- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 8 és 8T
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
IGP-t akartam írni, igazad van.
Hogy a szoftverek nincsenek rendesen megírva, egyetértünk. Engem főleg az bosszant, hogy ha van VGA a gépben, akkor sok szoftver egyáltalán nem használja a proci lehetőségeit. Virtuval ez frankón működött (nyilván nem véletlenül nem használják már, hiszen csökkentette az új hardverek eladását), de csak Intel + nV kombóval, AMD kombóval egy rakás bughalom az egész.Dr. Akula: Na, erről beszélek. Ezt olvastad. Nem teszteltél. Akár persze még igaz is lehet, mert az említett játékok nincsenek meg. Nyilván egy olyan tesztben, amelyben az APU gyorsaságát kívánják prezentálni, nem mutatnak olyan játékokat, amelyek ezt a koncepciót nem támasztják alá.
Pontosan tudni, melyek azok az eljárások, amelyeket az Intel nem megfelelően kezel (talán olvastál erről is a PH-s cikkekben), tehát amely játékok erre érzékenyek (azaz eleve nem optimalizálták őket Intelre, ha már szó volt a "min ne fusson a játékunk" témáról). Ennyit az objektív cikkekről. Én jó pár játékkal kipróbáltam (saját magam), és az említett sebességkülönbségeket mértem, egyébként nem kicsit meglepődve.
Amúgy látom, mekkora a hited ezekben a "gondolatkísérletekben", amelyekkel egyesek azt próbálják elérni, hogy beszéljenek róluk, de ennél több értelmük nem igazán van.
SylverR: 2133MHz-en.
Ez nyilván számít, de senki nincs akadályozva abban, hogy gyors RAM-okat tegyen akármilyen processzor mellé.
Loha: Havernak raktam össze 7850K konfigot, a legújabb játékokat is szépen viszi 1280x1024-ben, a legtöbbet magas grafikai beállításokkal (F1 2013 40+ FPS).
-
SylverR
senior tag
A Single Channel alap. Hát, hogy mered feltételezni, hogy 2014-ben dual channelbe nyomja valaki?
Btw én is úgy toltam pár hónapig. Miután bekerült a második modul, illetve miután beállítottam 1866-ra, azóta ég és föld a teljesítménye.(#131) Kaiku: Ez most komoly?
Mert leírta a véleményét, hogy az nVidia egy mocsok cég? Mert az. A The way it's meant to be played akció keretein belül évekig elnyomták a játékok grafikáját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus rog strix gtx 1060 6gb
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest