- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
Lubuntut láttam, próbáltam de a Chrome miatt nem tetszett. Kérdés, hogy a FF mit tud rajta, mit tudna ezen a gépen, mennyi memóriát használna el. Most nagyon gatya a 12.04-el.
Xubuntut is próbáltam egy darabig, de nem jött be. Tényleg valami kávéfőző szintű dolog kellene egy kis frissességgel, magyarul, hülyebarát szinten.

-
nuke7
veterán
A Linux hogy viszonyul az ssd-hez?
Értem ez alatt a trim meg hasonló finomságokat...
Be lehet ugy állítani mint win es Mac alatt?
Vagy melyik distro a legjobb ilyen szempontból?
( gondoltam ha felrakok Linux ot, egy ssd jó lenne neki külön, másképp nem igazan fair a win ellen ami meg ssd-n van
)(#97) ViZion: tehát akkor inkább fedora-t próbáljak es ne chakra-t..?
Amugy 8gb ram csak nem kevés neki... Vagy igen..? Lehet h abból is kellene venni meg 8at..?
-
Ryle
tag
Hát nagyon rendes vagy, engem is most inzultálnak ircen hogy Fedorázzak...de még nem tudok dönteni....szerintem alszok lassan rá egyet hogy biztos jó döntést hozzak. Meg hát sajnos régi gép = szivás, mert pendriveról nem tudom bebootolni az os-t, mert nem tud még az alaplapom bootolni usb-ről. Amint ki nyit a bolt, és meg lesznek a lemezek...akkor tudok igazából döntést hozni. Addig jegelem a dolgot.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A Fedorát még nem próbáltam, így most eltekintek tőle, hogy beszóljak valamit.

Jah de mégis, ha képesek voltak keresztezni az Ubuntuval, akkor az mindent elárul! Fuduntu!

Vladi: jaja, formatálni egyszer gyorsabb, mint éveken át rendet tartani.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
colomb2: így van, én Chakrával tolom!
-
Vizionáljak Linux-os konzolokat, gyárilag moddolt disztróval, amin előre telepítve figyel a Steam kliens...?
És olcsók? 
Jó lett a cikk
@SenorGrande : Na ja, a MAC OS egy BSD, csak rendesen a MAC HW-re faragva, meg az ablakkezelő rendberakva. Onnan már nem nehéz Linuxra átemelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Playstation 5 FAT Lemezes + 2 kontroller + Custom borítás
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Pro 14 2021(M1 Pro) 16GB RAM / 512GB SSD / 273 ciklus prémium gép!
- Apple MacBook Pro 16" 2021 (M1 Pro) 32GB RAM / 512GB SSD / 3456X2234 Retina XDR
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)