- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
"pont azon részét vennék igénybe az IGP-nek, amelyben gyenge"
Nem én fogok a hardverhez olyan programot választani ami méltóztatik neki megfelelni, hanem neki kell az általunk használtakban produkálni valamit. Ez az Intelnek híresen nem sikerült sose. Próbálkoztak anno a 720-al is, az is megbukott. Tudom, a hívők ezt nem ismerik be. Én is szeretném ha többet tudnának, de sose ment nekik, ahogy az AMD-nek meg története 80%-ában a CPU. -
Dr. Akula
félisten
A PH letesztelte helyetted, azért linkeltem hogy megnézd. Lehet magyarázni az Intel bizonyítványát hogy mit tudna, ha tudna, de nem tudja. Sajnos, mert szinte csak Intel procis notit kapni, ahhoz meg ez a szar GPU jár. Jó lenne ha belehúznának, már várjuk pár év(tized)e.
-
Loha
veterán
A Virtu egy rakás bughalom bármilyen kombóval, és kb. ugyen ez igaz a IGP/GPU-k "proci képességeire" is.
Havernak raktam össze 7850K konfigot, a legújabb játékokat is szépen viszi 1280x1024-ben, a legtöbbet magas grafikai beállításokkal (F1 2013 40+ FPS)
Ugyan ez igaz egy 8800 GTX/GTS-re is (2007-es dGPU) ~5-10k aprón, de ez max belépőszint.
-
SylverR
senior tag
Nekem 1866-os RAM-jaim vannak, és egész jól futnak viszonylag új játékok is. Akár 60, vagy afölött. Jó, szeretnek bezuhanni. Gyakori, hogy az esetek 70%-ban szépen 75+-on fut, aztán jönnek rövidebb jelenetek ahol beesik 40-re. Néha 30-ra. De annyira nem zavaró ez. Ideiglenesen jól jön az IGP. Utána meg számítok rá, hogy lassacskán majd szállingóznak progik, amik kihasználják az IGP-t általános számításokra is.
-
Dr. Akula
félisten
// Csak így gyorsban innen a PH-ról.
Nem fog kihalni a VGA, csak visszaszorul, ahogy a notik / tabletek és a konzolok miatt már eddig is visszaszorult. Ezek régen se játszottak, nekik elég az integrált video a pötyögéshez, konzol az alkalmi játékhoz, a hardcore gémer régen is kisebbségben volt. Konzolon / notin sose lesz meg az a teljesítmény mint pc-n, hiszen azt hűteni is kell, az meg nem fér bele, csak pc-be.
És az is tény hogy a mai "optimalizáljunk konzolra, a többi meg le van szarva" szemlélet se kedvez az eladásoknak. Minek venni jobbat, ha a jelenlegit se használja ki a fos konzolport? (Az hogy direkt akad Radeonon, mint a GTA4, nem számít kihasználásnak.) Ahhoz CD Projekt mentalitás kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vírusirtó topic
- Formula-1
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus rog strix gtx 1060 6gb
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest