Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
E2E4
aktív tag
válasz
Vica0712
üzenetére
Először is: Üdv az érdeklődök, majd - remélhetőleg hamarosan a vásárlók - "csapatában"!
elcserélném az i6s-emet.

Ez szerintem egy költséghatékony (olcsóbb lesz a telefon) és minőségi ugrást jelentő ötlet. (Pl. ütésálló, fület "nyalogatóan" jó hangminőség.)Masszív kis telefonnak tűnik, ami bírja a strapát.
Nem csak annak tűnik, hanem az is. Visszaolvasva a topikban, van is erre "teszt eredmény", a legutóbbi pl. itt.Az értesítési LED-et sajnálom, hogy kihagyták belőle, ezt szerettem a G4-ben, de szerintem nem feltétlen vált hátrányára a V10-nek.
Nem bizony, mivel a másodlagos kijelző informál erről. Ennek előnye/hátránya a téma-összefoglalóban kifejtve.Egyébként is ajánlom figyelmedbe a téma-összefoglaló átolvasását, (a grafikai elemek, és a fogalmazás stílusában volt olyan szándékom, hogy az a nőknek is elnyerje a tetszését
), mivel sok kérdésre azonnal megtalálod ott a választ.
Minden másra ott aMastercardez a topik, és azok rezidens tagjai.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

), mivel sok kérdésre azonnal megtalálod ott a választ.