- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz
littleshagy #3054 üzenetére
Semmi negatív tapasztalat, csak mégis egy bőr jobban festene rajt!
Verus is minőségi anyag, jó megjelenés...stb..L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
littleshagy #3047 üzenetére
Verus védőtokom is van (Made in Korea és Korea-ból is volt rendelve) ez a bőr nagyon bejövős! G4-en is nagyon bejött a bőr hátlap.
A Verus nem sokat volt a telefonon mint ahogy a kijelző védő üveg sem....A bőr biztosan jól fog mutatni rajta, lehet rendelek egy RED fajtát is....
Sokan vagyunk így, hogy szépítgetjük, csinosítjuk még a telefont mert annyira jó (nincs vele gond) kopp-kopp
Erősen gondolkodom egy ilyen páros beszerzésén is...vélemény? [link]L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
littleshagy #3042 üzenetére
Megrendelve a barna, köszönöm!
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
littleshagy #3040 üzenetére
Egy linket megköszönnék a hátlapról!
Feketébe is van?L
-
MaxxDamage
félisten
Akartam már kérdezni, most megteszem
Gyári füles amit adnak hozzá, az hány Ohm Impedancia-s ?
Miért nem adnak hozzá gyárilag legalább 50 Ohm -os fülest ? (az lenne ám a nem semmi...) hisz HiFi DAC 32bit lapul a telefonban és ezt a funkciót gyárilag a leghatékonyabban ki lehetne használni és minden vevő szája tátva maradna(#3010) GoneTom: Nekem van Samsung EVO 64GB és Lexar 600x 64GB kártyám, Samsungot használom a telefonba (Made In Korea) - Lexar az (Made In Japan) és sebességre nincs panasz!
Tervezek venni egy SanDisk Ultra 200GB -os kártyát a V10 -be [link]
L
-
MaxxDamage
félisten
Tegnap megjött a BlitzWolf kábel (fekete és egy fehér is rendelésre került , fekete az egy PowerBank -hoz lett rendelve
)
Első használat meg is volt és nagyon jó anyag !
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
GoneTom #2732 üzenetére
Szia!
Én is G4-ről váltottam V10-re és minden szempontból megérte!
A V10-nek van bootloop hibája? ---> nem tudok róla
Igen 32GB EU-ba szánt 960-as modell MO-n használatos (hálózatra)
A kijelző fényeresztésén kívül jellemző-e rá a a kijelző beégése vagy sárgásodása? ---> nem tudok róla
Többi kérdésre ott a jól megírt összefoglaló, kérlek nézd át részletesen!
L
-
MaxxDamage
félisten
Amennyiben futár viszi (vagy más) tehát nem személyes átvétel, akkor ott a 14 napos elállási jog , ha nem jönne be a telefon vagy bármi problémád volna vele...
Ez Android 6.0 és nem tapasztaltam hasonlót a G4 esetén sem és V10 -nél sem! Nálam minden OK (megfelelően kell használni és mi gondja volna? Semmi...) - ez olyan mint PC User esetén... van aki hetente tönkrerakja a rendszer és van akinél akkor van rendszer csere mikor új gépet vesz...
pl. -
L
-
MaxxDamage
félisten
Igen, értesítési LED nincs és saját véleményem szerint jobb is, hogy nincs! Másodlagos kijelző (értesítése, jelzése) jobb mint az értesítési LED ! (szerintem, nekem jobb így mint a G4 volt...mert azon volt ilyen LED)
(#2711) a.sebi: ott leírtak szerint megtudhatod (akár)
(#2712) psg5: ilyet már láttunk, hogy egy boltba volt ugyanaz két különböző áron....
olcsóbbikat vedd, többivel ne foglalkozzL
-
MaxxDamage
félisten
Hivatalos LG Márkaszerviz biztosan cseréli (érdeklődjetek náluk telefonon vagy személyesen)
L
-
MaxxDamage
félisten
Erre gondolsz?
(kép)
Ilyet akartam szerezni és is, de külön kérdeztem boltot és nem tudták beszerezni külön (nekem) csak a fehér és fekete közt lehet(ett) választani, anúgy Irelandból rendelve -135k körül van 6hó garral...és H961N 64GB-os széria(#2673) psg5: fogalmam nincs mi lehet, de ha annyira érdekel biztos rákérdezel és mondanak rá valamit (amúgy elérhető... most néztem árukeresőn és van feketében elérhető, normális áron is - (130k alatt)
L
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
(#2667) Lite: Tudtommal külső raktárkészletről dolgoznak (adnak el) és lehet az épp kifogyott. Mikor én vásároltam náluk, kicsit várnom kellett míg beérkezett raktárról.
/korábbi H.Sz.-ben láthatod, mindegy is honnan rendelsz, csak elvárásoknak feleljen meg/ - aztán meglepetés nem érhet...
L
-
MaxxDamage
félisten
Akkor üdv a V10 tulajok között előre is !
(#2661) psg5: szerintem a kutyát nem érdekli, hogy milyen nemzetiségű is ahonnan vagy akitől veszi... lényeg, hogy legyen megfelelő áron, új (független az alap szempont) , számla vagy gari doku (vagy 2in1) és a hivatalos 1év LG -nél gari érvényesíthető legyen, ha szűkség van rá.... mi kell más ?
(lehet kispista kft. is akitől veszed, csak a fenti dolgok legyenek adottak...)
Sok esetben a szolgáltatói telefonok amik nem kellenének számomra (mert egyrészt nem függetlenek, másrészt a szervizelés is rajtuk keresztül sokszor több hét mire a felhasználó vissza kapja a telefont...
V10 esetén a legjobb az, mikor személyesen felveszem az LG-vel a kapcsolatot és ha kell (önköltségen, futárral) fejúttatom a Bp.-i Váci útra a telefont és biztos kezekbe van !
Negatívum ennél a telónál? Ugyan már.... tökéletes telefon a világon nincs és nem is lesz... de a V10 közel van hozzá, a tökéleteshez! (ár/érték arányban is verhetetlen!)
L
-
MaxxDamage
félisten
Mi probléma volna? (ezt a telefont mostanában lecserélni nem fogom, ez is biztos és az is, hogy ha majd 1x cserélem...tuti hasonló LG széria lesz!) Gr volt a V10 előtt es ez kemény köröket ver rá, minden szempontból! G4 sem rossz telő....V10 eddigi legjobb és legmegbízhatóbb telefonom, ezt erősen állíthatom!
L
-
MaxxDamage
félisten
Mobilkereskedésnél vásárolt V10 -re van gyári gari... (12 hó garral vettem, beregisztráltam hivatalos LG oldalra és bescanneltem a számlát amit mobilker küldött - elfogadták , hitelesítve.. kell ennél több?)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
saddybaddy #2571 üzenetére
-
MaxxDamage
félisten
Mobilkernél van épp "Black" verzió! [link]
Akinek kell, gyorsan csapjon le rá, mert megint gyorsan elfogy a készlet !(nem reklám, csak egy ajánlás aki mobilkernél akarná megvenni)
L
-
MaxxDamage
félisten
V10 nagyon eltalált teló, ez biztos.
Töltő kábelt ami V10 -hez van, biztos lehet valahol venni nem? (webshop) minőségi darabot)
Esetleg tudsz ajánlani megfelelő darabot, boltot ahol kapható?(ilyen Tescoba nem akarok venni, kitudja milyen minőség...)
Igen, hivatalos magyar tesztből rendesen kimaradt a HiFi DAC 32bit tesztje... SAJNOS !
Nem ártott volna arra is külön rá koncentrálnia a telefon tesztelőnek, mivel ez a tulajdonsága a telefonnak külön említésre és tesztelésre lett volna méltó!(#2535) koxx: Érdekes az biztos! Ötletem sincs
L
-
MaxxDamage
félisten
V10 battery üzemidő dologgal kapcsolatban azt vettem észre, hogy a képernyő használat nagyon jó, ha a telefon folyamatos használat alatt van (nem pihenő módban fekszik az asztalon...)
Íme: (egyre csak nyomkodom és a % lassan megy csak lefelé...a képernyő használat (idő) meg csak nő!)
Nem dicsekvésként osztom meg, csak épp saját tapasztalat, mert pl. G4 esetében ha folyamatosan nyomkodva volt, akkor merült mint a veszedelem! (V10-hez képest)
L
-
MaxxDamage
félisten
Érdeklődnék, hogy a töltő kábelét hivatalos LG szervizbe küldve (messze lakom Bp.-től, de szívesen felküldöm saját költségen) cserélik? Tölteni tölt, de 1x leesett / lecsúszott a párnáról a fekvő részre töltés közben , na és az érintkezési pontok (lábak) nem olyanok mint előtte és a telefonhoz csatlakoztatva nem csatlakozik olyan szorosan (könnyen kihúzható és mozog kicsit oldalra is) amúgy tökéletesen teszi a dolgát, ahogy eddig is 1hr alatt feltölti a telefont (csak kábel csatlakoztatás miatt cseréltetném) vagy valaki tud webshopot ahol csak gyári kábelt lehet kapni?
L
-
MaxxDamage
félisten
Nekem az eszköz nagyon bevált ami 50 Ohm feletti gyárilag.... így nem kell játszani a Jackes eszközökkel (feleslegesen)
/ezt a témát körbejártam sokszor már és ez a megoldás tűnt a legjobbnak és leggyorsabbnak a sok közül... bár rendeltem adaptereket is eBay-ről , de az a fiókba hever...
/
V10 az amit remélem mostanában nem cserélek le semmire !L
-
MaxxDamage
félisten
Nálam a 64 Ohm +-10% fülessel olyan mértékben megnőtt a teljesítmény és hangzás, hogy fél hangerőn veri ON-ba az OFF beállítást! (nagyon durva) Ja és max hangerőn el sem bírja az eszköz (mint mikor túlerőltetve van az eszköz által vagy hasonló jelenség - szétszakad a membrán (hangfal esetében)...na szerintem a V10 HiFi DAC Opció (vezérlő) többet ad át mint amit a füles elbír(na)
), meg a fülem is szétmegy! Ma utaztam (buszon) közel 400 km-t és nagyrészt a fülembe volt a füles és a zene max 50-55-ös hangerőn szólt, de mire haza értem, arra a fülemmel a hangokat nem igazán hallottam úgy ahogy szoktam (mondom max 55-ön volt a HiFi hangerő...)
~~most már helyreállt a fülem így estére~~ Egyszerűen élvezetes a hangzás és hangerő, nem bírom ki, hogy ne szóljon majdnem max.amit bír a füles!!!
L
-
MaxxDamage
félisten
Nagyon durva ez a HiFi mód , megy a zene és be/kikapcs közben a hangerő és hangzás változás közel a duplája ! Nagyon durva és jó! Majdnem, hogy azt lehet mondani... HiFi alatt 2x jobb a hangerő és hangzás mint HiFi nélkül... ilyen van?
(sőt! mondható is, hogy a duplája.... max hangerőn még nem volt, de már 50 körül a fülem nem bírja a hangot, olyan erős és tiszta, de majd a füles bejáratása után fog az menni még feljebb is!)
L
-
MaxxDamage
félisten
Szia!
Mobilkernél újra elérhető a fekete
(én itt vettem G4 -em és V10 -em is , korrekt , csak ajánlani tudom!)L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #2369 üzenetére
E2E4: Most már érzem a HiFi DAC nyújtotta előnyöket !
Átalakító sem kell (Impedance Adapter és Extender) , mert a kis füles ezt (50-600 Ohm) alapból tudja !L
-
MaxxDamage
félisten
HD700 az jobban tetszik!
"Ha pedig még szükség lenne némi hangerő többletre, akkor a Poweramp "Erősítés" (virtuális) potmétere még mimig ott van, bevetésre készen...
" ----> ezt nem értem (hol található meg?) Poweramp fizetős verzió van meg + az ajánlott add progija vagy mi az a "plus"), ki szeretném használni minden funkcióját)
L
-
MaxxDamage
félisten
Összefoglalóban említett dolgot megpróbálnám, majd ha az nem segít, akkor service....
"Android rendszerfrissítés után - sőt, előtte is, - javasolt egy FR (Factory Reset) az-az „gyári beállítások visszaállítása”; ezt követően pedig a telefon újbóli „belakása” - a backup mellőzésével. Felhasználói visszajelzések alapján, ez gyógyír lehet a problémára és/vagy a későbbi anomáliák is kiküszöbölhetőek vele."
L
-
MaxxDamage
félisten
Ma megjött a 150 ohmos adapter (másikra még várni kell) és csatlakoztatva nagy ellenállásúnak érzékeli a fülest, így használható?
L
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
Kis Info (V10 HiFi DAC -ról) meg G5 -ről (flagship)
EARS ON WITH THE LG G5’S BANG AND OLUFSEN DAC (hátha hasznos)L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
malphitee #2084 üzenetére
Nem szoktam "okoskodni" csak "kérdezni" dolgokat (megfelelő mód) de ez rád nézve nem jellemző....sajnos!
Nekem amúgy az LG HBS-900 is tökéletesen megfelel , de IE-7 is jó (alap esetben jobb kicsivel a hangzása és hangerő mint a BT fülesnek), de ezt az "impedance" által "érezhető" különbséget ki fogom próbálni és nem "okoskodni" szóval ezt a témát itt akár le is lehetne zárni!
Köszönöm a H.Sz.-eket, fáradtságot és időt mindenkinek, megvan a lehetőség és ki lehet próbálni aki akarja !L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
malphitee #2064 üzenetére
a-a
Amúgy milyen a V10 -ed ? (ha van....) Nem vagy vele elégedett? (sajnállak)
Akárki akármit mond, megrendeltem (írásaim előtt) a két eszközt: Adapter + ConverterSaját magam fogom kipróbálni és már akárki akármit mond is..... a V10 összefoglalóra hagyatkozom és magam is le fogom tesztelni! (ez nem kiadás és a PowerAmp (teljes verzió) mellett ez a két kellék is kivitelezhető) egy Sennheiser IE-7 meg hab a tortán! Tudod miért jó ez a füles?
Remek gyártó nagy referenciával és munkássággal... (1945 nem most volt...és azóta helytáll, nem is kicsit tett már le az asztalra és minőségi cuccokat gyárt) inkább használok egy ilyet, mint egy pár ezer ft-os valamit).....mind1 is.
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
malphitee #2052 üzenetére
már jártam pár kört ebben az ügyben és egy 75 Ohm-os TDK fülest találtam (fejesből meg van 600 Ohm -os is) erre a "HiFi" célra és az Impedancia teljesülésre
(kicsit még olcsóbb is mint egy IE-7 volt...) 100k alatt van , majd megveszem és tudok beszámolóval is szolgálni (akár)
L
-
MaxxDamage
félisten
Összefoglaló / "Szoftveres minőség javítás:" résznél az volna a kérdésem, hogy letöltöttem azt a filet és mit kell vele csinálnom?
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Litván Zongora #2039 üzenetére
+1 !
Sajnos nem vettem észre különbséet (mint korábban említettem...és ez nagyon zavar!
Letöltöttem PowerAmp (Unlocked - 999 Ft) verziót és ma azt is kipróbálom IE-7 n
Nekem is útoon van a 150 Ohm -os adapter (jack) és kiváncsi leszek majd rá...(#2038) gretzky77: sajnos ez sem jó.. (2x próbáltam)
L
-
MaxxDamage
félisten
Egy nagy láma kérdésem volna... kövezzetek meg, de lehet hülye vagyok...
A PowerAmp regnél a "Poweramp is a music ...?" -hoz mi a francot kell beírni???
Nem tudok regelni... ez egy hülye kérdés és ha beírom Yes vagy No vagy bármit... semelyiket sem fogadja el, na mi a helyes válasz oda, amit be kell írni??L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Litván Zongora #2035 üzenetére
Jó-jó , csak itt már annyi féle verzió van, és ez a progi lehet a 6.0 elötti rendszerre volt "jó"
Most pl. jackes füles csatlakoztatásakor, automatán bekapcsol a HiFi DAC 32bit mód... és eszköz Impedancia (amit támogat maga az eszköz, füles) határozza meg a színmélységet (elvileg)L
-
MaxxDamage
félisten
V10 -re ez jó "ha" van, vagy teljesen felesleges 6.0 alá ? DAC Fix for LG V10
L
-
MaxxDamage
félisten
Köszönöm!
(világos hát)
Audio részt nem igen vágom, de az már világos volt, hogy az említett dolgokkal elérhető a kívánt hatás. (csak ez az IE-7 16 Ohm -os Imp. értéke kicsit letaglózott naBocs a sok kellemetlen (és hülye kérdésért) de szeretem átrágni a dolgokat minden szempontból és a legjobb megoldást megtalálni (mindenben)...
Megrendeltem ezt a 2-t.... [link] , [link]
L.
-
MaxxDamage
félisten
Köszi!
Akkor elvileg az IE7-hez nekem elegendő lenne a 75 Ohmos (vagy 150-es) impedancia illesztő ?
Külön nézek "gyári" 75+ Ohm-os fülhallgatót is, kíváncsi vagyok, találok-e spec alapján(és mennyiért) bár, ha az IE-7 az említett illesztővel tudja, akkor tök felesleges egy vagyont kidobni új fülesre....
L
-
MaxxDamage
félisten
Kicsit útánna néztem a dolgoknak és arra a következtetésre jutottam, hogy a nagy, neves és k*rva drága Sennheiser IE-7 a legelső kategoriába tartozik HiFi imp.-be ! Mivel 50 Ohm alatti az IE7 (nem gondoltam volna, bár 6+ éves technology biztos van már...de akkor is csalódtam most benne) lényeg, hogy szépen szól és a leírtak miatt nem hallható sok különbség az IE-7 és HBS-900 (BT füles) közt!
Alábbi IE-7 gyári spec adatokat megosztom és látható...
(asszem élek az általad említett trükkel!/ kell nekem egy 75 Ohmos impedancia illesztő!. /mi van akkor, ha 150 Ohm-os vennék?
/ Másik két termék linkjét kérlek javítsd, Köszönöm!
L
-
MaxxDamage
félisten
Ma meg is jött a Versus tokom (Koreából) és nagyon ott a szeren!
L
-
MaxxDamage
félisten
Nem veszek észre különbséget (kevesebb üzemidőt) a V10 javára, inkább még talán jobb is (használat függvénye) de pl. ha használva van a V10 akkor nem mennek le a százalékok olyan gyorsan mint a G4-nél (POL verzió), továbbá a G4 -re Januári volt az utolsó Android Updatem, a V10 -re (CZE verzió) meg Márciusi (6.0)
Simán V10 -et venném a helyedbe, G4 -et mikor vettem, lett volna V10 is a palettán, akkor tuti azt veszem!
L
-
MaxxDamage
félisten
Mint gyártó nagyon rugalmasak és segítő készség 100% !
Mint említettem, korábban facen írtam az LG Magyarország -nak üzenetet, és kértek termék SN számot , (vásárlás, helye, ideje) elérhetőséget, lakcím, stb...és automatán (1-2 munkanap elteltével) az LG szervizes (lakóhely szerinti legközelebb eső helyről) hívott időpont egyeztetés miatt, mikor jöhetne a készülékért... (csak néztem) ja és az még említésre méltó, hogy az LG szervizes mikor hozta vissza a lejavított készüléket, akkor ő maga ment be személyesen az adott Euronics üzletbe a hivatalos garancia jegy érvényesítése (megfelelő kitöltés, pecsét, bélyegző) miatt, hogy a garanciám rendben legyen, mert hivatalosan csak a számlám volt meg (A4-es lap) és ez nagyon jól esett, hogy a szaki személyesen intézte ezt... (akkor még nem volt elegendő egy sima számla a hivatalos garanciáztatáshoz? nem tudom... 2013 az nem most volt, azóta sok minden változott)Na OFFolás vége !
/akinek info kell, az vagy összefoglalóba megtalálja, ha mégsem, akkor hivatalos LG ügyfélszolgálatot tudom javasolni/ --- Link --> Támogatás ---> (majd ott van = Élő Chat , Telefon , E-Mail mint Opció) és nagyon korrekt, segítőkész munkatárssal lehet kommunikálni!---
(#1960) E2E4:
(#1962) Remekelek28: Szerintem már lerágott csont a téma és felesleges beszélni róla, vagy újra-újra előhozni bármilyen szempontból is! Lényeges információk adottak, (remélem) értelmezted szerintem. Remek kis telefon, ajánlom a vételt pl. mobilkereskedés-nél és biztosan nem fogod megbánni!
Az még említésre méltó a mobilkerrel kapcsolatban, hogy mikor a G4 -et vettem, akkor a beígért határidőre nem tudták (1-2 napot késett - munkanap) leszállítani a készüléket és ajándékba kaptam egy kijelzővédő fóliát a G4 -re (nem ilyen bóvli fajtát...)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Remekelek28 #1953 üzenetére
Elhiszem! (saját tapasztalat mindig több mint a mások által mondott szó/tapasztalat személyes vásárlás esetén a bolt nem trükközik, hanem adja és teszi amit kell (legtöbb esetben)...)
Személyesen befáradva biztos más a helyzet, de ezt nem mindenki teheti meg (igaz)
Én is Zala Megyei vagyok és ha gond lenne a készülékkel, akkor LG -vel venném fel a kapcsolatot és velük intézném a garanciális javítást. (azért vettem 12 hó garral, mert elvileg LG saját maga hozza-viszi bejelentés után a garanciális javításra/ról)
(facebookon keresztül)és LG -től jött le (legközelebbi LG szerviz pontból ami 50+ km-re volt lakhelyemtől) egy szervizes munkatárs és vitte el a TV-m , majd hozta vissza javítás után (teljes kijelző csere - közel 2 hetet vártam, mert az LG vacilált azon, hogy kicseréljék-e mert inkább a teljes TV-t akarták volna cserélni egy újra, mert a kijelző csere többe fájt nekik mint a TV akkori értéke (3 év már letelt az 5 évből mint gari, így a TV kifutott széria volt) és míg beérkezett külföldről a kijelző (FHD LED 107cm) azért vártam 2 hetet mire vissza kaptam a készüléket, de megérte!) és tök ingyen... a gari idő a vissza érkezés időpontjától a teljes kijelzőre (5 év) újra indult ! Most már az LG hivatalos weboldalon be van regelve az összes LG készülékem és ha gond lenne valamelyikkel is, akkor lehet kérni (weboldalon) javítást-szervizelést adott készülékre és a bejelentést követően az LG munkatárs hív a megadott telefonszámon (a termék eredetiségét és garanciáját a bescannelt számlával lehet igazolni, regisztrálttá tenni!) én is így tettem !
/mindenhol vannak szabályok (+-), amiket jó ha a vásárló ismer és tisztába van velük, ha szűkséges, akkor azt megfelelően ki is tudja használni/
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Remekelek28 #1951 üzenetére
A mobilkereskedés -t bátran tudom ajánlani a számodra!
/12 hó garral bőven jó (hivatalos LG Hungary Gari) kapsz névre szóló számlát (27%-os áfával) , IMEI szám és telefon megnevezés is megtalálható a számlán , dátummal, pecséttel, signatureval, mindennel ! --- ja és original telefont kapsz ami vadi új (nem poros meg hasonlók...) !/Kép a számláról (nem nyilvános adatok kitakarva a képről)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
bandras0226 #1937 üzenetére
Asszem megfelel a .flac is ! (abból azért van választék)L
-
MaxxDamage
félisten
G4 -el sem tapasztaltam semmi rosszat és remélem a V10-el sem fogok !
Eddig (2-3 töltés volt V10-el) a Battery time (SOT) nagyon is rendben van!
Eddig azt mondhatom, hogy nem bántam meg a V10 vételt és csak ajánlani tudom!
V10-el tapasztaltabb fórumtársak mondanak majd véleményt, megerősítést (vagy ott a szuper összefoglaló)(#1932) E2E4: elfér rajta, enni nem kér (+ védelem, ha szűkséges!
)
(#1934) koxx: Pontosan !
L
-
MaxxDamage
félisten
Mit jelentenek számodra a tányérok, mint Hi-Fi elem?" --->> mély"sugárzó", hangszóró (amire gondoltam)
Szerinted tök felesleges a 9H üveg?
Tok az lehet felesleges (hátlap is sérülhet, ha nagyot esik és kemény felületre) ....de üveg az mindig jó ha vanBattery time egyre jobb. 15% jelenleg és 4hr 35min+ a SOT Time.
Van nyomkodva, használva eleget...elégedett vagyok!L
-
MaxxDamage
félisten
"Igen, el lehet menni a csillagos égig. A legfényesebb csillag jelen esetben a natív 32 bit DSD (SACD)" --->> Pont erre gondoltam, a "32bit" -re (.flac és mp3 typ sajnos nem 32bit (ahogy néztem) ez a "DSD" hol beszerezhető? (nCore-n csak .flac.-t láttam, vagy nem néztem megfelelően át a listát?
)
"Mégis mi a szent tehénnek kapcsoltad be a "tiszta térhatás" nevű "torzítót"?" --->> jobb volt az "érezhető" hangzás mint pl. normal-on
"U.S.A.tányérok?
S azon finomabb volt az étel?
" --->> minőségre gondoltam ez által (arra akartam célozni) - - ez olyan mint a 90-es évekbeli fekete-fehér Compaq notim, amiben minden alkatrészen megtalálható "jelzés" pl.
Tény, hogy ez a telefon egy "TOP" kategory ! (nem vitás)
9H üvegfólia is felhelyezésre került a telóra és az ujjlenyomatokat sem gyűjti (hála isten)
"Verus" tokra leszek kíváncsi még, majd ha megjön írok... (nem olcsók közé tartozik) és biztonságba tudnám, ha pl. véletlen kiesik a kezemből a V10 (bár lehet az nélkül is biztonságban tudhatom egy 9H üvegfóliával ?(elvileg Igen!) "de jobb a + védelem"
L
-
MaxxDamage
félisten
Térhatás normálon, .flac track megy és HiFi ON/OFF próbálgatva.
Eredmény: Mikor ON , akkor erőteljesebb, tisztább a zene hallásra (ez a nagy különbség) amúgy igen, kicsivel jobb mint alap esetben!/anno mikor szobámba volt 2db 3 utas hangfal + végfok (mély, közép, magas is... manual állítható volt).... na az igazán érezhető volt (2x500w , mély , közép, magas , U.S.A.tányérok (+profi hangszabályzó panel)... Ohm-számra már nem emlékszem (nem e évtizedbeli), de a hangfal mérete ilyen közel 2 emberes volt
/
Szóval tapasztalatból, tudom mi a "lényegi" különbség a hallhatóság és zenei hatás szemszögéből, annyira nem hozta azt a "nagy különbséget" mint amire számítottam, de tény, hogy telefon ilyen minőséget nem tud (még1) zenei lejátszhatóságban.. így mondhatni, hogy "egyedi" a cucc (tisztább és erőteljesebb hang mint normal esetben) !
Amúgy .flac -nél van jobb? (quality)L
-
MaxxDamage
félisten
Gyári "Zene Lejátszó" között és "PowerAmp" tapasztalható különbség? (Android 6.0 V20a-EUR-XX)
Másik:
Honnan tudom azt, hogy melyik "üzemmódba" kapcsol át a készülék az IE7 csatlakoztatásakor?
PowerAmp -ot megéri megvenni? (letölteni és full verziót használni)
Mint mondtam, korábban....én nem különösen tapasztalok különbséget (hang effekt vagy hangszínszabályozásnál a "tiszta térhatás" van használatban) a HiFi ON és OFF között.... (ja és BT eszközzel is közel ugyanaz a szint hallható!) ~ LG HBS-900L
-
-
MaxxDamage
félisten
Mai első "töltés" 7%-on csatlakoztattam a töltőt és 1hr 6min alatt lett 100% a telefon töltöttsége.
A telefont amire használtam: belakás - updatek, stb, messenger, chrome böngészés , wifi és 4g/lte-n <<--->> főként ezek voltak használva és SOT: 4hr+ kijelző idő (ami nagyon jó) így elsőre 90% -tól indult a merülés! (nem 100% -ról)/csak, hogy legyen valamiféle viszonyítási alapom a G4 -hez.... hát ez eddig talán jobbnak is mondható, mint a G4 volt (battery time) , mert volt nyúzva rendesen és a battery %-ok nem igazán mentek lefelé.... nagyon jól bírta! vagy mert még új a cucc?
(majd kiderül)
/
L
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo 3DS és DS topic
- Dell notebook topic
- EA Sports WRC '23
- Formula-1 humoros
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Filmvilág
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest