- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iOS alkalmazások
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
Pixel esetén hoztad fel a nagy noccs problémát, ez a V50 esetén sem kicsi, őszintén szólva ez az egy dolog volt ami nem tetsz(ett)ik benne, de ennyi kompromisszumot simán be lehet vállalni, a többi +kárpótol sztem!
1. Szoftver: évek óta csak LG-t használok és pont az OS az ami sztem tök jól van optimalizálva! Én már majdnem megjelenés óta V50-et használok és semmi lassulást nem tapasztalok nála, pedig nagyon sokat használom és rengeteg dolog van telepítve! Lehet kicsit lassabb a frissítés mint más gyártó esetén, ellenben általában majdhogynem hibátlan rendszert adnak ki! A biztonsági frissítések is elég jól jönnek mostmár, ebben előrelépést tapasztalok!
2. Sztem minimálisan észre vehető, de semmi komoly, zavaró!
3. Biztos van ami jobban szól ilyen téren, de sztem teljesen jó ebben is!
4. Van egykezes mód igen, és sztem ezt nagyon jól oldotta meg az LG, ugyanis egy oldalról indított gesztusvezérléssel aktiválja az egykezes módot ráadásul úgy,hogy olyan magasságra aktiválja amilyen magasságból indítod a gesztust! Remélem ez így érthető
5. AOD jól paraméterezhető sztem és fix! Lehet időzíteni illetve ha lefordítod,zsebre teszed akkor kikapcsol. Úgy működik ahogy kell sztem.
6. Arcalapú feloldás van viszont nem nagyon használom, a ujjlenyomat olvasó hibátlanul és gyorsan működik.
Kipróbáltam az arcfelismerést, több opció van! Be tudod állítani, hogy arcfelismerés esetén kelljen felfelé suhintani, de úgy is beállítható,hogy mondjuk duplakopp és suhintás nélkül ismerjen fel, ebben az esetben duplakopp ránézel és már a főképernyőn van!7. Annyira nem ismerem az iOS gesztusvezérlését, de V50 esetén sztem nagyon kényelmes hatékony!
+ Az audichip sztem nem az egyik legjobb a telefonok között hanem a legjobb! Egy jó fejessel brutális tud lenni!
Lehet elfogult vagyok amúgy LG-vel de évek óta használok LG-t és nem véletlen! Én nagyon elégedett vagyok vele!
Ha Budapesti vagy nagyon szívesen megmutatom élőben, megnyomkodod közel 1 éve belakott állapotban és könnyebb lesz dönteni!
Részemről nagyon ajánlott!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG első Dual Screen képes készüléke nem sokat ad hozzá a G8X felhasználói élményéhez, viszont van benne 5G.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Dell notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest