Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mr. WolfDog
üzenetére
Hmm, és mik voltak a gondok, ha szabad kérdeznem? Nekem is 6000-es szériás GPU van a procimban és semmi probléma nincs.
-
válasz
Mr. WolfDog
üzenetére
Honnan van ez az infó, hogy az AMD driverei nem jók?
Saját tapasztalataim szerint ez bő egy éve nem így van. -
Így már értem.
Viszont szerintem az is részesedés csökkenés (ha nem is a szó szoros éretelmében), ha az új piacokon nincs jelen másokkal ellentétben - pl. Linux/Android, hogy a tárgynál maradjak.Kicsit túlzó példa, de szerintem találó: Hiába van a Kodaknak monopol helyzete a hagyományos filmgyártásban, ha mindenki digitális gépet vesz.
-
Fölösleges linux vs win hisztit csapni emiatt.
"...operációs rendszerre van szükségünk, egy olyanra, melyet teljes egészében az ellenőrzésünk alatt tudunk tartani. Ha javítanunk kell, ha meg kell változtatnunk a beállításokat, vagy ha át kell alakítanunk, azt mi magunk meg tudjuk tenni."
Ez a lényeg. Nem arról van szó, hogy a Windows nem elég stabil, csak arról, hogy nem alakítható át eléggé.
Ennyi. Ilyen helyeken szeritem teljesen természetes egy nyílt forráskódú, alakítható OS használata.
Én is emiatt használom otthon és nem azért, mert a Windows szar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Arc Raiders
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS RTX 4070 Ti TUF Gaming 12GB OC (9 hónap magyar garancia)
- Olcsó számítógép PC - Játékra is! I7 4770 / 16GB DDR3 / GTX 1650 4GB / 256 SSD + 1TB HDD
- Apple MacBook Air 13.6" (2025) M4 Chip, 16GB RAM, makulátlan állapotban 36hó garanciával
- PlayStation 5 Pro konzol (2TB), 3 év garanciával, makulátlan állapotban
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 24 Ciklus - 100% akkumulátor- HUN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest