Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remekelek28
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Most ez szerintem teljesen mindegy,hogy korea,china,vagy vietnam..mind többezer km-re van tőlünk. De pl az Lg-nek lengyelbe vannak gyárai,de nem is ettől függ,hogy mikor ér ide egy telefon. ahogy egy LG-s interjúból egyszer kivettem,inkább az dönt,hogy mennyire keresett egy márka,illetve annak a xy sorozata.,Pl a samsungnál az s,vagy a note.. ezen telerfonok esetében a szolgáltatóknak verekedni kell érte,hogy az ő listájukon szerepeljen hamarabb és már a bemutatás előtt megegyeznek a samsunggal,mig az LG,vagy egyéb gyártók esetében azért kell komoly harcot vivni,hogy legalább egy szolgáltató felvegye a kinálatába. ha nem veszi fel,nem éri meg behozni. Emléxünk,hogy a Flex 2-t is csak a telenor vette fel.
Az Lg-nél jelenleg a Huawei is sokkal kedvezőbb helyzetben van,ezért jelenhet meg 1-2 héttel a bemutatás után. -
leslien
nagyúr
pl itt is észre vesz vmit Erica Griffin... jó ez Pixel 2 XL,
de ua. a kijelző [link] -
válasz
Remekelek28
üzenetére
Lehet az is közrejátszik ebben (nagyon sok idő, mire hazai piacra ide ér) , hogy ezek (LG telefonok) nem minden országban vannak gyártva, vagy ezt tévesen látom, tudom? Nekem eddigi LG csúcstelefonok mind Korea szerepelt, nem China vagy hasonló... (Vietnam) még ha nem is Magyar importos volt, hanem pl. Cseh...
MD
L -
rhonin
senior tag
válasz
mjani1172
üzenetére
Ebben igazat adok neked. Túl sok idő telik el a tényleges értékesítés és a bemutatás között.
Vegyük csak alapul a note 8-at.
Aug. 23.-án bejelentették, rá 3 hétre kapható volt rengeteg helyen, teszt is volt.
Mondjuk forgalmuk is lesz, nem hiába döntögetik a rekordokat.Az eddigi palettából nekem is a V30 a legszimpatikusabb, de a tényleges bemutatás óta nagyon sok idő eltelt, örülhetünk ha karácsonyra a kezébe lehet néhányunknak és akkor még hol van az amire sokan várunk, hogy esni fog az ára???
Mire beáll az ára egy normális szintre addigra itt lesz a S9/ O+ 5T(6) / stb...Kicsit összeszedhetnék magukat lassan mert akik erre a telefonra várnak/vártak egy idő után megunják és vesznek mást..

-
Remekelek28
őstag
válasz
mjani1172
üzenetére
én nem a tesztekről irtam,hanem amikor egy hazai,vagy eu felhasználó a kezében fogja az üzletből,webshopból vásárolt eus készüléket. Az lesz itthon a végleges.. a tesztirók meg egyebek nem érdekelnek,ha fél éve megkapták is.. A mobilarena is készithetett volna már tesztet,mert van náluk V30,de az Lg kérte,hogy arról még ne irjanak..
-
mjani1172
addikt
válasz
babosmiki
üzenetére
és #883
Akkor írom máshogy, mire gondoltam.
A legtöbb nagynevű gyártó ahogy bejelenti a telefont szinte azonnal megjelenik. Nem mindenhol egyszerre, de 1-2 héten belül itt van, akár hivatalosan is. Pl:mate9 megjelenése után kb 2 hét múlva átvettem a t-mobiltól,de ahogy a samsungot figyelem ott sincs ez máshogy,sőt. Nincs idő sz..akodni, mint ahogy az LG tette, bejelentésben megelőzték az S8 at,aztán majd 3 hónap múlva jött.(de akkor is kiherélve, ez nincs az nincs,sőt telefon sincs)
A modellciklusok a csúcsmodellek esetében max 1 év,de már van hogy rövidebb is,(Sony,O+,Huawei)
Ezért írtam hogy a bejelentéstől max 1 év múlva itt az utódja,a bemutatást 08.31 én megtették. Kapni még most sem lehet itt, és olvastam #870 leslien írását, hogy a legelső példányok 4 hét múlva érkeznek a németekhez.
Tehát most van 10.hó 21-e és ha veszem a 4 hetet, akkor az 11.hó 21-e.
Ami az jelenti hogy az augusztus végi bejelentésből (legyen szeptember) legjobb esetben is november végén lesz telefon.
Azaz 3 hónap. De már ezeket a készülékeket tesztelik, és ha még ez sem végleges akkor mikor lesz az? -
gyurma888
aktív tag
-
-
-
Peter.70
addikt
Egy kis érdekesség [link]
-
mjani1172
addikt
válasz
Remekelek28
üzenetére
Az LG-nél mi a végleges? Pl a Mate 9 kb. 10 hónapig volt, és itt az utód. Ha ezt nézzük akkor a v30 életéből lement már kb 3 hónap, és még nincs végleges?
A világ felgyorsult,csak az LG nem. -
leslien
nagyúr
válasz
Remekelek28
üzenetére
rendben várjuk meg a véglegest.. de azért biztos vmi alapján kezdtek el szivárogtatni... nem hinném h senkiházi trogerek kaptak..
-
leslien
nagyúr
aki szeretne venni Lg V30 MM.de már röpke 4 héten belül szállítják is...
-
Remekelek28
őstag
Ezt azért irtam,mert az usába és koreába már egy ideje kapni,de az euba novemberbe jön,az addig fennálló hibákat javithatják simán.. Ha valóban van egyáltalán a végleges készülékekben hiba.. ezért is irtam,hogy az xda topicból kiderülhet,hogy a végleges usa felhasználók miket irnak.. Bár ahogy látom,még nincs is topicja,tehát nem hiszem,hogy a pletykahirek a végleges V30-ról szólnának..
-
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Mert a beégés = sárgulás... Hogyne. A sárgulás a magas hő hatására sárguló ragasztó réteg, a kettőnek megint mi köze egymáshoz?

Mint írtam, az LG kikötötte, hogy nem írhatnak az "beta" készülékről, ahogy a MA-s srácok ezt betartották, és nem volt róla se teszt semmi, csak egy bemutató.
A sok "okos" pedig erről a készülékről ír...
Maradjunk annyiban, hogy én megvárom a kézzel fogható és user(!), nem teszter véleményeket.
-
-
joey04
titán
válasz
Remekelek28
üzenetére
az usába gyenge,hát legyen,de itthonra érkezzenek jó készülékek.
igen, valószínűleg így lesz, hogy mi kapjuk jobb darabokat.

-
Reinkz
senior tag
Verge cikk azért nem blikk.
Egyébként tudtommal ezek valóban első/teszt szériás panelek, csak hogy mint tudjuk az lg az ips panelt is betudja égetni, flex2-nek meg igen-igen sárgásodtak a kijelzői.
Mellesleg ha első szériás készülék? akkor valóban azt kell adni a tester a kezébe? marketingből jeles.
Szóval nagy fenn tartásokkal kezelem ezt a telefont minőség terén, még pixel xl 2-t is figyelem mivel abban is ez a panel van.
Egyébként igen jó telefon lenne még én is elgondolkodtam benne, pedig G4 után nem akar az ember lg-t, de mivel mire megjelenik már S9-el rohangálhatok valószínűleg hidegen hagy majd.
-
-FreaK-
veterán
válasz
babosmiki
üzenetére
Persze, hogy nem, mert ilyen Blikk szintű cikkek ezek.. de joey04 csak linkeli őket.. biztos élvezi.
Az a Verge cikk is igen alacsony színvonalú volt, ez még azt is alul múlja..Ilyet leírni egy elvileg szakmai portálon..
"A tesztelők szerint ilyen beállítás mellett is élettelen a panel, még az LG V30 mellett is (a Samsung zászlóshajók mellé téve pedig döbbenetes különbség mutatkozhat a minőségben). Az egyenlőtlen háttérvilágítást ráadásul lehetetlen szoftverfrissítéssel javítani. "Érted.. háttérvilágítást az OLED panelnél...
-
babosmiki
addikt
Igazából én sehol sem találom ezeket a híreket, sem a gsmarena, sem a phonearena ( legnagyobb oldalak) nincs ilyen hír... Lehet, hogy ezért késik, de nem hiszem, hogy ilyen problémákkal kiadnák őket. Kicsit lejáratás szagú ez nekem..

Én inkább ezt linkelem bocsi: [link]

-
joey04
titán
-
observer
tag
Az ilyet gondolom instant cserélik
-
stemplar07
őstag
Az S8 esetében a javítás amit a kijelzőre kiadtak, 100% ig javította a kijelző ,,edge,, szélein jelentkező pirosasságot ( az enyém is ilyen volt, persze nem az egybefüggő piros kijelzőre gondolok :-) ) .. ha foltos a kijelző akkor szerintem mindenki vissza fogja vinni és abból ,,folt gate,, lesz .. :-)
-
leslien
nagyúr
törölhető...
-
joey04
titán
rendben, reménykedjetek.

én a tesztelő véleményén vagyok, tehát elfogadnám így is. vagyis nem tartom szarnak egyáltalán.
848: na látod ez is mekkora hülyeség. szoftveres javítás meg ilyenek. az amoled hajlamos pirosas lenni, hajlamos a színtorzulásra, főleg ha a panel széléről vágják ki az adott készülék kijelzőjét. aztán ha a user megbékél vele, megtartja és lecseréli a jövő évi modellre 1 év múlva, és nem a panel széléből származik az övé, akkor meg levonja a következtetést, hogy javult a technológia. pedig nem.
-
-FreaK-
veterán
Nem mindegyik példány ilyen. Vannak hibás darabok, de ugyan úgy hibátlanok is. Szóval kár előre károgni emiatt, majd ha lehet kapni mindenhol, akkor kiderül hogy kb. milyen a hibás kijelzők aránya.
Egyelőre nekem ez olyan szintű problémának tűnik, mint bármelyik másik gyártó telefonjánál a a kezdeti problémák. Gondolok itt a pink S8 kijelzőre mondjuk, de volt még egy pár az évek alatt.
Sokan emiatt elkezdik fikázni az LG-t hogy mennyire szar a POLED kijelzője, hogy generációkkal le van maradva a Samu mögött stb.. A fent linkelt Verge cikk pl. ilyen, gratulálni tudnék az írójának... -
Reinkz
senior tag
verge-nél meg pötyös volt a kijező..
joey+1
-
joey04
titán
ti tényleg ebben reménykedtek? hogy a végleges darabokban már nem lesznek ilyen problémák a kijelzővel? hogy amit évek alatt nem sikerült megoldani, azt pár hét alatt kikalapálják és legyártanak belőle ipari mennyiséget? nem szar ez a kijelző, csak vannak hibái, és ne éljetek álomvilágban, ez így marad a véglegesben is.
-
-
joey04
titán
ahogy olvasom a p-oled hibái itt is megvannak még, ahogy az elődöknél...
-
potono
újonc
Ahogy visszanéztem, a G6 február 26-án jelent meg. Majd Magyarországon, ha minden igaz május 11-étől lehetett kapni.
Ha ezt vesszük alapul, lehetséges, hogy november közepén a V30 is megjelenik kis hazánkban
-
aTe014
aktív tag
Meggyötörték a V30-at

LG V30 Durability Test! - Scratch, BURN, and BEND tested! -
válasz
stemplar07
üzenetére
ez komoly!

-
zoleeno1
veterán
válasz
stemplar07
üzenetére
Jaja, elég, ha az EU-ban jön valahova, akkor már lesz rá itthon is hivatalos LG gari. De csak jön azért hozzánk is

-
zoleeno1
veterán
válasz
stemplar07
üzenetére
Ez várható volt

(#822) Lami66: Egy MA-s villáminterjú során mondta ezt Ken Hong, aki láthatóan kicsit zavarban is volt a kérdéstől, erre én nem vennék mérget
Ha jól tévedek, azóta sem erősítette meg senki, hogy Magyarországon hivatalosan forgalomba kerül e. -
stemplar07
őstag
LG V30 Real Audio Review: It's so good, let's rant! itt egy elég komoly mérésekkel is alátámasztott audió teszt a V30 képességeiről , ha jól értettem, kb Fiio X5 szintű zenei élmény ,( note 8 , galaxy 8, Oneplus 5 a kanyarban sincs hangban ) telefonban...
-
observer
tag
Semmi új hír az eu-s megjelenésről?
-
Mike81
senior tag
válasz
tome0001
üzenetére
Tudom hogy a pro lesz kapható nálunk. Csak rosszul írtam.
#782;Koxx;
Nekem most G4-em van. Nincs semmi ip védelem, de tudok vigyázni a dolgaimra. Szóval nekem annyira nem feltétel az ip szabvány.#783 Zoleeno1;
Ha így haladunk akkor nem 2 tellát kell kézbe venned hanem csak egyet😈✌ -
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Plazma TV topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Spórolós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Arc Raiders
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali informatikai kérdések órája
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)