Hirdetés

2018. október 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Tényleg kemény lett az LG V30

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: JerryRigEverything

A gyártó szupertelefonja maradéktalanul kiállta a szokásos gyötrési folyamatot, noha az extrém hőhatás pont nem tesz neki jót.

Hirdetés

Az LG V30 kijelzőjének méretéhez képest roppant légies, könnyű, ugyanakkor masszív szerkezet. A 151,7 x 75,4 x 7,4 milliméteres (már-már kompaktnak érződő) készülékházba egy 6 hüvelykes P-OLED panel került, ami a szerves fénykibocsátó dióda természetéből fakadóan nem viseli jól az extrém hőhatást. Zack megemlíti, hogy feltehetően ő az egyetlen a bolygón, akinek égésnyomok lehetnek a készülékén, viszont nem elképzelhetetlen, hogy a tűző napon hagyott kijelzőn egy vízcsepp hasonló károkat okozzon. Főleg, hogy a legtöbb idei csúcsmodell, ahogy az LG V30 is rendelkezik valamilyen mértékű vízállósággal.

A V30 ettől függetlenül kiállta a GSMArena által igen szellemesen saleminek nevezett tesztet, amennyiben egy boszorkányper bizonyítási folyamatára emlékezteti őket a műveletsor. Zack szokás szerint megkaristolta, meghajlította és megégette a roppant mutatós eszközt. A Gorilla Glass 5 elő- és hátlapi üveg az elvárható mértékben állja a karistolást, a keret és a szegélyek viszont a belső vázhoz hasonlóan fémből készültek, ami az ezüst, vagy fém színvariáció esetében nem festett. Ez azért kiváló, mert egy esetleges ütés vagy karc kevésbé szembetűnő sérülést fog eredményezni. Amire reális esély is lehet, a V30 ugyanis a filigrán megjelenése ellenére rendelkezik a MLT-STD 810G ütésállósági tanúsítvánnyal. És bírja is a kiképzést.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.