- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
littleshagy #2511 üzenetére
Váci úti LG szerviz nem vállalja?
-
válasz
saddybaddy #2469 üzenetére
Nyilván gyengébb a 808 mint a 820, de nem fogod megérezni. Teljesen simán működik a rendszer.
Sztem mindegyik bevilágít, sötétben zavaróbb, de ez legyen a telefon legnagyobb baja. -
Ma végre megjött a Nillkin üvegfóliám, egészen más minőségű mint a Mikvon.
-
válasz
gretzky77 #2460 üzenetére
Furcsa lenne a visszalépés. 4000-es akku és snapi 820 6GB rammal teljesen reálisnak hangzik. Másodlagos kijelzőn a fényszivárgást remélhetőleg javították.
update: wattafakk [link] komolyan ennek mi értelme? visszalépni 3GB ramra meg 5,5" FHD-ra
így aztán tök felesleges belerakni a 4000-es akkut. A fhd önmagában a snapi 820-szal is elég lett volna a fogyasztás csökkenéshez. Ez inkább V10 mini mint V20.
-
-
A villogás nálam is előjön néha, de nem annyira érdekel. A másik ami sötétben elég jól látható az a 2. kijelző bevilágítása, de éjszakára úgyis kikapcsolom.
Amúgy meg nincs tökéletes (és valszeg soha nem is lesz) telefon.Üzemidőről: most járok (20:30) 51%-on és 3h12m képernyőidőnél. Majdnem egész nap ment a mobilnet, itthon pedig wifi. Eddig ez a legjobb.
-
Ma összejött egy 4,5 órás képernyő idő. 50% fényerő és nonstop wifi mellett. 25%-on raktam töltőre. Szóval eddig sokkal jobb mint a G4.
-
Most csak 2%-ot merült éjjel. A tegnapi napot sokkal jobban bírta mint a G4 bármikor. Este 24%-on raktam töltőre, 3óra 5p képernyő idő jött össze 50-60% közötti fényerőn. Egész nap rezgőn, mobilnet, fb, viber, email és böngészés.
Az utódba 6GB ramot, snapi 821-et tippelek. Remélem nem lesz 4K kijelző. Talán még jobb kamera, bár most már egyre nehezebb mindig jobbat csinálni. A FHD videónál még mindig fájó nekem a 60+ fps hiánya amit nem teljesen értek ha már egyszer a 4K-t is bírja. Ha megcsinálnák pluszba az IP68-at 4000-es akkuval akkor meglenne (így is majdnem) a tökéletes telefon.
-
Igaz csak egy skullcandy titanium fülesem van, de az én botfülemmel is hallani, hogy mennyivel jobban szól a G4-nél. Pedig nem flac hanem sima 192-es mp3.
-
válasz
Aryon87 #2278 üzenetére
Igen, kell a változás
sixpak: köszi, még este felraktam 6.0-t
Nem tudom, hogy beállt-e már rendesen az akku vagy rosszul mutatta a töltöttséget, de nem tudom elképzelni, hogy flight módban 13%-ot merült éjszaka. Secondary screen is offon volt. Remélem azért ez nem marad állandó.
-
Jemila gsm-et néztem már én is, egy telefont megér, hogy van-e nekik. Amúgy V10-ből alig van raktáron vhol. Kell várni 3-5 napot :/ A másik gsm boltot nem ismerem, de utánanézek.
Igen, most már belátom én is, hogy nem tud annyival többet mint amennyivel drágább, az üveg hátlappal vannak fenntartásaim. Igazából soha nem volt samsung telefonom, de lehet nem is lesz
Iphone-om se volt még, csak ipodom, konkrétan agyfaszt kaptam az itunes-tól. -
Jelenleg lumia 550 tulaj vagyok
G4-et elvitték tegnap. (btw. wp-t használni felér egy kínzással)
Kicsit még agyalok, hogy mi legyen az utód, de ugye V10 volt az első jelölt. Akkuban hogy bírja? G4 rohadtul éhes volt ha használtam rendesen. (sőt néha akkor is ha nem) S7, htc 10, i6s nem tudom, hogy adna-e annyi pluszt amennyivel többe kerül.Ajánlott boltok szokásosak? partnero, mobilvarázs, ill még smartshop
-
válasz
MaxxDamage #1882 üzenetére
125900 volt, gondolom +áfa ha kell számla.
Nem megy a mobilker weboldala, ott mennyit kérnek érte? Gondolom rendes garival és számlával adják. -
válasz
zoleeno1 #1838 üzenetére
Esetleg ez? A weboldal az hmm, finoman szólva nem túl modern, de árban jó lenne.
-
Ahoj srácok
Lehet, hogy G4-ről átváltok V10-re, kinél lehet értelmes áron beszerezni rendes garival?
ps: ejnye, hogy nincs rendes topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest