- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Oppo: kompakt lesz, vékony nem
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Lol persze.
Gond hátán gond volt. 2008-ban mikor Ubival ismerkedtem, már rögtön a kernelben az PCI-s APCI kezelést kellett kikapcsolni, mert különben a hálókártya nem tudott dhcp-n kapcsolódni, csak tekergett az ikonja. Valaki a fórumban ráérzett, hogy mi okozhatja, és igaza lett szerencsére...
N+1 ilyen esetbe futottam bele, rakás xorg.conf probléma, az utolsó húzásuk az volt, mikor a friss Unity-s kiadás nagy fekete kockákat rajzolt az ikonok helyére.
Eastman: szívesen. Az írásomban találsz 1-2 tweaket az fstab fájlhoz, azt megcsinálhatod a jelenlegi disztródon is, egy kis gyorsulást még ki tudsz vele hozni.
Valamint van ugyanott ramdisk létrehozás is, az is hasznos dolog, ha a midori-t rá lehet venni, hogy a neked tetsző helyre cacheljen.
-
nuke7
veterán
hát igen, ebben egyetértünk.
(#33) ViZion : én is azt mondom, hogy NEM adnék nekik mac-es gépet...
(#35) CPT.Pirk : hm.. hát én sajnos pont origin-es vagyok és nem steam-es...
(mert ugye a steam jön linux-ra..) plusz wine-al szorakozni mondjuk egy max payne 3-al vagy dio3-al sztem annyira nem szórakoztató... -
nuke7
veterán
win- en működnek. nagyjábol. meg megvan a lehetőség - van, akinek kell.
máshol nincsenek meg... ha makrok nem kellenek akkor meg a mac - a hardver miatt - szerintem még mindig beelőzi a linux létjogosultságát...
mondjuk egy titkárnőnek valsz linux-os gépet adnék, ez is igaz, de ezzel megint az első posztomat idézem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 26
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- Gumi és felni topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD kijelző I5-8250U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Iiyama ProLite E2607WS (26" 1920x1200)
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gaming PC/Ryzen 9 3900x /RX6900XT/32GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő