- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabeTheWhite
tag
válasz
hyperspace #164 üzenetére
-
GabeTheWhite
tag
válasz
Cypresss #172 üzenetére
(#172) Cypresss: miért nem tekinthető objektívnek? 2 hete vettem egy Samsung Galaxy S7 edge-et, ezt váltom Note7-re, előtte Blackberry Passportot használtam 1 évig. A telefon eddig hibátlanul működik minden tekintetben. A VR szemüveggel is használtam, ennyi pénzért megéri.
-
GabeTheWhite
tag
Most jött meg 1 órája. Beállítottam és kipróbáltam. Előző telefonok: S2, S4, S5, S7 edge.
Ez a best. Ez valami fantasztikus! Az írisz gyors, a toll kurva praktikus és rettentő okos! A mobil gyors, gyönyörű, jó fogni, rengeteg hasznos funkciója van és rettentően személyre szabható.
Ha nem hal meg, ég el vagy hasonlók akkor ez a legjobb telefon amit valaha láttam.
-
GabeTheWhite
tag
Holnap délelőtt hozza a Note7-et a DPD. Már bekészítettem a poroltót
Viccet félre téve kurvára remélem, hogy kamu vagy ritka eset. Majd beszámolok ha megjött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest