- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scrydhan
senior tag
válasz buvartacsko #195 üzenetére
Szerintem meg doogee pénzelt reklám,ők állnak majd biztos a turing phone mögött,amit a nexusokkal (bocsánat,pixelekkel,ez is az ő tervük volt) agyütt mutatnak be.
2011: "Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."
-
iSonic
addikt
válasz buvartacsko #158 üzenetére
Mérnök ember vagyok engem az innováció nem hat meg, csak azért ne várj nagy csodákat. Megszokni vagy megszökni elv nem sokáig tud működni.
-
t72killer
titán
válasz buvartacsko #150 üzenetére
Woz nem örülne, ha eltűnne a jack-csatlakozó - én sem. Igen, azt a b@romságot is az apple kezdte el, hogy ultramacerás legyen az akksicsere egy telónál, sok idióta gyártó meg követte . Az sgs2-met azért is tartottam 5évig, mert ha lemerült az akksija, 1sec alatt belepattinthattam a tartalékot, semmi powerbankolás, egyéb szerencsétlenkedés.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
iSonic
addikt
válasz buvartacsko #150 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá, hogy a flash player elhagyása nem egy hatalmas "wasistdas".. alapjába véve html5 és java alapon mozognak az applikációk, vagyis ez egy olyan dolog, hogy kiváltotta az egyik a másikat. Egy csatlakozó esetén ez már nem ilyen egyszerű dolog, mivel 2-böl lesz 1 dolog, vagyis ha tölteni akarod a készüléket pl külső akksiról, akkor nem fogsz tudni zenét hallgatni, vagy filmet nézni én sem temetem, mert biztos erre is lesz egy hatalmas marketing duma, mint a retina display-re volt, amit a fanok a mai napig bekajálnak, vagy a tökéletes az iphone 4 mérete ennél nagyobb telefont nem gyártunk lásd 6S és 6S plus méret
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
válasz buvartacsko #148 üzenetére
ezt már az elmúlt pár kommentbe 20xsor ellőttek, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy a kiszállítás tényleg áll, akkor az sem tart hónapokig, plusz ha újra elindul nincs megállás, ellenben az szifonodnak úgysem lesz ettől még jack aljzata, ha a pletykák igazak szóval ha szeretnél átalakítót nálam olcsón vehetsz!
-
no more
veterán
válasz buvartacsko #73 üzenetére
Akkor miért nem voltál ilyen kis vicces, amikor a 2 forintos iPhone hatok banán alakúra hajlottak a zsebekben?
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
DeathAdder
veterán
válasz buvartacsko #62 üzenetére
Mesélj még
-
törölt tag
válasz buvartacsko #73 üzenetére
Meglesz, meglesz nemsokára..
Szecskavágóba az összes almával,hogy könnyebben rohadjon és hamarabb beérjen a cefre.
Még rendes piát sem lehet belőle csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz buvartacsko #65 üzenetére
Hugyosra röhögtem magam a vicceden....
Ja nem.Minek kell ez?
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz buvartacsko #65 üzenetére
Az ilyenek miatt nem vagy különb az álatlad szidott droid trolloktól. Egy Apple oldalon oké a poén, nekem is tetszik (kb 5 perce olvastam onnan ahonnan szedted), vagy egy itteni Apple topikban, de semleges, vagy Note topikban nem több, mint trollkodás.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest