Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabadh
tag
válasz Kryptonite #5926 üzenetére
Én most hétvégén (is) vizalatti felvételeket csináltam vele.
Bírja -
DonMaster
addikt
válasz Kryptonite #5926 üzenetére
[link] ip68 és MIL STD-810G
van
ip68
MIL STD-810Gha elolvasod meg tudsz mindent, de röviden igen vízálló, elvileg 1,5m-ig 30p-ig.
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
NandorHUN
addikt
válasz Kryptonite #5606 üzenetére
Az értékek amiket mondasz semmit nem jelentkenek.
Bármint a sima papíralapon leírt adatok egy fülesnél nem sokat fognak elárulni arról hogy szól.
32 vagy 46, 300 ohm semmit nem jelent.
Nekem is van 100 ezres 32 ohm-os fejesem és tudsz venni 20 ezerért is 600 ohm-osat.A B&O azért is szólhat jobban, mert csak 32 ohm-os, a 46 ohm a 10e-n meg még (talán)nem elég ahhoz, hogy aktiválja a telefonon a High Impedance modot, így a füles halkabban szól, és olyan mintha szarabb lenne (nem tudom így van e tényleg).
Amikor meg bedugod az átalakítot az rátesz az ellenállásnak, telefon felismeri és berakja magát High Impednace modba és több a kakaó.
Az átalakító segíthet rajta, de pl. 32 ohm-os fülesre kicsit felesleges a high impedance mód.
Nekem Custom ROM van fent, tehát alapból azt használom, mert jobb a soundstage, de egyébként valoszeg nem szórakoznék átalakítóval valahányszor bedugom a fülest/fejest. Én nem éreztem kevésnek a hangerőt normál módban se 32ohm-on.Ha meg fülest akarsz venni/ fejest arra van külön fórum. Ott leírod mik az igényeid, miről váltasz, mit akarsz venni fejest/fülest, nyitottat zártat, milyen zenét hallgatsz stb...
Én pl. most egy RHA T20-at használok egy Meze 99 Classic-cal, de lehet neked más az izlésed/igényed.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
NandorHUN
addikt
válasz Kryptonite #5599 üzenetére
Egy semmi extra B&O füles.
20 ~ 20kHz, érzékenysége 93.2dB, ellenállása meg a szokásos 32ohm.
Frequency response-ról meg nem tudom, de ebben a kategóriában nem nagyon szoktak ezzel foglalkozni..E10 meg nem egy nagyon jó füles, elmenni elmegy, vagy talán kicsivel jobb, mint amit általában adnak telefonokhoz.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
OPiiPO
veterán
.
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
OPiiPO
veterán
"A becsült üzemidő elég siralmas" - mindezt a következtetést levontad pár órányi használat után komolyan?
-
DJ. Ru$y
félisten
Most vetted, miből becsülne szerinted bármi is, ha nem töltötted még legalább 10x? Ez minden androidnál el van mondva, az első 3-4 töltés esetén nem mérvadó, de még akár utána is változhat, hogy mit becsül rá a statisztika alapján.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
dSERiES
senior tag
Becsülttel ne foglalkozz, használd és majd meglátod hogy a nem-túl-nagy akksi ellenére milyen jó üzemidőt tud.
⊿sff⊿
-
jimmedly
senior tag
válasz Kryptonite #5594 üzenetére
Én is előre fizettem, szépen küldték, ne aggódj!
-
DonMaster
addikt
válasz Kryptonite #5594 üzenetére
akkor viszont holnap megtudod, én utánvéttel kértem, bárkinek mi a szimpi, holnap gondolom jön értesítő hogy megérkezett a pik-pak pontra és mehetsz érte, vagy csak délután menjbe és nézd meg ott van-e.
[ Szerkesztve ]
-
DonMaster
addikt
válasz Kryptonite #5591 üzenetére
nem kell irj, ha a holnapi dátum van akkor a futás fog max hivni de ez sem fix, várd otthon és jönni fog max ha nem jönne vagy hasonlo akkor fognak hivni,
turbado-tol számlát kapsz azt hogy hogy ál meg tracking nem jár .
de gondolom futárnál fizetsz igy ez mindegy is. jönni fog ,nekem idöre hozta a futár, számlával dobozban. türelem.LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
Kryptonite
csendes tag
válasz Kryptonite #5579 üzenetére
Elvileg holnap szállítaná a futár a telefont. Viszont a vásárlás napjától nem kaptam semmi infót arról, hogy hol tart a telefon. Nem kell aggódni holnapra itt lesz, vagy azért irjak egy e-mailt nekik?
-
OPiiPO
veterán
válasz Kryptonite #5565 üzenetére
14napig indoklás nélkül, ha netes vásárlás - ez minden kereskedőre általánosan vonatkozó törvényi előírás
-
gretzky77
veterán
válasz Kryptonite #5562 üzenetére
Ha online veszed és hibás akkor más is cserélni fogja! Nem azért cserélték mert prémium garis, hanem mert hibás! 3 napon belül cserélni köteles sztem és 14 napod van elállni a vásárlástól, akár indok nélkül is!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Kryptonite #5557 üzenetére
Az a "tok" (inkább hívnám valami másnak) 2x akkora készüléket csinál a telefonból legalább, mint valójában. Biztosan nem venném meg...
A Turbado pedig nem tudja mit küld, mivel nem nyitja ki a készülék dobozát ő sem. LG gyári hibás példány volt valószínűleg, becsúszik... Cserélték, nem hinném, hogy emiatt ki kellene hagyni a Turbadot az esetleges rendelési opcióból.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DonMaster
addikt
a soundmagic-et használd bár probáld ki mind ektöt, turbadotol prémgarival ved.
-
rolandhun95
tag
Szia! Bár én csak a 2. kérdésedre tudok választ adni, az is valami.
Igen, küldik vele a fülest is, én is a Turbado-ról vettem. Viszont nekem vissza kellett küldenem mert kijelzőhibás volt. Ez ne rettentsen el a vásárlástól, kicserélték, küldek egy másikat, az jó lett.
Az a tok durva, nem is láttam még sehol, tetszetős. Ha esetleg tényleg valaki használ hasonlót, vagy ismer alternatívákat, ossza meg a tapasztalatait.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest