait, mert ha megnézed mostanság hatalmas újításokat nem hoztak ki. A Samsung esetén legalább annyit feltudok hozni, hogy hajlított kijelző, ahhoz tartozó funkciók, IP67-68 védelem, meg az S-Pen újdonságai (GIF készítés, szövegfordítás és stb.), kamera..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest