- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Persze, csak nem aug 20-án, vagy még azelőtt, úgy, h még hirtelen kínába is átruccan a telefon, de ezt már kitárgyaltuk, h Elephone vagy egyéb klón lehet ...
-
válasz
droidboy #188 üzenetére
filléres kínai klóntöltőmön ez áll: 50-60Hz, 100-240V. Hacsak nem nagyonnagyon dzsunka, nem kéne, hogy a frekieltéréstől baja legyen, ráadásképp USB-n (igaz nem C-n!) már majd egy évtizede töltik a telókat Japánban is...
Hol írja, hogy japán készülékekről lenne szó?? Se a sammobile-os, se a koreai verzióban nincs ilyen infó.
-
-
-
Mindenképpen. Banknál alsóhangon buksz ~20%-nyi konverziós veszteséget, a külső megoldásnak külön tok kell (az sgs2-akksikat simán kabát/táskazsebben tartom - de egy nagyobb telefontokba is belemenne), ráadásképp egyszerre két akksit pörkölsz, míg cserénél az egyik pihen egy ciklust.
#158: a jack attól függ, hogy a hétköznapi életből kikopik-e. a BT-fülesekkel az a bajom, hogy őket is külön tölteni kell, a jack-el szemben nem nagyon láttam még érveket. Mondjuk ha továbbra is csomagolnak megfelelő csatlakozójú fülest a teló mellé, akkor a vásárlók ~80%-át tényleg nem fogja meghatni a jack hiánya.
-
válasz
buvartacsko #150 üzenetére
Woz nem örülne, ha eltűnne a jack-csatlakozó - én sem. Igen, azt a b@romságot is az apple kezdte el, hogy ultramacerás legyen az akksicsere egy telónál, sok idióta gyártó meg követte
. Az sgs2-met azért is tartottam 5évig, mert ha lemerült az akksija, 1sec alatt belepattinthattam a tartalékot, semmi powerbankolás, egyéb szerencsétlenkedés.
-
válasz
janeszgol #141 üzenetére
"De amúgy rahedli jó minőségi gyári töltő kapható a vaterán, jófogáson." - hm, a samu már nem csomagol eredeti töltőt a telói mellé
? A nejem motorolájához tleg nem volt, de az sgs2 és s7e-m mellett is ott figyelt az eredeti töltő.
Az acél láda nem reális otthon, vastag, keményfa asztal is teljesen megteszi.
Amúgy nálunk már gyulladt ki neves boltban vett kenyérpirító, úgy szaladtam ki vele a betonaljú erkélyre. A lítium persze durvább.
#143: áá, dehogy, a szifonnál ez lehetetlen, az vízbül veszi ki a zoxigént
-
válasz
Crafter32 #134 üzenetére
Én bizony használom minden nap az autót, láttam már útszélén leégett, lerobbant kocsit, veszélyes világban élünk. A kockázatokat nem lehet 100%-ban kiküszöbölni, arra kell odafigyelnünk, mi a legrosszabb, ami beüthet, és ha ez bekövetkezik, minimális kárral legyünk túl rajta.
Telótöltésnél elismételném: #0: rendben tartod a ház elektromos ellátását, nem dugod hibás konnektorba a töltőt/ahol előfordul a túlfesz, veszel túlfeszvédőt (nálam alap minden háztartási kütyüre) ->#137: értem, ezekszt a belső védelem is elég -hacsak nem villámcsapás/meteorbecsapódás esete forog fenn
#1: nem veszel dzsunka össze-vissza adaptált töltőt
#2: nem a napon 60 fokon égetve töltöd a készüléket- ezekkel a probléma előfordulását minimalizáltad, ezután jön a "damage control":
#1: nem a gyerek ágyában töltöd a telefont
#2: nem a papírkosárban töltöd
#3: ha valami fura oknál kezdve elkezd felpúposodni a kezedben, VR-szemüvegedben (), akkor nem dédelgeted tovább. Ahogy az akksipukkantós teszteket nézem, a lángokat mindíg komoly puffadás előzi meg.
Tudtommal elég szigorúan meg van szabva, hogy mibe kell csomagolni a cellákat, de még így is előfordul pár hibás darab - ez itt épp egy iphone 6S.
-
válasz
Crafter32 #132 üzenetére
Igazolt eset továbbra sincs, és "érdekes módon" a források még csak véletlen se próbálják a kérdéses pontokat tisztázni.
Bármilyen akksira érvényes a tölthető gombelemtől az 50kg-os mezőgazdasági ólomakkumlátorig:
- megfelelő, minőségi töltővel töltjük. Nem muszáj rajta villogni a samu logónak (sőt), viszont biztosnak kell lenni benne, hogy megfelelő feszültséget ad
- nagyobb kapacitású darabokat bizony elővigyázatosan töltünk. Az autód ólomakksiját se a gyerekszobában vagy a mikrosütőben töltöd -
-
válasz
ForRedGlory #127 üzenetére
Igen, a note7 topikra leszek kíváncsi, sokak kézbevették már a "nagy késleltetés" ellenére, és csodával határos módon még senki se durrantotta el az akksit...
-
-
Ideges ember lehetsz, v nagyon beszólhattál valahol a robotnak
"az Android-OS tudásának felára a biztonság" - én nem aggódnám hülyére magam, ha nem telepítesz warez appokat, rendben leszel. Mobil OS-ekre (droid incl) nagyon nem jellemző az email-csatolmány és webtartalom sebezhetőség.
-
válasz
#73596160 #100 üzenetére
Direkt klónrobbantás. Megfelelő áramforrással - ha nincs eléggé bevédve a készülék (egy 50 $-os klón miért is lenne) - megoldható. Motiváció: ellenmarketing vmelyik versenytárs részéről, vagy nettó (pl chinaphone v alma*) fanboyságból ügyeskedett egyet a kolléga. A "hallottam vmit, hogy a haverom telója eldurrant" - mindez természetesen a shipping utáni első ~5órában sztori meg egyenesen nevetséges, ez már tleg a faluszéli pletyka kategória legalja.
*: Parallaxis kollégát látta valaki? Állítólag neki volt berendelve a note7, aggódom érte
-
-
-
-
-
-
Tehát egy japán modell lett volna Kínában? Véletlenül ha egy icipici hihetőségre törekedett volna a tag, miért nem méltóztatott közölni ezeket az "apróságokat"...
Puszira amúgy tesztpéldányt se adnak, ha egy tényleges tesztpéldány füstölt volna el, akkor maga a tesztoldal jelentette volna, nem noname fórumból tudjuk meg a dolgot. Ja meg szilikon tokot is szállítanak már rá, de töltőt nem? Nekem nagyon nem áll össze a sztori.
#65: ne aggódj, már elő van rendelve a 299GB-os iphone 7 plus (á'la Parallaxis), első dolgom lesz az akksi megpukkasztása egy 40kilós, 24V-os mezőgazdasági traktorakksira való rákötéssel
Természetesen a kanóc másik vége, ami látható lesz a fotón eredeti Apple cucc lesz, és a New York Times címoldalán fogja lehozni
-
-
-
A szoftver-blama tényleg gáz, ha létezik, de a két kigyulladásos esetből az első 100%, hogy kamu. Vegyék már észre, hogy 1 héttel a teló kiadása előtt "történt" egy logó nélküli klónnal. Agyrém, hogy Sammobile-ék a saját cikkük alá írt többszöri kritikát nem képesek elolvasni - a mobilaréna meg 1:1-ben átveszi a hülyeséget.
A második robbantott teló meg valami haveré volt, akinek a kütyü kibontása után első dolga volt, h feltegye egy dzsunka töltőre, robbantsa, kihívja a supportot aki meg is érkezett, elmondja a havernak, aki azonnal le is adja a drótot a médiának. Rohanó világban élünk, nemde...
Komolyan, ez még a youtube-os klikkvadász b@romságoknál is gyengébb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest