Új hozzászólás Aktív témák
-
mitoman
tag
válasz FerNandor #5695 üzenetére
Elég gáz ez az értesítő led hiánya, az AOD szerintem semmiképpen sem helyettesíti, főleg így hogy az is elég gyengére sikerült, én próbáltam ezt külső programmal, de az ingyenesek közt nem találtam egy normálisat, az első 15 helyezettet próbáltam ki kb. A nagyobb baj az hogy az összes gyártó kihagyja újabban. Én annyit szoktam csinálni hogy külső programot használok, amely beállítható intervallumonként figyelmeztető hangot ad.
Ezeket a programokat "call reminder" keresésre találod. Mivel ez a funkció is kimaradt a V30-ból, de pl. egy samu v. redmi ezt tudja segédprogram nélkül.* LG V30 3 db, Yoga 2-13, Yoga book, tab S5e, LG 55LB700 *
-
Mikemend
senior tag
A G széria már nem igazán flagship, amióta a V sorozat megjelent. Bár tény, hogy pont a G8-ra lesz kint 10-es droid bétatesztre, de a V többet tud a G sorozatnál, szóval mondhatjuk, hogy a V az új vezérhajó, a G sorozat már inkább középkategória lesz, a többi sorozat pedig alsóbbak.
-
Jelzi a kijelzőn ikonnal ha pl. SMS vagy email van viber/messenger üzenet jön vagy épp nem fogadott hívásod van. (mindent) ami könnyen észre vehető.
Nem csak a felső sávban, hanem a zárt képernyőn is , óra felett.
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest