- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexx7
csendes tag
Persze, hogy az a ketto marketingfogas dehat ez is a lenyege, konnyebb eladni retina nevvel mint qhdvga betuk keverekevel ezt mindenki tudja. Bar meglepo modon csak a sony hasznal meg ilyen marketingfogasokat mint a Triluminos meg bravia engine meg hasonlo baromsagok. Ha barki ele odaallok es mondom neki hoy wqhd vagy reti a kijelzo kell-e neki nem sokan valasztanak az elobbit. Nem tagadom en a marketinget, az eladasok nagy resze azert ettol fugg (lsd pokemon go) es az apple ebben mindig is jo volt. Foleg SJ idejeben de azert azt is tegyuk hozza, hogy o nem a semmire nyomta a szovegeit mint mostanaban cook bacsi. Ott volt egy akkor korszakalkoto telefon egy ipad es egy macbook air is mogotte. Most meg apple music. Felreertes ne essek nem apple vedoszent vagyok szerintem is az 5S volt az utolso iphone ami tenyleg kiraly volt de tenyleg hagyjuk mar a faszit. Jomagam is egyike vagyok 6S tulajkent aki csakis az apple pay es az ökoszisztema miatt nem valt (meg) note7-re.
-
Alexx7
csendes tag
Mi a marketingszoveg a retina kijelzore? Mert most nem azert de nem mintha azota minden telefonba nem nagyfelbontasu kijelzo lenne.. Sot mar ott tartunk hogy az iPhone szar mert nem 2560x1440 a kijelzo.. Szoval ha csak marketing az egesz akkor miert baj? A 326ppi a marketing? Oke reszben ez igaz mert 3,5"-on hiaba lenne 600ppi, olyan kicsi hogy nem venned eszre. 5"-on mar igen. Vagy maga az zavar, hogy retina a neve? Na igen ez marketing de barki belathatja, hogy valaki hamarabb el fog adni valamit retina display neven mint azzal hogy WQHD es hasonlok.. Ezt a 10 eves SJ szoveget meg mar szerintem ciki felhozni. Eloszor is hagyjuk mar bekeben nyugodni szerencsetlent. Ott 2007ben akkor igaza volt pont. Eleg szemet dolog valakit ugy tamadni egy 10 evvel ezelotti szoveggel hogy mar vedekezni sem tud. Nyilvan belatna hogy ma mar kellenek a nagyobb telefonok.
-
buvartacsko
addikt
anno nem volt a szifonban flash player sem, mégsem állt meg az élet.
ezt azért észben tartanám. ha az apple nem lenne, valszeg jó pár ősrégi port ott lenne még a pc-ken amire ma már semmi szükség nincs. ők hagynak el mindent elsőnek, és nem teszik rosszul, ez utólag mindig kiderült eddig, szóval nem temetném a dolgot.
az én iphoneomnak viszont van jack csatlakozója, köszöni szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest