- Apple Watch
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Figyelemmel kísérem a típus vergődését. Elmondható, hogy ismerősi körben az első baki után kiesett mint potenciális eszköz, mert nem vicc ez a hiba. Én még mindig nem vágom, hogy ezek ott a laborban nézegetik vagy tesztelik a telefonokat? Tehát valóban végig megy a tervezési, tesztelési fázison úgy, hogy erre nem derül fény? Költői!
Bár a fanoknak lángolva is jó lesz. Én már ott kukázáson gondokodok telefon esetében ha a szoftver nem ok, mint most épp a RN3P 6.9.29-es global dev szoftvere. Nem, hogy lángra kapjon.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
hdanit610
aktív tag
Nagyon nem akar ez sikerülni:
-
zümzümm
senior tag
Nem tudom elhinni, hogy egy ilyen NAGY gyártó mint a Samsung, ilyen hibát vétne. Még akkor is ha nem a Samsung ha nem egy másik cég gyártja az akksit a Note7hez. És az is biztos hogy van rá elég ideje, hogy mindenféle szempontból tesztelje a Samsung a készülékeit, főleg a csúcsmodellekét. És hogy um. nem átlagos körülmények között is, csúcsrajárassa stb...
Magányvélemény: A Samsung és Apple régóta pereskedik egymással, és fizetett is már a Samsung az Apple-nek. És sutyiban megegyezhettek, hogy: "Ok Samsung, nem kell több nyílvános kártérítést fizetned. De akkor vágd gajra az egyik csúcsmodelled"
-
Scrydhan
senior tag
válasz buvartacsko #195 üzenetére
Szerintem meg doogee pénzelt reklám,ők állnak majd biztos a turing phone mögött,amit a nexusokkal (bocsánat,pixelekkel,ez is az ő tervük volt) agyütt mutatnak be.
2011: "Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."
-
buvartacsko
addikt
-1 Jeep hála a Samsungnak 300 ezer forintért.
Na de tudom, kamu! Apple pénzelt reklám.
"Samsung SDI supplies 70 percent of batteries used in the cellphone giant‘s latest phablets with the rest produced by Chinese battery maker ATL.
With the decision, Samsung will likely increase the supply from ATL.
Samsung SDI began the development of non-removable batteries since the end of 2014 but failed to supply many of them to Galaxy S6 last year because of other rivals such as LG Chem and ATL. "
Úristen jól értem, hogy akkor az iPhonet a Samsung gyárjta, tehát teljes mértékben Samsung a telefon, viszont a Samsung telefonjait meg az ATL?
[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
Bocsi kép
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
t72killer
titán
Persze, csak nem aug 20-án, vagy még azelőtt, úgy, h még hirtelen kínába is átruccan a telefon, de ezt már kitárgyaltuk, h Elephone vagy egyéb klón lehet ...
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
-
t72killer
titán
válasz droidboy #188 üzenetére
filléres kínai klóntöltőmön ez áll: 50-60Hz, 100-240V. Hacsak nem nagyonnagyon dzsunka, nem kéne, hogy a frekieltéréstől baja legyen, ráadásképp USB-n (igaz nem C-n!) már majd egy évtizede töltik a telókat Japánban is...
Hol írja, hogy japán készülékekről lenne szó?? Se a sammobile-os, se a koreai verzióban nincs ilyen infó.
-
droidboy
újonc
Ez a japán készülékeket érint eszembe juttatott valamit. Mégpedig azt, hogy úgy tudom, japánban kettő villamos hálózat került kiépítésre, s ezek nem is feszültségben (az 100V), hanem a váltóáram frekvenciájában különböznek (keleten 50Hz, nyugaton 60Hz, ha a wikipédia nem hazudik ). Nem lehet, hogy a "tájékozott" felhasználó (pláne ha ott vásárolta és egyébként külföldi, rögtön ki is "próbálta" és erről az egész két hálózatos dologról fingja sincs), felhasználó rossz töltést kezdett el vele "etetni" (bár gondolom csak olyan töltőt adnak hozzá, ami ettől nem jön zavarba)?
-
Ricardo
titán
Így vagy úgy, ez mindenképpen elég kellemetlen a cégnek. A zászlóshajók a figyelem középpontjában állnak, nagy körülöttük a felhajtás, így a legapróbb bakik is nagy vihart kavarnak.
[ Szerkesztve ]
-
RudY
addikt
válasz GabeTheWhite #185 üzenetére
wow a tintasugaras Signetta is jár hozzá?
-
válasz GabeTheWhite #183 üzenetére
Az írisz lámpa ennyire világít vagy csak képen látszik így?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
GabeTheWhite
tag
válasz hyperspace #164 üzenetére
Tegnap jött meg Edigitaltól a Gearrel együtt, pár kép a Coralról:
További pár kép: http://imgur.com/a/Q1n3Z[ Szerkesztve ]
-
András.
tag
Ha komolyan attól tartanék, akkor már rég lemondtam volna az előrendelést. Ugyanakkor ha valaki valóban biztosra szeretne menni, átveszem az első szállítmányból származó készüléket én is. Méghozzá díjmentesen
Jobban elolvasva az üzenetet, amit kaptam, globális a leállás, írják is
-
Potrien
senior tag
Kérem mindenki örizze meg a hidegvérét!
Aki fél, hogy a kezében felrobban a note 7 készüléke,az kérem adja oda nekem a készülékét!
Természetesen egy petákot sem kap érte. -
András.
tag
Leállították a forgalmazást itt, az Egyesült Királyságban is, most kaptam az SMS-t. De legalább ha megkapom, nem kell attól félnem majd, hogy felrobban
-
30z.Samu
félisten
Ez a telefon is berobbant a köztudatba.
Sic Parvis Magna
-
Nigér
őstag
válasz GabeTheWhite #105 üzenetére
Pofán akarod vele fújni szegény, gyanútlan futárt?
-
GabeTheWhite
tag
válasz Cypresss #172 üzenetére
(#172) Cypresss: miért nem tekinthető objektívnek? 2 hete vettem egy Samsung Galaxy S7 edge-et, ezt váltom Note7-re, előtte Blackberry Passportot használtam 1 évig. A telefon eddig hibátlanul működik minden tekintetben. A VR szemüveggel is használtam, ennyi pénzért megéri.
[ Szerkesztve ]
-
Cypresss
senior tag
válasz GabeTheWhite #139 üzenetére
Ne haragudj, de a te véleményed nem tekinthető objektívnek...
(#170) joey20: Elsőre úgy olvastam, "olyat kapsz, hogy a tűzfal adja a másikat."
[ Szerkesztve ]
A világegyetemben két állandó dolog van; a hidrogén és a hülyeség!
-
pumpedlix
tag
Szomorú és szégyenteljes
-
joey04
titán
Jó a hirdetés a főoldalon: Rendeld meg a Note7-et a Speedshoptól és olyat kapsz, amit máshol nem!
-
iSonic
addikt
Ezt totál megértem és Én aztán nem is szeretnélek meggyőzni sem kényszeríteni a váltásra, mert ha Neked az a platform fekszik, akkor az számodra a jó. Nincs olyan dolog, ami mindenkinek jó lenne, ezért vagyunk mások. Csak én pl unom már azt, hogy minden csapból a marketing folyik bármelyik cégről is legyen szó, közben meg mögöttes tartalom nuku.
-
Alexx7
csendes tag
Persze, hogy az a ketto marketingfogas dehat ez is a lenyege, konnyebb eladni retina nevvel mint qhdvga betuk keverekevel ezt mindenki tudja. Bar meglepo modon csak a sony hasznal meg ilyen marketingfogasokat mint a Triluminos meg bravia engine meg hasonlo baromsagok. Ha barki ele odaallok es mondom neki hoy wqhd vagy reti a kijelzo kell-e neki nem sokan valasztanak az elobbit. Nem tagadom en a marketinget, az eladasok nagy resze azert ettol fugg (lsd pokemon go) es az apple ebben mindig is jo volt. Foleg SJ idejeben de azert azt is tegyuk hozza, hogy o nem a semmire nyomta a szovegeit mint mostanaban cook bacsi. Ott volt egy akkor korszakalkoto telefon egy ipad es egy macbook air is mogotte. Most meg apple music. Felreertes ne essek nem apple vedoszent vagyok szerintem is az 5S volt az utolso iphone ami tenyleg kiraly volt de tenyleg hagyjuk mar a faszit. Jomagam is egyike vagyok 6S tulajkent aki csakis az apple pay es az ökoszisztema miatt nem valt (meg) note7-re.
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
A 326ppi a marketing? Oke reszben ez igaz mert 3,5"-on hiaba lenne 600ppi, olyan kicsi hogy nem venned eszre. 5"-on mar igen. Vagy maga az zavar, hogy retina a neve? Na igen ez marketing de barki belathatja, hogy valaki hamarabb el fog adni valamit retina display neven mint azzal hogy WQHD es hasonlok.
Már alapból mondtál két dolgot is ami marketing
Ott 2007ben akkor igaza volt pont. Eleg szemet dolog valakit ugy tamadni egy 10 evvel ezelotti szoveggel hogy mar vedekezni sem tud. Nyilvan belatna hogy ma mar kellenek a nagyobb telefonok.
Azért ennyire nem kell kiakadni, de ami tény az tény és azért azt tedd hozzá, hogy az apple nagy részben a marketing ötletei révén adja el a telefonjait, mert ha megnézed mostanság hatalmas újításokat nem hoztak ki. A Samsung esetén legalább annyit feltudok hozni, hogy hajlított kijelző, ahhoz tartozó funkciók, IP67-68 védelem, meg az S-Pen újdonságai (GIF készítés, szövegfordítás és stb.), kamera..
-
RudY
addikt
válasz t72killer #156 üzenetére
hmmm akkor WOZ tényleg nem örül [Leaked ‘iPhone 7 Plus’ packaging indicates Lightning EarPods and Lightning 3.5mm headphone jack adaptor bundled in the box]
-
hyperspace
őstag
Magyarországon az edigital elkezdte postázni a Note 7 megrendeléseket. Kezdhetnek izgulni a vásárlók.
[ Szerkesztve ]
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
Alexx7
csendes tag
Mi a marketingszoveg a retina kijelzore? Mert most nem azert de nem mintha azota minden telefonba nem nagyfelbontasu kijelzo lenne.. Sot mar ott tartunk hogy az iPhone szar mert nem 2560x1440 a kijelzo.. Szoval ha csak marketing az egesz akkor miert baj? A 326ppi a marketing? Oke reszben ez igaz mert 3,5"-on hiaba lenne 600ppi, olyan kicsi hogy nem venned eszre. 5"-on mar igen. Vagy maga az zavar, hogy retina a neve? Na igen ez marketing de barki belathatja, hogy valaki hamarabb el fog adni valamit retina display neven mint azzal hogy WQHD es hasonlok.. Ezt a 10 eves SJ szoveget meg mar szerintem ciki felhozni. Eloszor is hagyjuk mar bekeben nyugodni szerencsetlent. Ott 2007ben akkor igaza volt pont. Eleg szemet dolog valakit ugy tamadni egy 10 evvel ezelotti szoveggel hogy mar vedekezni sem tud. Nyilvan belatna hogy ma mar kellenek a nagyobb telefonok.
-
t72killer
titán
Mindenképpen. Banknál alsóhangon buksz ~20%-nyi konverziós veszteséget, a külső megoldásnak külön tok kell (az sgs2-akksikat simán kabát/táskazsebben tartom - de egy nagyobb telefontokba is belemenne), ráadásképp egyszerre két akksit pörkölsz, míg cserénél az egyik pihen egy ciklust.
#158: a jack attól függ, hogy a hétköznapi életből kikopik-e. a BT-fülesekkel az a bajom, hogy őket is külön tölteni kell, a jack-el szemben nem nagyon láttam még érveket. Mondjuk ha továbbra is csomagolnak megfelelő csatlakozójú fülest a teló mellé, akkor a vásárlók ~80%-át tényleg nem fogja meghatni a jack hiánya.
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
válasz buvartacsko #158 üzenetére
Mérnök ember vagyok engem az innováció nem hat meg, csak azért ne várj nagy csodákat. Megszokni vagy megszökni elv nem sokáig tud működni.
-
-
t72killer
titán
válasz buvartacsko #150 üzenetére
Woz nem örülne, ha eltűnne a jack-csatlakozó - én sem. Igen, azt a b@romságot is az apple kezdte el, hogy ultramacerás legyen az akksicsere egy telónál, sok idióta gyártó meg követte . Az sgs2-met azért is tartottam 5évig, mert ha lemerült az akksija, 1sec alatt belepattinthattam a tartalékot, semmi powerbankolás, egyéb szerencsétlenkedés.
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
válasz buvartacsko #150 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá, hogy a flash player elhagyása nem egy hatalmas "wasistdas".. alapjába véve html5 és java alapon mozognak az applikációk, vagyis ez egy olyan dolog, hogy kiváltotta az egyik a másikat. Egy csatlakozó esetén ez már nem ilyen egyszerű dolog, mivel 2-böl lesz 1 dolog, vagyis ha tölteni akarod a készüléket pl külső akksiról, akkor nem fogsz tudni zenét hallgatni, vagy filmet nézni én sem temetem, mert biztos erre is lesz egy hatalmas marketing duma, mint a retina display-re volt, amit a fanok a mai napig bekajálnak, vagy a tökéletes az iphone 4 mérete ennél nagyobb telefont nem gyártunk lásd 6S és 6S plus méret
[ Szerkesztve ]
-
hdanit610
aktív tag
válasz Crafter32 #134 üzenetére
Akkor a Samsung miért nem cáfol, mint az őrült? Helyette késlelteti a szállításokat? Ha simán csak kamu fotókról van szó és az egész csak egy lejárató kampány, akkor már minden lehetséges kommunikációs csatornán ezt harsogná a Samsung.
Attól, hogy ebben a topikban mindenki szent meggyőződése, hogy az egész kamu, még attól lehet valós. Nekem szimpatikus, hogy kivizsgálják, mielőtt leszállítanák. Ha kiderül, hogy valóban kamu esetek történtek, akkor azok a személyek nem fognak jól járni anyagilag...
Amik felmerültek pár napja:
- töltés közben felrobban
- beragad a ceruza rugós mechanikája
- szoftveresen összeomlik, lefagyHajrá Samsung, ebből még 1 is sok!
-
janeszgol
félisten
Ha gyári (lehet más telefon gyárija is) a töltő, illetve a kábelje jelölt (az bizonyítja, hogy valóban szabványos és betartották a biztonsági előírásokat) , akkor nem gáz. De én biztosan nem fogom.
Este feltöltöm, illetve van nálam power bank is. Nem kell ebből több tízezer mAh (ami tökre értelmetlen), elég egy 2600-as is, az is tud 1500-1800 mAh-t belenyomni a telefonba, ha már dél-kettő fele lemerült.
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
anno nem volt a szifonban flash player sem, mégsem állt meg az élet. ezt azért észben tartanám. ha az apple nem lenne, valszeg jó pár ősrégi port ott lenne még a pc-ken amire ma már semmi szükség nincs. ők hagynak el mindent elsőnek, és nem teszik rosszul, ez utólag mindig kiderült eddig, szóval nem temetném a dolgot.
az én iphoneomnak viszont van jack csatlakozója, köszöni szépen.
-
iSonic
addikt
válasz buvartacsko #148 üzenetére
ezt már az elmúlt pár kommentbe 20xsor ellőttek, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy a kiszállítás tényleg áll, akkor az sem tart hónapokig, plusz ha újra elindul nincs megállás, ellenben az szifonodnak úgysem lesz ettől még jack aljzata, ha a pletykák igazak szóval ha szeretnél átalakítót nálam olcsón vehetsz!
-
t72killer
titán
válasz janeszgol #141 üzenetére
"De amúgy rahedli jó minőségi gyári töltő kapható a vaterán, jófogáson." - hm, a samu már nem csomagol eredeti töltőt a telói mellé? A nejem motorolájához tleg nem volt, de az sgs2 és s7e-m mellett is ott figyelt az eredeti töltő.
Az acél láda nem reális otthon, vastag, keményfa asztal is teljesen megteszi.
Amúgy nálunk már gyulladt ki neves boltban vett kenyérpirító, úgy szaladtam ki vele a betonaljú erkélyre. A lítium persze durvább.
#143: áá, dehogy, a szifonnál ez lehetetlen, az vízbül veszi ki a zoxigént
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
válasz buvartacsko #73 üzenetére
Akkor miért nem voltál ilyen kis vicces, amikor a 2 forintos iPhone hatok banán alakúra hajlottak a zsebekben?
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
janeszgol
félisten
Nem félni kell, hanem uralni a helyzetet. Akkor tedd a telót egy acél ládába a töltés idejére. De amúgy rahedli jó minőségi gyári töltő kapható a vaterán, jófogáson. Plusz jó minőségű kábelek is ezeken a csatornákon, illetve a boltokban.
Alap szabály, hogy ha elmegyünk hazulról vagy alszunk, a töltő ne legyen bedugva a hálózatba. -
t72killer
titán
Én bizony használom minden nap az autót, láttam már útszélén leégett, lerobbant kocsit, veszélyes világban élünk. A kockázatokat nem lehet 100%-ban kiküszöbölni, arra kell odafigyelnünk, mi a legrosszabb, ami beüthet, és ha ez bekövetkezik, minimális kárral legyünk túl rajta.
Telótöltésnél elismételném: #0: rendben tartod a ház elektromos ellátását, nem dugod hibás konnektorba a töltőt/ahol előfordul a túlfesz, veszel túlfeszvédőt (nálam alap minden háztartási kütyüre) ->#137: értem, ezekszt a belső védelem is elég -hacsak nem villámcsapás/meteorbecsapódás esete forog fenn
#1: nem veszel dzsunka össze-vissza adaptált töltőt
#2: nem a napon 60 fokon égetve töltöd a készüléket- ezekkel a probléma előfordulását minimalizáltad, ezután jön a "damage control":
#1: nem a gyerek ágyában töltöd a telefont
#2: nem a papírkosárban töltöd
#3: ha valami fura oknál kezdve elkezd felpúposodni a kezedben, VR-szemüvegedben (), akkor nem dédelgeted tovább. Ahogy az akksipukkantós teszteket nézem, a lángokat mindíg komoly puffadás előzi meg.Tudtommal elég szigorúan meg van szabva, hogy mibe kell csomagolni a cellákat, de még így is előfordul pár hibás darab - ez itt épp egy iphone 6S.
[ Szerkesztve ]
-
GabeTheWhite
tag
Most jött meg 1 órája. Beállítottam és kipróbáltam. Előző telefonok: S2, S4, S5, S7 edge.
Ez a best. Ez valami fantasztikus! Az írisz gyors, a toll kurva praktikus és rettentő okos! A mobil gyors, gyönyörű, jó fogni, rengeteg hasznos funkciója van és rettentően személyre szabható.
Ha nem hal meg, ég el vagy hasonlók akkor ez a legjobb telefon amit valaha láttam.
-
Szilofon
aktív tag
Én azt az első képet nem nagyon akarom elhinni
Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.
-
-
t72killer
titán
válasz Crafter32 #132 üzenetére
Igazolt eset továbbra sincs, és "érdekes módon" a források még csak véletlen se próbálják a kérdéses pontokat tisztázni.
Bármilyen akksira érvényes a tölthető gombelemtől az 50kg-os mezőgazdasági ólomakkumlátorig:
- megfelelő, minőségi töltővel töltjük. Nem muszáj rajta villogni a samu logónak (sőt), viszont biztosnak kell lenni benne, hogy megfelelő feszültséget ad
- nagyobb kapacitású darabokat bizony elővigyázatosan töltünk. Az autód ólomakksiját se a gyerekszobában vagy a mikrosütőben töltöd30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Crafter32
őstag
Én biztos nem merném az ágyon tölteni, hogy az egész ház leégjen. Vagy ott merjem -e hagyni töltőn mikor a gyerek alszik? Ez Trollkodás?
Pont fordítva, emberi hülyeség lenne aki elhisz bármit is (bármyelyik oldalról) és megmeri kockáztatni, hogy vegyen egy Note7-et addig míg ki nem derül a teljes igazság. Ez már nem Stvee Jobs kategória, hogy rossz helyen fogod az Iphone-t azért nincs térerő - ez tűz ami ember életbe kerülhet. -
-
t72killer
titán
válasz ForRedGlory #127 üzenetére
Igen, a note7 topikra leszek kíváncsi, sokak kézbevették már a "nagy késleltetés" ellenére, és csodával határos módon még senki se durrantotta el az akksit...
-
ForRedGlory
félisten
Megnézném az arányokat is
Lehet, hogy az eddig eladott X százezer példányból 10 db-nak van gondja... Simán lehet selejt is. Egyik cég sem tud 100%-os arányt kihozni.
Szerencsére az enyém rendben van
Off, lesz, de az más telefon is tud durvát. 18+ Igen, ezzel elestek, de a Samsung sem magától égett ki...
[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
Ez borzasztó ciki. Hirtelen a Concorde jutott eszembe...
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
-
Sebhelyes
senior tag
A korai vásárlók a cerka rossz végére kerültek
[ Szerkesztve ]
-
laci_csk
senior tag
Hat igen, ez a samu csucsminoseg, csucspenzert, ez is benne van a pakliban bonuszkent.
Xperia XZ3
-
-
janeszgol
félisten
-
janeszgol
félisten
válasz #73596160 #100 üzenetére
Jó a kérdés. A Type-C cseles. Itt egy cikk. Na ezért sem esek hasra a szétégett ismeretlen eredetű telefon képe láttán. Miért? Pl ezért sem.
A Bootloopra: nem tudni, hogy hardveres vagy szoftveres eredetű. Előbbire jó példa az LG G4, utóbbival meg lehet találkozott már az, aki recoveryt frissített és romot telepített. Szóval mellé lehet telepítésnél is nyúlni.
-
w333
félisten
Leállították a Galaxy Note 7 szállítását ... ez kicsit durva !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Dare2Live
félisten
válasz t72killer #80 üzenetére
Megejelnéskor, de sokszor késöbb is bétaveziós a Samsung készülékek SWje... de ezért én még sose hallottam volna, hogy bármelyiket is visszahívják.
Igaziból még ha HW hibásak a Samsungok akkor se szokott visszahívás lenni, max lehülyézik a usert, hogy normális, hogy fagy, normális, hogy alig müködik GPS....
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
GabeTheWhite
tag
Holnap délelőtt hozza a Note7-et a DPD. Már bekészítettem a poroltót
Viccet félre téve kurvára remélem, hogy kamu vagy ritka eset. Majd beszámolok ha megjött.
-
t72killer
titán
Ideges ember lehetsz, v nagyon beszólhattál valahol a robotnak
"az Android-OS tudásának felára a biztonság" - én nem aggódnám hülyére magam, ha nem telepítesz warez appokat, rendben leszel. Mobil OS-ekre (droid incl) nagyon nem jellemző az email-csatolmány és webtartalom sebezhetőség.
-
SÖ
addikt
Már most imádom a Note7-t. Jövök is át 6S-ről. Ha valaki látott már ingerszegény telefont akkor az iPhone az. Ezt egyszer bekapcsolom és elmegy 10 évig. Földhöz kéne vágnom hogy legyen benne egy kis izgalom, de ahhoz túl drága. Remélem a hír nem csak az Apple gerilla marketingje, mert akkor rácseszek.
Bezzeg a droid, ott zajlik az élet. Egy csatolmány letöltésével is infarktus közeli állapotba kerülhetek, izgulva nehogy megfázzon a telefon. A folyamatos reklámok 100 évre ellátnak olvasnivalóval. A felugró ablakok a kedvencem, mikor este hazafelé a Metrón szundikálva10-kor zizeg a zsebembe hogy ideje lefeküdni. Ilyenkor mindig magamhoz térek. Állandó gondozást igényel, percenként suvickolom abba a reményben, hogy a mikrobák is lejönnek. Van nálam powerbank, hogy véletlenül se haljon éhen, mindig ellenőrzöm a hajtókar kenést a gépházban mert hiába tiltom le a háttér adatforgalmát, ha durcás sunyiba vissza kapcsolja, csak hogy találjam ki mitől melegszik, vagy fogy az adatkeretem. A mesterséges intelligencia mindig megpróbáltatások kitalálni mit akarok írni de a végérek feladott(m). Szóval itt zajlik az élet.Viccen kívül 6S-t használtam most S-6-ot (ezek a copy/pass elnevezések is uhhh) de kisebb nagyobb döccenőtől eltekintve perfekt. Napokban útközben kaptam egy nagyobb csatolmányt amit sos ki kellett nyomtatom. OTG adapter + pendrive és meg is tudtam oldani a Copygurunál okosba önkiszolgálós árba. Szóval egy szó mint száz, az Android-OS tudásának felára a biztonság.
[ Szerkesztve ]
-
Mercel
senior tag
Értjük. Vettél egy Note 7-et most kicsit zavaró, hogy problémás a készülék és hogy többen kifejeztèk , hogy ez igencsak necces.
Elején tipikus emberi reakció, hogy az nem lehet sz*r amit ééén megvettem.
De attól, hogy tipikus nem kevésbé cink.Mellesleg inkább volt trollkodás a reakciód mint azok amire válaszoltál..
Amúgy nem vagyok irigy - BlackBerrym van ami minden macerája dacára is másik kategória - Boccs
(na EZ trollkodás volt)[ Szerkesztve ]
Marcel
-
t72killer
titán
válasz #73596160 #100 üzenetére
Direkt klónrobbantás. Megfelelő áramforrással - ha nincs eléggé bevédve a készülék (egy 50 $-os klón miért is lenne) - megoldható. Motiváció: ellenmarketing vmelyik versenytárs részéről, vagy nettó (pl chinaphone v alma*) fanboyságból ügyeskedett egyet a kolléga. A "hallottam vmit, hogy a haverom telója eldurrant" - mindez természetesen a shipping utáni első ~5órában sztori meg egyenesen nevetséges, ez már tleg a faluszéli pletyka kategória legalja.
*: Parallaxis kollégát látta valaki? Állítólag neki volt berendelve a note7, aggódom érte
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest