- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiki_92
aktív tag
válasz
buvartacsko #272 üzenetére
Nem is rád értettem, bocs ha így jött le. Arra próbáltam célózni, hogy megint egy Win vs Linux topik lett egy alapvetően Linuxos írás alatt...
-
csiki_92
aktív tag
válasz
buvartacsko #268 üzenetére
Windows-t is felrakhatja egy olyan gépre ami nem támogatott. Ez egy Linuxos topic, Linuxos írás, bemutatja, hogy lehet élet a Windowson túl is. Nem mi kezdtük magunktól fikázni a Windows-t.
-
csiki_92
aktív tag
válasz
-Skylake- #246 üzenetére
Ha te a linuxot nem csak bekapcsolod és használod, főleg nem egy Ubuntura épülő rendszert, akkor ott nagy gond van, ugyanis sokkal kevesebb meló eg, Ubuntut megcsinálni használhatóra, mint egy Win-t. Nálam otthon annyi volt, hogy feltelepítettem, kb 2 félre programot kellett pótolnom, ami nem volt gyárilag, illetve a nyomtatót be kellett dugjam, és a gyári nyomtatóbeállítások között rá kellett nyomjak, hogy hozzáadás. Kb 10 perc volt használhatóvá csinálnom, míg egy win legalább 1-1,5 óra. Az meg hogy több disztrót használtál, mint ahány éves vagyok, az nem nagy érdem, egyrészt hogy mikor születtem, arról nem én tehetek, illetve nem informatív abból a szempontból, hogy milyen az értelmiségi szintem, másrészt jómagam is több Linux disztrót használtam már, mint ahány éves vagyok. Ja és még annyit, hogy nem én harcoskodok egy Linixos topikban erőltetve a Win felsőbbrendűségét...
-
csiki_92
aktív tag
válasz
UnknownNoob #33 üzenetére
Miért olyan elképzelhetetlen, hogy sokan évek óta csakis Linuxot használnak? Az átlag user nem akar 3D animációt készíteni...Játékra meg ott a konzol. Egyáltalán nem elképzelhetetlen a dolog, ahogy a cikk is kiválóan bemutatta (és ki is tért rá, hogy megeshet, hogy valakinek nem jó bizonyos programok hiánya miatt...).
-
csiki_92
aktív tag
Szia!
Nálunk is már évek óta több gépen is mennek különböző Linux disztribúciók. Úgy tudom, hogy total commander nincs, de rengeteg alternatíva van rá. Vírusirtót én még soha egyik gépen sem használtam, és még semmiféle vírusra utaló jelet nem tapasztaltam (de ebben a kérdésben lehet fel kéne keresned a Linuxos fórumot, ott a srácok jobb választ tudnak adni). A Chrome szinkronizáció is működik, ugyan úgy, ahogy Windows alatt is (a környezetemben legalábbis aki Chrome-t használ, nem panaszkodott). Az, hogy melyik disztribúció, az meg teljes mértékben az ízléseden múlik, hogy neked pl melyik felület tetszik a legjobban. Szerintem kezdőként érdemes valamelyik Ubuntura alapuló rendszerrel kezdeni (Ubuntu 16.04, Linux Mint, Ubuntu Mate stb..., hugom, anyukám, de még nagymamám is Ubuntu alapú rendszert használnak, ugyanolyan könnyen, mint anno Windows-t, sőt, régen minden alkalommal látogatásnál rá kellett nézni a gépre, mert valami "elromlott", amióta Linux van a gépeiken, egyszer sem kellett utólag foglalkozni vele), ezek nagyon kezdőbarát rendszerek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest