- Okosóra és okoskiegészítő topik
- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
válasz
Litván Zongora #1849 üzenetére
Az ujjlenyomatra mar sok valaszt kaptal, en sem tudok mast mondani, szerencsere nalam ilyen meg nem fordult elo. A smart settingshez: Az nalam is elo szokott fordulni, hogy az elore beallitott, "biztonsagos területen" megis keri az ujjlenyomatot. Szerintem ez azert lehet, legalabbis azt vettem eszre, hogy ezt olyankor csinalja, amikor lakasban/zart helyen vagyok. Ilyenkor nem talal muholdat a gps es nem tudja azonositani a koordinatakat. Szabadban meg sosem fordult elo, hogy ne mukodjon, ezert gondolom, hogy a zart ter/gps jel hianya okozza a problemat.
Szerk: most olvasom, hogy ugyanezt irta E2E4 kollega az uccso bekezdésben, szal mar ketten tettuk le a voksunkat e mellett
-
zoleeno1
veterán
Háááát az a "weboldal" tényleg vicces, ennél még én is jobbat dobnék össze
Ahogy azt E2E4 kolléga is írta, ha szerencséd lesz és bontatlan, EU-s készüléket kapsz, IMEI-el ellátott számlával, akkor jó lehet... Kérdés, hogy ennél az összegnél megéri e pár ezer forinton spórolni, ami cirka egy jobb tok ára
-
zoleeno1
veterán
Mobilkereskedés illetve Mobilvarázs. Tőlük többen is vettünk, gond nélkül. Ráadásul most nagyon le is van esve az ára ahogy látom
Előtte azért érdemes egy telefont elereszteni és mindent tisztázni velük, én ezt tettem
A 2 legfontosabb dolog, hogy EU (H960A) modell legyen és legyen rajta az IMEI a számlán. LG gyári garhoz ez kell.
-
zoleeno1
veterán
Szerintem elesitsd elotte is, kiegesziteni\valtoztatni barmikor lehet. Meg en mar kivancsi vagyok
Adaptert amugy en is rendeltem cirka 200 ft-ert ebayrol, nem a dragassszaghoz (V10), csak, ha ne adj Isten masik teloba kell rakni vmiert a simet. Jelenleg pl csak olyan van itthon, ami micro-s. Gondolom neki is ezert kellett -
zoleeno1
veterán
Pont ezt akartam írni, hogy viszonylag olcsón meg lehet úszni, mert nem annyira nép telefon, nincs rá rakat főzet meg root xda-n
ettől függetlenül minden tiszteletem a tiéd E2E4, hogy bevállalod a nyitó hsz megírását
(#1808) E2E4: "A V10-en lévő gyári fólia is jól bírja addig, amíg megérkezik a megrendelt" - Háááát... nem tudom, ezt már többen írtátok... vagy az enyémen volt más, vagy nem tudom mi lehetett, de ami az enyémen volt, az pár nap után annyira karcos lett, hogy rossz volt nézni... Pedig vigyázok a cuccaimra, nem volt ütve-verve.
-
zoleeno1
veterán
9H+Nillkin feljesen jo vedouvegbol, ebayen talalsz. Linkelni most nem tudom, mert telorol vagyok, de keresobe beirod, itt a fórumon is megtalalod.
Szokenek valasz
: szerintem igy is magasan a legjobb telo lesz amit eddig a kezedben fogtal, 5.1.1el. En aem raktam meg fel a 6-ot. Ami kell ra, az a dac-fix play aruhazbol, amennyiben ki akarod aknazni a hi-fi-t, amennyiben olyan lejatszoval hasznalod, ami alapbol nem kezelne.
-
zoleeno1
veterán
naaa ne legyél "olcsójános", akkor én egy AUDIO-TECHNICA ATH-W5000-at, vagy egy SENNHEISER HD 800-at kérek
(#1786) E2E4: Tudom, hogy nagyon sok meló, sosem kezdenék bele
+ én nem is fogalmazok olyan választékosan, a helyesírást is csak "ugatom". Egy szó mint száz, sajnos ez a te sarad lesz
Egyébként ha tudok segíteni valamiben, írj nyugodtan.Tényleg, a K3003 is jó lenne nagyon
Bár sosem adnék ennyit egyetlen fülesért sem, még lottó ötös mellett sem
u.i.: ment pm
-
zoleeno1
veterán
Igy szokott ez lenni, mi balga ferfiak megyunk f.....ejunk utan
Elnezest Kisbea, remelem ezzel a kis boszme poennal nem sertelek meg, amugy udv kozottunk, jo vasarlast
Elore is koszonjuk a munkadat, sok melo lesz vele
Lotto szamok tekinteteben nem jarsz jol velem, eddig sosem nyertem semmitigaz nem is lottozom
-
zoleeno1
veterán
Mi ez a porges gyerekek, ebben a forumban nem volt megszokott, 20 uj hsz volt reggel ota, mar azt hittem kijott a 7.0
Nem mintha baj lenne, en orulnek neki, ha itt is egy jo csapat jonne ossze, ugy latom erre van esely
E2E4: teljes vallszelesseggel tamogatom, hogy megird a nyito hsz-t
-
zoleeno1
veterán
Igen, nekem is olyan volt, ami szellőzős+nincs alul támasz, abból simán kicsúszott rövid idő alatt. Ezért rendeltem egy ilyet ebayről: [link]
Pár hete használom, eddig tökéletes. Nem csak rá kell csúsztatni a szellőző lamellájára, hanem kampó szerűen bele akad hátulról. Van alul 2 kis lába, ami megtámaszkodik a műszerfalon, talpa is van a teló alatt. Messze menő következtetéseket nem tudok még levonni, de eddig korrektül szuperál, egyszer sem esett ki belőle. -
zoleeno1
veterán
1: H960A
2: Románia
3: 2016.03.08
4: 5.1.1 V10d-EUR-XX (ezzel az az érdekes, hogy sehol sem láttam még pl kdz formában, csak a "c"-t, de nekem gyárilag ez van)
5, 6: sehogy nem frissítettem még, ezzel vettem.Egyébként OTA-n nekem sem dobja még fel a 6.0-t. Szerencsére "kihangosítós bug"-om sincs.
-
zoleeno1
veterán
Szerintem nincs erre "spéci lehetőség", megírod logout cikként, szólsz egy modinak, ha jónak látják beteszik nulladik hsz-nek. De ez nem 100, asszem így megy
Üvegfóliára: Én is használom, de az ilyen pár száztól ezer forintig vackoktól a jó ég óvjon. A Nillkin 9H+ már jó szerintem, nekem is az van. Pl: ebay
-
zoleeno1
veterán
Ez tuti így van itt is, mert az enyémen így kezdődik: "603" Megnéztem LG Phone From progival, ami többek között azt is írja, hogy mikori gyártású, és 2016.03.08-án dobták össze
-
zoleeno1
veterán
-
zoleeno1
veterán
válasz
MaxxDamage #1623 üzenetére
Nincs mit
Úgy nézem mobilkereskedes.hu-n most jó áron van és raktáron is a H960A. Nem rábeszélni akarlak, csak hamar elfogySok sikert.
-
zoleeno1
veterán
válasz
MaxxDamage #1621 üzenetére
Használhatónak használható, de e szerint ez sem tudja a B20-at, ami nálunk elterjedt LTE sáv: [link]
Vagyis csak roottal tudod előcsalogatni. Most nem tudok utána nézni xda-n, hogy ehhez a H962 verzsönhöz milyen root és egyéb nyalánkság létezik, de nem egy elterjedt verzió, szal járd körül mielőtt bele vágsz -
zoleeno1
veterán
válasz
MaxxDamage #1618 üzenetére
Mert nálunk ezek mennek a legjobban
Mit értesz az alatt, hogy "ki lehetne e használni?"(személyes vélemény, lehet akármennyi pozitív, én ebayről nem mernék mobilt rendelni
)
-
zoleeno1
veterán
Mennyiert vesztegetnek egy ilyet? Annyi elonye van a power bankkal szemben, hogy mindig lesz egy fullra toltott, csere aksid. De gondolom jo draga is
szabosasito: nalam meg senki sem panaszkodott ilyenre, bar nem regen van meg a "kicsike". Ugye nem kihangositva beszelsz, amikor panaszkodnak?
-
zoleeno1
veterán
válasz
littleshagy #1558 üzenetére
Sokat agyaltam én is ezen
Edzett üveg kérdés sem volt, azt instant megkapta. De a tokon én is rágódok, mert tényleg nagyon szép, így ahogy van, kár rontani rajta... Minden esetre én is rendeltem egy vékony, átlátszó szilikon tokot. Még nem jött meg, majd kipróbálom mennyit ront rajta, legfeljebb nem használom majd...
-
zoleeno1
veterán
válasz
Klaus Duran #1530 üzenetére
Nekem rairtak, 27es szamla, garancia level hozza csatolva. Igaz, en elotte telefonon letisztaztam veluk. Neked is ezt javaslom, nem kerul semmibe
(latom ok is felvittek az arakat, en meg 132ert vettem par hete)
-
zoleeno1
veterán
válasz
szabosasito #1493 üzenetére
+1, az utóbbi 5 évben csak prémium kategóriás telóm volt, de meg sem közelítette egyik sem.
(#1496) Ixion77: szerintem roottal biztos megoldható, ha még 5.1.1-en vagy. Xposed+tweakbox
-
zoleeno1
veterán
válasz
littleshagy #1491 üzenetére
Nincs mit
hajra, en G3-rol valtottam, azt is szerettem a maga modjan, de ez... Eg es fold, imadom
-
zoleeno1
veterán
válasz
littleshagy #1489 üzenetére
Névjegyeket lemented egy vcf fájlba, felmásolod az új telóra és megnyitod. Kb ennyi
(#1485) akertrendezo: Az a sablon szöveg, nyilván szólniuk kell, hogy amennyiben megnyitod, könnyen csinálhatsz olyan dolgokat, amivel "kinyírod"
(#1488) gretzky77: guugli a barátod, wiki a barátnőd
boot loader
-
zoleeno1
veterán
válasz
littleshagy #1483 üzenetére
Felho?
-
zoleeno1
veterán
Koszi szepen
-
-
-
zoleeno1
veterán
válasz
ShadowDragon #1402 üzenetére
Üdv,
Mobilkereskedésről nem tudok nyilatkozni, mert amikor én rendeltem nemrég, nem volt náluk raktáron.
Nekem mobilvarázsból jött, minden gyári tartozékával (teló, töltőfej, usb, fülhallgató, papírok), bontatlanul.
27%-os számlát kaptam, EU modellt (H960A), IMEI rajta a számlán, számlához csatolva egy kitöltött, lepecsételt garancia jegy. De volt itt olyan is, aki nullás számlával kapta, én külön rákérdeztem, hogy engem csak így érdekel, nem tudom ezért, vagy egyébként is, de 27-el jött. Telefonon felhívtam őket a rendelés előtt, ezeket mindent tisztáztam, 2 nap múlva hozta a futár a telót(#1400) sixpak: még annyi, hogy amit én nagyon el tudnék képzelni a second screen-en, hogy ha kapok pl egy sms-t, akkor ne csak az értesíti ikon jelenjen meg, hanem fusson rajta az sms tartalma, maga a szöveg
-
zoleeno1
veterán
Hat nem tudom, nekem a gyari alap fólia olyan karcos 2 nap utan mint az allat
mondjuk meg a telo megvétele elott berendeltem egy nillkin 9H+ uveget, ameddig az nem jon meg, addig tuti rajta hagyom
-
zoleeno1
veterán
Értem, akkor miért hangsúlyozták itt a fórumon többen is, hogy csak 27-es számlát fogad el az LG szerviz, amin rajta van az imei?
na mind1, a lényeg akkor, hogy működhet az is
Készülékkel kapcsolatban, ami nekem a non plus ultra, az alap gyorsasága mellett, hogy a rengeteg ram miatt minden a memóriában marad. Tegnap délután játszottam egy kicsit a temple run-nal, az előbb nyomtam rá megint és ugyanott folytattam
A 2 gigás G3 után számomra ez maga a paradicsom
-
zoleeno1
veterán
Hmmm, akkor lehet nekem csak azert kuldtek 27-el, mert kulon hangsulyoztam, hogy csak igy erdekel? Nem tudom... Minden esetre ez tanulopenz a majdan vasarloknak. Mert attol, hogy LG honlapjan be tudtad reggelni, nem vagyok benne biztos, hogy a szerviz is el fogja fogadni, ha arra kerul sor...
-
-
zoleeno1
veterán
-
zoleeno1
veterán
En is nagyon agyalok, mert eddig az osszes telomat case tokban hordtam + 9H uveg. De ez olyan szep es jo a fogasa, hogy bun lenne tokba rakni ugy erzem
foleg, hogy jol birja az esest a tesztek alapjan. Rendeltem egy nillkin 9H+ uveget ra, de a tokot egyenlore skippelem ugy dontottem.
-
zoleeno1
veterán
Ez nem vindóóz, android memória kezelése úgy működik, hogy ha kevés neki, akkor bezár egy olyan appot a memóriából, amit éppen nem használsz. Szal kb tök felesleges zárogatni
-
zoleeno1
veterán
Azoknak akik szintén a mobilvarázsból rendeltek a napokban, mert láttam vagyunk páran:
- A modell EU-s (A honlapon írtakkal ellentétben nem H960, hanem H960A, ami nekünk jó hír), számla rendben (27%-os, rajta az IMEI)
- Most regisztráltam be az LG.com-on, probléma mentesen elfogadta. -
zoleeno1
veterán
-
-
zoleeno1
veterán
Skacok most tanulom még, nyomkodom ezerrel. Egy kérdés: Arra van lehetőség, hogy ha érzékeli, hogy otthon vagyok, akkor ne kérje az ujjlenyomat olvasást, csak sima elhúzással oldjon fel a képernyőzár. Ha igen, hol találom?
-
zoleeno1
veterán
V10 in da house
Minden rendben ment, szamla is rendben van.
Kerdes, alap tudom, de most nem ugrik be, azt hol tudom megnezni, hogy milyen regiora szant? Szoftver adatoknal csak annyi van, h eur -
zoleeno1
veterán
válasz
Faresz29 #1305 üzenetére
Ez azért elég unszimpatikus... Én tegnap este rendeltem tőlük, ma délelőtt felhívtak, hogy megerősítsék a rendelést. Én mondtam, hogy az alap, 1 éves garit kérem, úgy is rendeltem az oldalon. Mondta rendben, holnap ki is szállítják... Szal elvileg én úgy kapom. Tényleg nem az a pár ezer forint számít már, de azért ilyenen szórakozni... Na mind1, ez legyen a legnagyobb baj, csak a készülékkel/számlával minden ok legyen
(#1310) manoarc: "nagyobb PPI érték kisebb kijelzőn" - szabad szemmel ebből kb nullát látsz
-
zoleeno1
veterán
Srácok úgy alakult, hogy én is meg tudom venni ebben a hónapban, nem kell várjak (jött egy kis mellékes
)
A kérdés, erről a boltról mit tudunk? mobilvarazs.hu Az oldal szerint 27%-os számla, EU modell, 133-ért. Ez nem hangzik rosszul.
Én is mobilkereskedést néztem elsőre, de ott nincs jelenleg, csak előrendelést vesznek fel. Egyébként ott is 27%-ot írnak, nem nullásat...szerk: közben gyors felhívtam őket és minden válasz igen volt, vagyis EU modell, 27-es számla, rajta az imei szám a számlán. Viszont nekem azt mondta a srác, hogy ettől függetlenül az lg szakszerviz nem biztos, hogy beveszi, nem tudja garantálni, rajtuk keresztül kell intézni a gart. Ez létezik?
-
zoleeno1
veterán
válasz
Litván Zongora #1229 üzenetére
Köszi, nekem hasznosak az ilyen objektív infók, mert még vásárlás előtt vagyok.
Kérdés:
- Miről váltottál, hogy ennyire nagynak találod?
- Tudom, hogy ez erősen használat függő, de kb mennyi volt a képernyőidő 1 töltési ciklusban?Valamint ezt mindenkitől kérdezem: Van esetleg olyan funkció benne, hogy érzékeli ha pl. zsebben van és lekapcsolja a másodlagos kijelzőt, amikor elő veszem meg feléleszti?
-
zoleeno1
veterán
Üdv,
Ha minden jól megy, jövő hónapban én is benevezek egyre, G3-mat váltaná.
Átolvastam az egész topikot, nem nagyon találtam ilyet, de azért megkérdezem: Van valami ismert, gyakran előforduló típushibája?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL T40 EMC Szerver
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest