- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mr. WolfDog #93 üzenetére
Hmm, és mik voltak a gondok, ha szabad kérdeznem? Nekem is 6000-es szériás GPU van a procimban és semmi probléma nincs.
-
válasz
Mr. WolfDog #83 üzenetére
Honnan van ez az infó, hogy az AMD driverei nem jók?
Saját tapasztalataim szerint ez bő egy éve nem így van. -
Így már értem.
Viszont szerintem az is részesedés csökkenés (ha nem is a szó szoros éretelmében), ha az új piacokon nincs jelen másokkal ellentétben - pl. Linux/Android, hogy a tárgynál maradjak.Kicsit túlzó példa, de szerintem találó: Hiába van a Kodaknak monopol helyzete a hagyományos filmgyártásban, ha mindenki digitális gépet vesz.
-
Fölösleges linux vs win hisztit csapni emiatt.
"...operációs rendszerre van szükségünk, egy olyanra, melyet teljes egészében az ellenőrzésünk alatt tudunk tartani. Ha javítanunk kell, ha meg kell változtatnunk a beállításokat, vagy ha át kell alakítanunk, azt mi magunk meg tudjuk tenni."
Ez a lényeg. Nem arról van szó, hogy a Windows nem elég stabil, csak arról, hogy nem alakítható át eléggé.
Ennyi. Ilyen helyeken szeritem teljesen természetes egy nyílt forráskódú, alakítható OS használata.
Én is emiatt használom otthon és nem azért, mert a Windows szar.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest