- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinibali
őstag
én nem mesélés alapán írok. nagyon sokat szívtam prop driverrel.
- splash screennél ki és bekapcsolás esetén nincsnek memóriahibához hasonló csíkozások. 13.6 betánál eltűnt
- teljesen véletlenszerű compiz/unity nem indulás
- Pirk által említett, nem teljes méretű képernyő(bár ezt win alatt is sokszor tapasztaltam), 13.6 betánál eltűnt
- chrome tök véletlenszerűen "ad-nemad" feliratot a taboknak.
nem tudom az nV driverei milyenek, de nekem frissen winről áttérve ezek nagyon problémás dolgok voltak.
meg 13.8 betánál kivették végre a tesztverziós vízjelet.
szóval van még mit javítani rajtuk, remélhetőleg a PS4 (AMD APU+FreeBSD) miatt, némi optimalizálás lecsurog a desktop driverek közé is
ÉS amit nagyon hiányolok a prop driverből, az a win alatt CCC-s videójavító algoritmusok. hát az nagyon hiányzikszerk.: crossover-t tényleg ajánlatos megpróbálni, ha nem indul valami wine-on és nincs türelmed. viszont egyiket sem célszerű terminálból törölni, mert viszi magával a MESA(3D) csomagokat is
-
vinibali
őstag
"mely a w3schools.com böngésző statisztikáinak tükrében kevesebb, mint 5 százalékot tesz ki"
szövegértés karó. hoztad a formádat(#6) Gave: akinek gyengébb gépe van, annak sajnos a Wine nem alternatíva. talán az átdolgozott D3D9 modullal javul a helyzet
(#9) CPT.Pirk: sajnos elég hurka még a zárt driver is AMD mellé. állítólag az nVidia driverei az igaziak pingvin alatt
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Revolut
- Formula-1
- Friss videón a RoboCop Rogue City - Unfinished Business
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest