- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony LinkBuds S - a kényelem ára
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
saddybaddy
tag
.
-
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage #3442 üzenetére
Használta már valaki közületek a YU Browser-t?
Én pár hónapja találtam rá a Play-ben és azt kell mondjam,hogy nagyon fasza böngésző.
Teljesen Chrome alapokon nyugszik DE van egy sajátossága,kifejezetten Snapdragon procikhoz optimalizálták és 30% -al gyorsabb az alap Chrome-nál! Múltkor véletlen a Chrome-al neteztem és megéreztem,hogy a YU valóban mennyivel gyorsabb,még mobilnettel is csak úgy dobálja befele a lapokat pedig én azért egyszerre 6-8 lappal szoktam netezni de le se szarja
-
saddybaddy
tag
Hangerő le + power button egyszerre.
-
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage #3258 üzenetére
Én ilyet vettem: [link]
-
saddybaddy
tag
Megjött az Extender+75 ohmos Independancia konverter .
Eddigi tapasztalatok : Jézusom,ez nagyon durva 😍
Így lett teljes a minőségi zenehallgatás
-
saddybaddy
tag
Vannak tények,megpedig az tény,hogy a V10 most ár-érték arányban verhetetlen. Nem tagadom kicsit én is a telefon fanatikusa lettem pedig előtte is volt már pár jó telefonom (2011-2013 WP fanatizmusban szenvedtem : LG Optimus 7,Samsung Omnia 7,Dell Venue Pro,Lumia 800,Lumia 920 ,Lumia 925, egy kis kitérő egy iPhone 5s-el utánna johetett az Android egy LG G2 személyében,LG G3,és most LG V10). Magabiztosan kihelenthetem,hogy az összes közül a V10-az ami eddig a legjobb volt,kb mindenben.
-
saddybaddy
tag
Ilyen is van ha valaki annyira bőr hátlapot akar.
-
saddybaddy
tag
válasz
saddybaddy #2979 üzenetére
Legvégső esetben letiltod max.ezzel : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zomut.watchdoglite
-
saddybaddy
tag
válasz
stemplar07 #2905 üzenetére
Én is így gondolom.
-
saddybaddy
tag
Nos,megrendeltem az extendert és az impedancia konvertert,kiváncsi vagyok mostmár erre a High Gain módra 😀
-
saddybaddy
tag
Sziasztok.
Szeretnék tárhelyet bőviteni a V10-em ben mert kinőttem a 64GB-os microSD-m a FLAC.ek miatt.
Viszont mostmár nem tudok elmenni a neten található sok infón.Van ahol azt írják,hogy 2TB-ig kezeli a kártyákat van ahol azt,hogy csak 200 GB-ig. Most akkor melyik a valós info? Mert feleslegesen nem veszem meg a 256 GB-ost ha nem fogja felismerni-
-
saddybaddy
tag
Abban,hogy pont ez a telo kellett nekem. Ha most megint veszek egy FLAC playert akkor ugyanúgy cipelnem kell magammal mint az iPod-ot eddig. Igy most van egy olyan telefonom ami allinone,azaz nem kell végre külön zenelejátszót cipelnem és még sokkal jobban is szól. Mostmár tetszik érteni?
-
saddybaddy
tag
-
saddybaddy
tag
Úristen de imádom ezt a V10-et , muszáj volt ezt ideírnom mert megőrülök tőle annyira jó 😎 Rendeltem egy Xiaomi Piston Hybrid Steel fülest+PowerAmp+alpaha build703+ Global Underground Select FLAC-ben. Ülök és könnyezem 😂😂😂
-
saddybaddy
tag
Valaki nem tud valami Volume boost trükköt V10 -re amivel kicsit feljebb vehetem a max hangerőt?Power ampben az erősítés nem valami fasza.
-
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage #2725 üzenetére
.
-
saddybaddy
tag
Osztom a véleményed,nekem 3 napja van meg és 3 napja van a kezemben folyamatosan...
Hihetetlen durva lett ez a telefon!
A hangzása meg ahhhh,eszméletlen egy jó fülessel.Eddig iPod touch 4 et használtam zenehallgatásra,már árulom
A kijelzőjéről nagyon senki nem beszél pedig azt kell mondjam,hogy ez az eddigi legjobban bekalibrált kijelző amit valaha láttam! (IPS LCD-ből)
-
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage #2572 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
saddybaddy
tag
Sziasztok.
Megjött ma a kicsike, hát mit ne mondjak nagyon imádom! Egy iPod Touch 4 et vált ki nállam zenehallgatásra ezért még is vettem a Poweramp a Playboy viszont sok helyen olvasom, hogy érdemes hozzá letölteni egy Alpha build 703 kiegészítőt amit sajna sehol sem találok. Valaki tudna segíteni? ☺️
-
saddybaddy
tag
Sziasztok!
Nagy Lg fan vagyok egy ideje,volt G2 aztán jött a G3 32GB.
Ezután az következett volna,hogy jön a G4 ami marhára tetszik de sajna rengeteg a rossz visszajelzés vele kapcsolatban (1 év után alaplaphiba,kamerahiba stb.)
LG fanatikusság ide-oda a G5 egyszerűen nem tetszik,csúnya
Eszembe jutott,hogy van még egy flagshipje az LG-nek az pedig a V10.
Hát mit ne mondjak mióta elkezdtem olvasni róla azóta szerelem van és szinte róla álmodok
Viszont felmerült a kérdés bennem,hogy a V10-ben használt Snapi 808 mennyivel gyengébb a G5-ben alkalmazott Snapi 820-tól? Vagy ez egy baromság és sz..jam le?
Egyébként tényleg ennyire frankó lett ez a V10? Mert mindenki csak dícséri,rosszat nem nagyon hallottam róla.Ja és még egy kérdés,ez a kijelző bevilágítás mindegyik V10-nél jelen van?
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest