- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Yondaime 四代目 #4994 üzenetére
Nagyon szívesen! Azt ha majd kézbe veszed és kipróbálod, ne felejts el írni!
*Poweramp letölt (teljes verzió) + Alpha Build 703 rárak/telepít
Ezt ne felejtsd majd! *fontosNeutron Music Playert (teljes verzió) próbáltam és messze elmarad az említett Poweramp+alpha build 703 -tól
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Yondaime 四代目 #4990 üzenetére
Naná hogy nem fogod megbánni! Majd tapasztalod.
Bluetooth füles nem tudja azt amit egy jack dugós...sajnos. (csak a kényelem amiben jó) HBS-ben az a jó hogy nyakamba rakom , kihúzom a fülbe menő részt és teljes vezérlés adott... (+ telefonos szoftverezettseg es a tobbi jó "kenyelmi" funkcioval fuszerezve)Na de a HiFi DAC mindent visz ...megfelelő eszközzel persze.
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Yondaime 四代目 #4988 üzenetére
Jahm, az mikrofonos (ha hívnak, akkor tudsz beszélni is.
(én csak a zene miatt vettem meg és ezért lett sima E80)
Tegnap hallgattam az LG Bluetooth fülesem és messze elmarad az E80-tól....pedig a HBS-900 sem rossz darab!L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Yondaime 四代目 #4986 üzenetére
Helyes!
Csak Poweramp letölt (teljes verzió) és az mellé felrak az Alpha.Build 703 -as és mehet a móka ! (100% -on lehet nem fogod hallgatni a zenét rajt, de lehet még 80 -as hangerőn sem, mert a füled szétmegy !) ha HiFi ON megy rajta , ha kikapcsolod akkor a hangerő és hangzás a felére esik vissza (úgy hogy a hangerőt nem állítod.. én így teszteltem és ezzel a HiFi mód minden előnye kihozható ! max. hangerőn nem recseg, ropog vagy hasonló, hanem kristálytiszta hangzás... csak a füled megy szét, mert annyira erőteljes és hangos hangzást ad át így a telefon ! (én a fülest a NoMoNo -tól vettem és 2 év csere garancia van rá - ha tönkre menne vagy hasonló, akkor egyből cserélik...)
Tesónak megmutattam, hogy is szól... (HiFi ON és HiFi OFF -al bemutattam neki..) és annyira elcsodálkozott, hogy milyen durva teljesítmény...és neki is kellett rendelnem egy darabot ebből az E80 -ból
Amúgy nem egyszerű találni ilyen 50Ohm + Impedanciás fülhallgatót... ha mégis van (vagy drága , vagy elérhetetlen...) Átalakítós megoldás sima fülessel nem gyere be (számomra) azt is kipróbáltam és nem ér fel azzal , mint mikor igazi (pl. E80) fülessel használod..próbálod ki ! (Sennheiser IE7 -el próbáltam az átalakítós megoldást és nem jött be...) rég túladtam mindenen (IE7 és átalakító + egyéb kiegek. amik ezzel kapcsolatosak) és azt is kijelenthetem, ha gari után menne tönkre az IE80 , simán veszek még1 ilyet (vagy 2 db -ot)
Lehet sokan gondoljátok most, hogy jujj miket beszélek itt.. de tudom, mert tapasztaltam azt amit a V10 ezzel a fülessel nyújt...teljesítményt és hangzást, hangerőt meg effekteket.. elképesztő és csodálatos !
Mint korábban mondtam (nem 1x) az az , hogy ezzel HiFi ON és OFF között a hangerő a duplájára nő mikor ON az OFF -hoz képest... hangzásról és effektekről nem is beszélve... aki nem hiszi, próbálja ki ! (és messze dobja el az átalakítót és egyéb ketyeréket...)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Yondaime 四代目 #4983 üzenetére
Fekete/ezüst ami jól néz ki.
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Litván Zongora #4979 üzenetére
E80-hoz a kiegészítő sem kell, mivel 50 Ohm feletti az imp.értéke! És brutális!
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Yondaime 四代目 #4977 üzenetére
Parancsolj , ott megtalálható ami a V10 mellé való!
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4962 üzenetére
A V2 is kell a V3 előtt, vagy hogyan is kell ezt telepíteni? Simán V3 install azt jólvan?L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4958 üzenetére
Tehát a 703-as a 704 meg majd akkor ha lesz Nugát?L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4953 üzenetére
Poweramp-alpha-build-703-uni.apk
6.8 MBvagy
Poweramp-alpha-build-704-uni.apk
6.8 MBMelyiket érdemes használni ?
Asszem most csak sima Poweramp van (vásárolt verzió) mióta szervizből vissza jött és újra húztam mindent (pár hónapja már) és erre a kis kiegészítésre csak most gondoltam...L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
darthsmoke #4912 üzenetére
Ezt szomorúan hallom/látom... sajnálatos Poweramp részéről !
Akkor lehet átpártolok "Neutron" -hoz... azt majd meglátom.L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
saddybaddy #4844 üzenetére
Ezt én is tapasztaltam, tapasztalom és korábban írtam is már (de nem írt rá asszem senki semmit)
pl. Este beszélek Messengeren (mondjuk 2 órát legalább - csak TV fénye van) és telefon folyamatos kijelző ON -ba és csak messenger ablak... vagy 1-2x Chrome, gmail, mind1 nem oszt / szoroz, a telefont kikapcsolom úgy, hogy töltőn van és kikapcs után a kép újra bekapcsol (töltöttség jelző) és akkor látszik szépen a "beégett" kép... (nagyon látszik!)Ha adott példát mindenki nézi (próbálja), tuti tapasztalja, ez így egy normális jelenség !
Lényeg a folyamatos kijelző bekapcs... nálam pl. be van állítva, hogy a kijelző ne kapcsoljon ki (csak akkor kapcsol ki ha megnyomom a gombot hátul
L
-
MaxxDamage
félisten
Egy ilyen és minden gond megszűnik...
Csak ajánlani tudom, nem bántam meg mikor megvettem ! (2 év gari ami csere gari is egyben , ingyen száll. , stb..) és High Gain bekapcsol a telefonon.. és nem kell a Jack csatikkal játszadozni sem!L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Faresz29 #4766 üzenetére
Szia!
Mindenképp juttasd el az LG központi (Bp. Váci út.) szervizhez és majd megnézik!
Enyémet is letesztelték az itthoni 3 nagy szolgáltatói SIM-el és átment a teszteken... de azért cseréltek USB kábelt mert azt is kértem..
Mióta átmentem a Vodához, nem tapasztalok hasonlót!(előtte ugyanazt tapasztaltam mint te és majd szétvetett az ideg miatta..)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Kavinton75 #4678 üzenetére
V10-en is lesz "7" , akkor miért venne G6-ot?
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Kavinton75 #4665 üzenetére
Nálam tökéletes!
T-s előfizu (uj sim-el) manual hálózat váltásnál is dobalta el...vodanal minden ok...szoval maradt ez! Nem bantam meg, csak az uzleti egyedi díjcsomag bánta...L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4663 üzenetére
"luminampez,, szerint mindez a Voda LTE esetén nincs gond .
Nos erre varrjon valaki gombot .." --->> luimapeiz , Igen !L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4647 üzenetére
+1
Én is felküldtem váci útra, hiába....
Aztán telekom elofizu levaltva vodara es azota minden rendben!L
-
MaxxDamage
félisten
ezen h.sz.-t kéretik törölni!
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Kavinton75 #4609 üzenetére
33%-on kikapcs és most bekapcs, 33% meg is van. Nem merült semmit...
L
-
MaxxDamage
félisten
+1 (én is)
Régebbi messengerre tértem vissza még korábban (.apk -s) és azért tettem mindezt, mert 1x csak fele nagy hangulatjelem nem volt látható kirakás után (csak nálam - másik fél látta) és a korábbi verzióval ez a probléma megoldva. Ezzel semmi gond nincs, update letiltva! (van még más program is aminek a frissítését letiltottan)
Ha egyszer jó egy program verzió és jelenik meg újabb verzió vagy frissítés, akkor miért rontsam el egy felesleges frissítéssel?L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Kavinton75 #4558 üzenetére
Úgy - Úgy ! (mondasz valamit)
L
-
MaxxDamage
félisten
Nem veszem át senki szerepét és nem is szándékozom, véleményem lehet és van is ! Mindenki azt csinál amit akar, emberek vagyunk, vagytok.(majd viseled a következményeit, ha... nem folytatom.. OFF!)
Nem hiába van az, hogy a "topikgazda" sem igen látogat ide és korábban kifejtette a nézeteit..sok dologgal kapcsolatban és meg is értem ! Továbbá no comment! (szabályzatot biztos ismered, ha nem, kérlek tekintsd át!)(#4509) stemplar07: Reméljük minden előnyét és hasznos tulajdonságait ki tudod használni és kellemes használatot hozzá
! (tesztet nem csinálsz róla?) Akár Privátba is jöhet.
L
-
MaxxDamage
félisten
Megkérlek benneteket, hogy a V20 topikban folytassátok az eszmecserét, mert ez a V10 topik, köszi mindenki nevében!
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4495 üzenetére
Gratulálok !
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #4491 üzenetére
-
MaxxDamage
félisten
Van egy érdekes tapasztalatom...
Ma 9 környékén töltőre raktam a V10 -em (gyári adapterrel) és most már Du.14 óra lesz... és a töltöttség csak 78% azt eddig 1 óra alatt 100% -ra szokta húzni. Szerintetek mi a baja neki? Más is tapasztalt hasonlót ?L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
zozzzzzzzzzz #4481 üzenetére
Remek, köszi az infókat !
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
zozzzzzzzzzz #4479 üzenetére
Nem semmi!
Lejavíttatod, cserélteted?
Mennyibe lenne összesen (ár.) ?L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
zozzzzzzzzzz #4450 üzenetére
"Nem tudom az LGhivatalos szerviz mennyi lenne" ---->> meg kell őket kérdezni és megmondják!
L
-
-
MaxxDamage
félisten
V10 vs. V20 (spec adatok) [link]
Akinek V10 -e van... még nem éri meg cserélni V20 -ra (szerintem)... majd V30 vagy V40 -re ! (pont egy év van a kettő között és nem eget verő a különbség!)L
-
MaxxDamage
félisten
Boldog Karácsonyt !
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
saddybaddy #4379 üzenetére
Nekem korábbi Messenger verzió is tökéletesen megfelelő lett!
L
-
MaxxDamage
félisten
-
-
MaxxDamage
félisten
Chrome már egy ideje fagyogat néha, korábban ilyet nem tapasztaltam. Lehet az utolsó update a hibás? Meg Messengernel a nagy hangulatjelek láthatatlansága....elég lehangoló így a telefon használata. Meg mióta szerviztől vissza kaptam, van egy programom ami "Launcher3" néven fut... (GooGle kereső az amúgy és nem kikapcsolható)
Android rendszer Update meg nem igen jön...hol a 7-es program? Vagy erre nem is lesz??
Eléggé elhanyagolt már ez nem?
Többet vártam az LG-tol....L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
saddybaddy #4351 üzenetére
Nem érné meg szerintem... én tökéletesen elégedett vagyok a "gyári" akksival is és biztos nem vennék ilyen-olyan akksikat...azt ha behalna a teló, akkor meg csodálkoznék, hogy mi is van.. és az után gyártott sz*r lenne az ami okozza.. és LG szervíz is biztosítana afelől, hogy a nem megfelelő alkatrész használat okozta a galibát...(így kuka kb.)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
saddybaddy #4349 üzenetére
Úgy legyen!
Addig élvezzük ki a V10 minden előnyét !L
-
MaxxDamage
félisten
Hmm... nem néztem utána semmit (de minek is?) hisz itt a V10 -em..
Majd ha úgy alakul, akkor esetleg informálódom abból is kicsit, hogy mi is van vele.(#4347) saddybaddy: Azt tedd hozzá "ha kapható lesz" (amit itthon is tudnál használni.. nem csak Japóknál pl.) de arra már lehet V30 -as lesz...
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
saddybaddy #4344 üzenetére
Jól döntöttél !
Nekem, ha valami csoda folytán behalna a V10 ... akkor ilyet szereznék mindenképp (vagy V20...)L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
saddybaddy #4334 üzenetére
+1
(#4333) kokr
Igen, 9H üvegfólia ajánlott, ha pl. pont úgy esik, akkor megkíméled magad egy 80 ezres kijelző csere költségtől.L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
bb_bence #4321 üzenetére
Semmi különbség! (csak annyi, hogy szerepel sima H960 és H960A -s ként is) azt ennyi
Mind2 fajta (megnevezés) külön-külön boltoknál kapható csak, azon a néven vitték fel a rendszerbe és kereső is úgy dobja ki, találha meg. (maga a telefon, hardver, készülék megegyező)L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4304 üzenetére
Nem írtam fel
"De" most nézem, hogy nem is az az akksi volt benn a telefonba amivel kaptam gyárilag... de ami problémás az is egy gyári (2015.10.31<L> van rajt , amivel vettem az újabb kicsivel) LG BL-45B1F (és ezt USA -ból rendeltem) már írtam a boltnak e-mailt (csere ügyben)
Addig használom a gyári akksit amivel vettem...L
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
Kérdés:
Valaki tapasztalt már hasonlót?
Kinti hidegben dolgoztam, töltöttség 15% alatti és előveszem zsebemből a telefont, google keresőbe kerestem valamit és 1x csak elment a kép (instant fekete, mondom mi van..?!?) aztán bekapcs gomb és LG Logó és semmi, (sötétség) kb. 5x megpróbáltam bekapcsolni... csak LG Logóig jutott... (lemerült az akksi?) kb. olyan 1 órára rá (lakásba voltam már) a telefont be tudtam kapcsolni és 11% -os töltöttséget mutatott... Mi lehetett ez vajon?L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4264 üzenetére
Átkapcsoltam GSM/WCDMA -ba (netem most nincs, lemondtam... meg megyek másik szolgáltatóhoz (Voda) és annál jó lesz a váltás is... "tesztelve"
)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4241 üzenetére
mind1 , ráhagyom!
Nem izgulok többet ezen.... nem a telefon hibája, ennyi !L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Aryon87 #4238 üzenetére
Hmmm.. nem tudom, lehet hagyom így ahogyan van, WCDMA -ra állítom a hálózatot (azt a 12GB net sose fogy el / hó)
UI.:
Most néztem, APN beáll. megfelelő (itt hely ami problémás.. a hálózatok közti váltás , Telekom az nagy problem na)Vodás kártyával fényévekkel jobb a mobilnet pl. csak épp T-s vagyok ez a baj, és az is maradok, mert nagyon kedvező üzleti előfizum van.
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4223 üzenetére
Semmi hír a telefonról.. holnap felhívom a szervizt!
(1 hete lesz már holnap, hogy náluk van)L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4223 üzenetére
Arra látod én is!
Leírtam a problémám részletesen....majd a dokun rajta lesz, hogy mit is csináltak vele, nem? (elvégzett javítás)L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4221 üzenetére
Nem feltétlen a telefon a "hibás" , hanem a mobile rendszer sz*r .... sajnos (Magyarország én így szeretlek) Igaz!?
(#4220) Kisbea: Azért csak vigyázz rá, ki azért ne vágd !
L
-
MaxxDamage
félisten
Felhívtam ma az LG (Váci úti) Szervizt és azt mondták, megkapták (a csomagom), kérdezték, hogy le van-e írva a baja (gondolom még nem bontották ki) , stb.. azt azt mondták, hogy majd akkor készűl és a GLS fogja velem felvenni a kapcsolatot, mikor szállítja (mondom Cool) Hiányzik már a kis V10
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
saddybaddy #4205 üzenetére
Én 32k-ért jutottam hozzá (jofogas) egy patika állapotban lévő D802 (2GB RAM, 32GB ROM) G2 (fekete) és minden tartozékkal (kivéve füles, de V10-é is bontatlan) jó áron szereztem?
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
saddybaddy #4203 üzenetére
V10 az mégis csak V10
Én is beszereztem egy G2 -t és ez is jó, most hogy V10 -em szervizben van , de nem bántam meg, hogy beszereztem ezt addig és fiókba elfér vész esetére!L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4201 üzenetére
G4 -et is mikor eladtam, ezek voltak hozzá.... (85k -ér adtam el - 06.-ik hóban)2db gumis védőtok (kék és piros - piros bontatlan)
2db sima műanyag gyári hátlap (kék és ezüst - ezüst vadi új)
2db bőr hátlap (barna és piros - piros nem volt használva, barna teljesen újszerű , kopásmentes, pár napot volt használva)
1db gumis védőtok (hátlapra rakható - új bontatlan)
1db Bugatti SlimFit bőr (fekete) tok (1-2 napot volt használva)
1db kijelzővédő fólia (bontatlan csomagolásba)
1db 9H üveg kijelzővédő fóliaL
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4196 üzenetére
Hát tartozékom az van egy rakat (nem bóvlik, eredeti (és nem olcsó) cuccok...
9H üveg
töltő amivel tudom telefont és 2.-ik batteryt is egyszerre tölteni
LG Docking Station (battery töltő , bontatlan) + 2 -ik gyári LG battery
2db 2m -es BlitzWolf töltőkábel (fehér és fekete)
LG G2 (D802) védőtok, telefon doboza (G2) + Nillkin védőtok és fólia , 9H üveg
SM E80 doboza , tartozékok
LG G2 búvártok
Pierre Cardin (bőr) hátlap/védőtok - barna és piros
Verus High Pro Shield (V10 -hez) és sima szilikon tok (V10 -hez) - bontatlan
Sok cucc ki sem volt bontva... csak megvéve lettMaga a V10 az nem található a fiókba (doboza) mert ügye szervizben van
(#4197) zoleeno1 & (#4198) OPiiPO: Csak ajánlani tudom Arween linkjét !
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4193 üzenetére
Kifutó?
Ha-Ha ...
Azért még van hozzá minden jó...és kis hazánkba is elég sok helyen beszerezhető maga a Telefon!L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4191 üzenetére
Találtam közben 9H+ [link] (amúgy van 3 fajta , 9H , 9H+ , 9H+ Pro) mi a különbség a 3 között? (nem néztem különösebben, de a 9H+ Pro az mindenkinél elfogyott)
L
-
MaxxDamage
félisten
Eredeti Nillkin 9H üveget hol lehet beszerezni? (eBay vagy bármi más is lehet, csak eredeti és olcsó legyen) V10-hez természetesen.
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4188 üzenetére
Én csak "gyári" ROM -ot használok V10 -en , G2 -n van Custom 6.0.1 -es
(és majdnem gyorsabb vele a G2 mint a V10 ... hmmm.)L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4184 üzenetére
Jahm
Főleg, ha meglátja LG azt a dokut amit és ahogy küldtem....
(mint egy komoly ügyvédi behajtó, vagy szolgáltatás követelő...na azért ennyire nem! Én leírtam mindent, nem követeltem semmit, max.csak kértem...és leírtam mindent. Elküldött eszközről is, ez bűn? )/RMA területen dolgoztam (mind1 hol és milyen termék) és emlékszem rá mikor a beküldött termékben (csomagolásban) dokumentum(ok) voltak....azt kicsomagolás közben úgy dobtuk ki a kukába... (bármi is volt az, nem volt jelentősége, mert javítást nem befolyásolta....mivel volt teljes repair elötti diagnosztika./
L
-
MaxxDamage
félisten
Ma elvitte a futár a V10-em szervízbe....kiváncsi leszek én erre.
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4173 üzenetére
Megírtam nekik, hogy V20b -t rakják rá amennyiben ez megoldható és szoftver problémája van...
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4170 üzenetére
Mindenképp felküldöm, már nem bontom ki (profin lecsomagolva, bedobozolva)
Aztán ha kézhez kapom, van külön mentésem V20a , V20b , V20c rendszeremről (saját beállítások, témák, programok, mindenről ahogy az nekem kell - biztonsági mentés, direkt csináltam, minden Update és belakás után)Amit V10 helyett használok, LG G2 (D802) a jelenlegi beállítások vannak: (APN)
Minden megy rajt, ahogyan mennie kell.Android Verzió: 6.0.1
Név: T-Mobile HU
APN: wnw
Proxy: Nincs megadva
Port: Nincs megadva
Felhasználónév: Nincs Megadva
Jelszó: Nincs megadva
Szerver: Nincs megadva
MMSC: http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms
MMS-proxy: 212.51.126.10
MMS-port: 8080
MCC: 216
MNC: 30
Azonosítás típusa: Nincs megadva
APN típusa: default,supl
Hozzáférési pont protokollja: IPv4
Hozzáférési pont barangolási protokollja: IPv4
Hordozószolgáltatás: Nem meghatározott
MVNO típusa: Nincs
MVNO értéke: Nincs megadvaL
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4170 üzenetére
Mindenképp felküldöm, már nem bontom ki (profin lecsomagolva, bedobozolva)
Aztán ha kézhez kapom, van külön mentésem V20a , V20b , V20c rendszeremről (saját beállítások, témák, programok, mindenről ahogy az nekem kell - biztonsági mentés, direkt csináltam, minden Update és belakás után)Amit V10 helyett használok, LG G2 (D802) a jelenlegi beállítások vannak: (APN)
Minden megy rajt, ahogyan mennie kell.Név: T-Mobile HU
APN: wnw
Proxy: Nincs megadva
Port: Nincs megadva
Felhasználónév: Nincs Megadva
Jelszó: Nincs megadva
Szerver: Nincs megadva
MMSC: http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms
MMS-proxy: 212.51.126.10
MMS-port: 8080
MCC: 216
MNC: 30
Azonosítás típusa: Nincs megadva
APN típusa: default,supl
Hozzáférési pont protokollja: IPv4
Hozzáférési pont barangolási protokollja: IPv4
Hordozószolgáltatás: Nem meghatározott
MVNO típusa: Nincs
MVNO értéke: Nincs megadvaL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Diablo IV
- EAFC 25
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hardcore café
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest