- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Mobil flották
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.bika
újonc
Sziasztok!
Valak talált már értelmes nem bőr hátlapot v10-hez? QI-s és anélküli is érdekel, maximum teszek bele matricát. A lényeg az lenne, hogy színre stimmeljen (fekete) és ne legyen bazári gagyi.
Nézelődtem alin, de nem jutottam sokra a képek és a leírások inkonzisztenciája miatt. -
B.bika
újonc
válasz
stemplar07 #471 üzenetére
A G4 érezhetően javult (1,5 nap tapasztalatai). Ha csak készenlétben van, 12 óra alatt kb 3%-ot merül (mobilnet/wifi vegyesen, szinkron on). A képernyőidő is érezhetően javult, csak nagyon kb 10-15%-ot mondanék. Hangsúlyozom, ezt csak bő 1 nap után írom...
Gondolom a v10-en is hasonló lesz a javulás.@pucz - Az LG-t tudni kell beállítani, onnantól a legjobb társad. Olyan nincs, hogy csak úgy "magától" eltűnik vmi...
Ütősebb kameramodul pedig jelen technológiai tudásunkkal nem nagyon lehetséges 4-5mm vastagságban, bár itt egyéni preferenciák is beleszólnak (én pl nem arra élvezek, h 16MPixelt nagyítsak 1-1 arányra).
No flamewar, csak a véleményem...Btw, érdeklődök az LG-nél, és még mindig nincs hivatalos magyarországi v10-forgalmazó. Kezdenek idegesíteni, mert a g5 megjelenése utn rögtön venni akarom.
-
B.bika
újonc
válasz
fpatrik17 #449 üzenetére
Nincs még Magyarországon forgalomban, így természetesen szolgáltatóknál sem kapsz V10-et.
Akinek van, vagy ázsiai 64 GB-os verziója van (ehhez nincs gyári, csak bolti garancia), vagy másik EU-s országból származó 32 GB-os EU-s verzió (gyári garanciával). 1-2 kétes eredetű példányt EU-s verzióként 64 GB-osnak hirdetnek, ami elvileg nem fér össze. (Hacsak nem Angliából van... Nem tudom, ott 64-est árulnak-e.)
Az LG hivatalos supportja nekem január elején azt írta, hogy tudomásuk szerint lesz magyarországi forgalmazás, de nem tudtak információt adni a bevezetés időpontjáról.
A teló sajnos ígyis-úgyis 200 fölött van, és a magyarországi hivatalos EU (olcsósított) disztribúció sem nagyon fog beférni 200 alá... Talán majd a G5 forgalmazásának kezdetekor, vagy később, 6-8 hónappal a megjelenése után lejjebb megy az ára. -
B.bika
újonc
válasz
stemplar07 #425 üzenetére
Kopik már a bőr? Gondolom ezt a bőrt nem mesteremberek készítik 14 napon keresztül...
Gondolkodom rajta, hogy vegyek hozzá ilyet majd, ha nem gagyi... Aztán max. teszek bele másik matricát még 5 dodóért. -
B.bika
újonc
válasz
stemplar07 #421 üzenetére
Köszi az infót!
Igazából én nem a zene miatt, hanem a jó ütésállóság miatt venném, mert kimondhatatlanul undorodom a tokoktól.
(Ez egyben magyarázat arra is, miért nem tetszenek a G5 pletykák...)
Na meg a másodlagos kijelző, amit sokan nem tartanak sokra, de én imádom az ilyen 'megszokandó' feature-öket.
Ha nem probléma, ide vagy privátba belinkeled légyszi a hátlapokat? Nem igazán találok sehol...:/ -
B.bika
újonc
Sziasztok!
Nagyon szemezek a telóval, főleg hogy nem nagyon tetszik, amit a G5-ről pletykálnak...
QI-s hátlapról van bárkinek infója? Láttam, hogy a chipet cserélgetik a hátlapon házilag, de az garanciavesztéssel jár, nem?
Illetve azt tudjátok (aki vett azóta v10-et), hogy az európai modellekhez (H960 amiket hoznak angliából/szlovákiából/stb...), hivatalos gyártói garancia van-e, Magyarországon gond nélkül javíttathatóak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvenc zene a mai napra
- Spórolós topik
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- EAFC 25
- Azonnali notebookos kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest