Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
orso0355
őstag
válasz
guriga1234 #4 üzenetére
És miket tud? Stimmel, amik oda vannak írva?
-
válasz
guriga1234 #16 üzenetére
Köszi!
-
guriga1234
addikt
válasz
Williamgrant #15 üzenetére
"a Spotify, a Netflix és egy csomó más fizetős, azok nem fájnak?" - nem fájnak, mert egyikre sem fizetek elő. Ami meg jó, az elérhető ingyen is.
"a BMW is úgy adja már el az autóit hogy egyes extrák éves díjjal vehetők igénybe" - volt BMW-m, de akkor még szerencsére nem voltak ilyen éves díjas szolgáltatások. Ami most van, az - full extrás - és nem kell fizetni folyamatosan az extrákért.
"Amúgy kedvet laktam, rendeltem egy Oura gyűrűt." - hajrá! Fizethetsz majd azért is havonta. Ugye tudod, hgy ezek nem javíthatók? Ha gari időn túl lesz baja, akkor nem mindegy, hogy mennyit buksz.
Részemről befejeztem, sok sikert, ha veszel bármilyen gyűrűt is. -
válasz
guriga1234 #14 üzenetére
Oké, de a Spotify, a Netflix és egy csomó más fizetős, azok nem fájnak?
Whithings is üzemeltet fizetős részt és a BMW is úgy adja már el az autóit hogy egyes extrák éves díjjal vehetők igénybe. Efelé halad a világ, a gyártók rájöttek hogy az Apple csinálta jól, a fejlesztési költségeket kiszervezik a felhasználókra.
Amúgy kedvet laktam, rendeltem egy Oura gyűrűt. -
guriga1234
addikt
válasz
Williamgrant #13 üzenetére
"withings vagy oura terméket. Utóbbit több ezer sportoló hordja már edzések során, komoly tech szakemberek szintén." - szponzori támogatás. Az egy dolog - ha már oura -, hogy drága, de még lehet havonta csengetni is... Nagyokat akarnak kaszálni, mint az egyes AI cégek, pedig lehet ingyen is (deepseek), vagy csak nagyon olcsón. Ez egy ilyen világ.
"használd egészséggel és tök jók ezek az olcsóbb termékek amelyek új ötletekkel jönnek elő" - köszi. -
válasz
guriga1234 #12 üzenetére
De, de nyilván más piac is és sokkal több érdeklődő. Pont arra gondoltam, hogy nem tudnak mindennel foglalkozni, de ha valami elérhető vagy PH user tulaj akkor könnyebb lehet infót kapni róla.
A problémám az az ilyen termékekkel (fitnesz trackerek) , hogy alig van aki tudja hogy jól mér vagy sem. Nem csak lépésre és szív ritmusra gondolok.
Önkéntelenül is eszembe jut hogy ha egy kínai csapat fél / negyed / tízed árból ígér valamit, akkor a nagyok miért nem.
Valahogy hitelesebbnek gondolok egy EU piacos withings vagy oura terméket. Utóbbit több ezer sportoló hordja már edzések során, komoly tech szakemberek szintén.
Ettől függetlenül használd egészséggel és tök jók ezek az olcsóbb termékek amelyek új ötletekkel jönnek elő. -
guriga1234
addikt
válasz
Williamgrant #11 üzenetére
Értem. A xiaomi, honor, stb. nem kínai termékek? És ha már egyéb termékek: porszívó, e-autó, roller, stb. beleférnek? Nem akarok tippeket adni, és nem is reklámozom a gyűrűmet. Eredetileg a #2-es hozzászólásra reagáltam, hogy nekem van ilyen, és hogy jó.
-
válasz
guriga1234 #10 üzenetére
Vicceltem, 828.000 féle kínai okosórát és egyéb cuccot senki nm fog tesztelni.
-
guriga1234
addikt
válasz
Williamgrant #9 üzenetére
Nem. Ha PH tesztelni akarja, akkor kér egyet a tesztre. Azért vettem, hogy használjam, nem azért, hogy más tesztelgesse. Egyébként így is kapnak a gyártóktól mindent tesztelésre.
-
válasz
guriga1234 #6 üzenetére
Hát nem tudom, nem akarod a PH-nak tesztre elküldeni?
-
guriga1234
addikt
válasz
guriga1234 #6 üzenetére
Amit még érdemes tudni, hogy működik a fényképező exponáló funkció az ujj mozdításával, videók léptetése (pl. youtube short videók, tik-tok, stb). Működik a gyűrű keresése funkció, illetve a kijelző ki-és bekapcsolása funkció a gyűrűn.
Ehhez a gyűrűhöz képest a samu (pedig samus vagyok!) gyűrűje négyszer drágább, a hőmérséklet mérését (értelmetlen és felesleges, pláne télen) leszámítva ugyanazt tudja, és még kijelzője sincs. -
guriga1234
addikt
válasz
Williamgrant #3 üzenetére
Arra várhatsz! Lehet akármilyen vastag, soha nem tud így vércukorszintet MÉRNI. Az csak szélhámoskodás lenne, mint az egyes okosórák vérnyomásmérő funkciói is. Bár most kijött egy huawei óra, aminek a szíja felfújja magát, és úgy mér, de hát az is csak olyan, mint a csuklón mérő céleszközök. A hitelesnek mondható a bal felkaron mérő eszközök.
-
guriga1234
addikt
válasz
Williamgrant #5 üzenetére
Leszarom a netes véleményeket. A saját tapasztalataimra hagyatkozom, ezért írtam, hogy teljesen jó.
Amúgy a fitnesz adatok közül mit mér szarul a netes vélemények szerint? Jól méri a lépéseket, a pulzust, véroxigént, alvást. Mást nem mér, de ezeket ki is jelzi. Az időt és a töltöttséget is kijelzi. -
válasz
guriga1234 #4 üzenetére
A netes vélemények alapján tök jó rejtett óra funkcióra, cserébe szarul méri a fitnesz adatokat.
-
guriga1234
addikt
válasz
macilacipaci #2 üzenetére
Nekem van. Teljesen jó.
-
-
macilacipaci
csendes tag
Engem ez érdekelne. Rogbid SR08 Ultra- World’s First Smart Ring with a Display 90$ https://store.rogbid.com/products/rogbid-sr08-ultra
-
tserrof77
őstag
Ha megoldják, hogy vércukor szintet is tudjon mérni (akár többért is) akkor vevő vagyok rá! (Meg szerintem sok-sok millió cukorbeteg sorstársam is
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nem ment ez olyan könnyen, mint ahogyan az a közösségi finanszírozás kampányánál kinézett, de lassan kész a Velia Ring.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux haladóknak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Óra topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Villanyszerelés
- Androidos tablet topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3380 - i3-6GEN I 4GB I 128GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest