- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
tegbashar
tag
Kezdetnek kijelenteném, hogy nem vagyok fejlődés ellenes. Szeretem az új technológiákat, mindent be is húzok amit megengedhetek magamnak.
Ezt az évente új gpu-ra van szükség elméletet azonban nem tudom megérteni. Szerintem, ha több játékfejlesztőnek gondja van az aktuális technológiával, akkor kellene fejleszteni - nem pedig a fejlesztőknek kéne követni az évente megújuló trendeket.
Én C64 majd Amigán kezdtem a játékot, valószínűleg soha nem lett volna igényem jobb grafikára, ha nem tolják bele az arcomba.
A játékfejlesztést is visszaveti ez a versengés, mert sok cég az új ötletek helyett pusztán új grafikai elemekkel képzeli az megújulást, aminek költségei viszont tönkrevágják a kicsi és esetleg egyedibb játékfejlesztőket.Szerintem mindenki meglenne Lara szélfútta haja ragyogó nézetei nélkül, persze akkor meg azon kellene agyalni, hogy milyen tényleges játékelemekkel fogják meg a vásárlóközönséget.
Erős példa erre a World of warcraft, ha jól tudom 1999-ben fejlesztett grafikus motor hajtja (nyilván tupírozva lett itt-ott) és mégis leköti az előfizető játékosok több millióját, meg a privát szerveren játszók több tízmillióját.
Szerintem nincs még egy játék a PC iparban, amit az évek során összesen ennyien játszottak volna(hadd zárjam ki a fekete macskát és az aknakeresőt).Persze megértem azt is, hogy a nagy fejlesztő cégek nem élnének meg, ha még mindig csak uj dlc-ket adnának ki a Half-life, NFS meg fene tudja milyen játékhoz még - de nehogy már a farok csóválja!
Továbbá én nvidia párti vagyok. Nincs meg a kellő szakértelmem, csak a márkahűségem - ami az Intelhez köt. Az AMD behúzta az ATI-t, ezzel engem kizártak a célközönségükből.
Mivel csökken a dedikált vga iránti igény, lehet sírás helyett a zöldeknek/pirosaknak nem kéne erőltetni a borzalmasan gyors léptékű fejlesztéseket...
Lehet pár évvel később a GTX2790XÜBER videókártya által hajtott 128K, 400" monitorfalamon visszaolvasva ezt a hozzászólásomat még magamat is kikacagom, de most mintha elégnek tűnne a 780/fullhd
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest