-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
Akadás fagyás szerintem nem jellemző! Biztos meg lehet akasztani,de szerencsére nagyon jól optimalizált a rendszer!
Sztem ha ide valaki betéved és olvasgat,biztos azt mondja na a sok elvakult V10 júzer csak dicséri a gépet! Az a helyzet igen mindenki dicséri aki használja de azért mert nagyon jó! Én bátor voltam mert gari minden nélkül vettem újonnan,de nagyon nem bántam meg!
-
gretzky77
veterán
A gyári garinak nem feltétele a regisztrálása! Ha a Jemilagsm ad neked számlát ami megfelel a magyar előírásoknak és rajta van az imei valamint eu-s készülék akkor az Lg szervízeli!
A haver nemrég vett az euro gsm-nél eu-s készüléket 0% áfás számlával és a dobozban benne volt a kitöltött Lg garijegy!Honlapjuk szerint van fekete is meg fehér is 130 ill. 128500
-
-
gretzky77
veterán
Hát ha valóban olyan lesz a V20 mint itt az oldalon írják akkor az nem lesz utód!
-
gretzky77
veterán
válasz
littleshagy #2450 üzenetére
Az a gond,hogy ez annyira nem feltétlenül a magasságtól függ hanem ,hogy milyen módon fog talajt,hogy kapja az ütést! Szerintem
-
gretzky77
veterán
válasz
Litván Zongora #2432 üzenetére
Nem tudom mi lehet a gond de itthon nekem is be van állítva,hogy ne zárjon és működik is rendesen!
-
gretzky77
veterán
Na haver beszerezte a fekete V10-et! Euro gsm-nél vette teréz krt-on! 0%-os számlát kapott viszont a dobozban ott lapult az Lg garijegye amit ki is töltöttek a boltban! 125e az ára!
-
gretzky77
veterán
válasz
darthsmoke #2397 üzenetére
Szerintem ez akkor jelenik meg ha zárolva van a kijelződ tehát fel kell oldanod,sztem,hogy ne tudja akárki elolvasni!
-
gretzky77
veterán
válasz
darthsmoke #2395 üzenetére
Köszi, most még jobban sajnálom,hogy lecsúszott róla haver! Ennyiért nagyon jól jártál vele sztem, Üdv a csapatban!
-
gretzky77
veterán
Viszont ott már nincs 2 órája vitték el az utolsót,beszéltem vele ,havernak vettem volna! Arra még nem kaptam választ,hogy lesz e még!
Hát igen ennyiért szerintem durván jó ár,én minden papír gari nélkül vettem drágábban és egyelőre nem bántam meg! Azt írta Eu modell V10- H960A
-
gretzky77
veterán
válasz
darthsmoke #2380 üzenetére
Nem is kell rugózni,ennyiért nagyon jó vétel sztem,haver most akar telefont venni gyorsan be is ajánlottam neki a V10-et meg ezt a boltot! Nem lesz semmi baja de nyugodtan viheted az Lg-hez nagyon korrektek!
A téma betűtípus kérdést passzolom én nova launchert használok! Ahhoz rengetek ikonkészlet van!
-
gretzky77
veterán
válasz
darthsmoke #2376 üzenetére
Üdv! Lg-nek nem muszály az áfás számla főleg ha van eredeti garijegy! Viszont a hirdetésben 2 év gyári garit írt ami nem fedi a valóságot,mert csak 1 év! 2 év a szolgáltatós készülékekre van! Amúgy eu modell? H960A vagy N?
-
gretzky77
veterán
válasz
Litván Zongora #2318 üzenetére
Szia!
Fent a Hi-fi ikon nem fog mást mutatni csak Hi-fit! A beállításoknál ahol van a Hi-fi ki be kapcsoló ott van 3 különböző szöveg! Ha a fejes high gain módban megy akkor írja,hogy nagy teljesítményű eszköz csatlakoztatva!
-
gretzky77
veterán
válasz
Litván Zongora #2315 üzenetére
Ha duplakoppal zárod akkor sajna mindig kódot kér,viszont azt vettem észre,(én nova launchert használok) hogy ha a felső értesítő sávon használom a dupla koppot akkor fel lehet oldani ujjlenyomattal!
-
gretzky77
veterán
válasz
Litván Zongora #2280 üzenetére
Nem tudom tegnap mi lehetett éjjel de 32 %-al tettem le bekapcsoltam az energiatakarékos módot,hogy biztos ami biztos! Éjjel pici gyerkőc ébresztett,mondom ránézek biztos ami tuti és hát csontra merült! Nem töltöm minden éjjel sőt általában napközben melóban de ennyire durván nem szokott merülni! Sajnos az éjjeli tizenx % merülés elég gyakori igaz nem kapcsolgatok ki semmit megy mint napközben!
Páromnak zuk 1 van azt a fórumot is olvasgatom,ott is panaszkodtak most éjjel a radikális merülésre illetve a HTC 10 fórumban is panaszkodnak! Hülye kérdés nem lehet a vihar miatt nagyon pörgött az antenna és azért szívta le? -
gretzky77
veterán
Szia ne értsd félre tök jó,hogy ennyit ment neked de ha ezt beírod az összefoglalóba az szerintem elég megtévesztő és előbb utóbb jönnek majd a nyavajgások,hogy nekem közel nem megy ennyit miért van ez? Ez a 8 óra sztem egy erősebb napi használat esetén kizárt! Én pl elég sokat nyomkodom nem tiltogatok se netet se gps-t semmit így reggeltől estig általában kibírja de ez kb 4-4,5 óra kijelző idő ! Nem vitatkozni szeretnék ezen mert sztem ez annyira felhasználói szokás függő és soha nem is értettem mire jó berakni képeket,hogy mi mennyit ment!
Elnézést nem kötekedem ám! -
gretzky77
veterán
válasz
MaxxDamage #2040 üzenetére
Szia bocs lehet hülyén írtam! Poweramp is a music player! Tehát beírni annyit kell player. Nekem így ment. Bocs hülyén írtam
-
gretzky77
veterán
válasz
MaxxDamage #2037 üzenetére
music player
-
gretzky77
veterán
válasz
Litván Zongora #2027 üzenetére
Szia ez az Amber Alert mit takar?
Szakiii :
-
gretzky77
veterán
válasz
Outblast #1994 üzenetére
Szia nem tudok nyilatkozni G5 ügyben de ezek az antutu meg társai sz..ok sose érdekeltek! Az,hogy 2,5 szer több pontot ad szerintem nem is fedi a valóságot,de mint mondtam ez engem hidegen hagy!
Jól fut a rendszer ? Igen
Nincs akadás röccenés ? Nincs. Pont nem érdekelnek a pontok nem attól lesz jó!
G5-el nem tudok szolgálni de ha pesti vagy egy kávé v üdítő mellet szívesen megnyomkodhatod,hallgathatod a V10-et ezt fel tudom ajánlani! A mobilarénás tesztben nem mentek bele mélyen a hifi részbe a DAC+AMP sincs kiemelve a topicnyitóban benne van minden! -
gretzky77
veterán
Szia én is arra szavaznék,hadd szóljon! A hi-fi része gondolom sokkal kevesebb fórumtársat érdekel ilyen komoly szinten,de ha vállalod a topikgazda dolgot akkor bármikor kiegészitheted az első hsz-t vele és én is kíváncsian várom az összefoglalót!
Előre is köszönjük a ráfordított idődet!
-
gretzky77
veterán
válasz
stemplar07 #397 üzenetére
Szia!
Most találtam csak rá ezen irományodra! Én jelenleg 6.0-val használom a V10-et! Van egy AKG k845 bt fejhallgatóm ami bluetooth-os és van hozzá az általad említett 3,5-3,5 kábel. Kíváncsivá tettél ezzel a trükkel kapcsolatban így hát tettem egy próbát! Na nálam úgy néz ki a dolog,hogy ha a kábelt bedugom a telefonba majd utána a fülesbe akkor azt írja külső audió eszköz csatlakoztatva ha viszont bedugom a fülesbe és úgy a telefonba akkor azt írja nagy ellenállású készülék! Öszintén megmondom nem vagyok vájtfülű flac zenével próbáltam de hallható egyértelműen a különbség! Az igazság,hogy fogalmam sincs hány ohmos ez az akg fejes lehet 50 felett van és azért működik nálam fordítva ez a dolog de az is lehet 6.0 miatt!Lenne mégegy kérdésem,írtad ezt a ncore-n lévő headfi The ultimate test disc for headphones albumot,viszont én sajnos már nem találtam!? Illetve kíváncsivá tettél és meghallgatnék mostmár pár dsd fájlt is,ilyet merre találhatok? Így is érdemes ezt az extra poweramp cuccot leszedni vagy jó a sima poweramp vagy a gyári? Dsd-t mivel tudok meghallgatni?
Köszönöm
-
gretzky77
veterán
válasz
Litván Zongora #1756 üzenetére
Csatlakozom nekem is fehér van! Semmi gond vele,mondjuk az oldala lehetne inkább ezüst,d megszoktam már az aranyat is! A múltkor médiába láttam feketét megnéztem és nagyon megfogott,hiába sima fekete mégis más benyomást tett rám mint egy bármilyen más fekete készülék!
-
gretzky77
veterán
válasz
littleshagy #1730 üzenetére
Beállítások --> hang és értesítés --> névjegy csengőhangja azon belül tudsz hangot állítani mégpedig van mindenki,névjegyek,kedvencek
-
gretzky77
veterán
válasz
akertrendezo #1487 üzenetére
Mi a bootloader nyitás?
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
válasz
Litván Zongora #1258 üzenetére
Sms hangot üzeneteken belül beállítások menüpont alatt állíthatod email hangot pedig a fiókok beállítások menüben!
-
gretzky77
veterán
Szia ez a tidal milyen? Múltkor már nézegettem,de a Hi-Fi része fizetős így nem próbáltam ki! Én is spotifyt használok ott szinte minden megvan amit hallgatok, de ezt a Tidalt nem ismerem,mennyire van zenével ellátva ill. mennyire éri meg a Hi-Fi része mert az ugye azt hiszem 3e havonta?! Ugyanúgy használható offline? Köszi
-
gretzky77
veterán
válasz
Litván Zongora #1236 üzenetére
Hát nem tudom nekem is be van kapcsolva a névjegyek csengőhangja,de tudom szerkeszteni az egyéni csengőt! Mondjuk a névjegyek csengőhangjánál nekem írja a kedvenceket viszont kedvencek nekem nincsenek beállítva!
-
gretzky77
veterán
válasz
Litván Zongora #1234 üzenetére
Névjegyek ,szerkesztés ott rámész a csengőhangra és beállitod amelyiket szeretnéd!?
-
gretzky77
veterán
-
-
gretzky77
veterán
válasz
thebiker #1065 üzenetére
Akkor miért adod el,ha úgyis tudod visszatérsz?
Tetszik nagyon amúgy és sztem a G4-en meg a V10-en látszik mennyire az optimalizáláson múlik a dolog! Hiába 6 mag csak a QHD alatt de sztem nagyon folyékony a rendszer! Nem mondom,hogy hibátlan de nagyon jó! S6 edge plus volt a másik kiszemelt,de miután volt sima S6-om és azért azzal nem voltam teljesen elégedett így lett V10 amit nem bántam még,foleg, hogy G4 után tudtam mire szamitjatok! -
gretzky77
veterán
Újabb 2 dolgot fedeztem fel a telóban ami igen szimpi! Kipróbáltam a gyári fülest, és szerintem elég jól szól illetve bekapcsoltam a Hi-Fi Dac cuccot! Megmondom őszintén úgy gondoltam ez egy parasztvakítás de meg kell állapítanom,hogy nem! Brutál jól szol. Nem vagyok vájt fülű, de azért igencsak hallható a különbség és mivel sokat bkv-zom így jól jon, kíváncsi leszek mennyire tolja meg a fogyasztást! Hát így hirtelen ennyi!
Összefoglalva király a teló! -
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
Sziasztok! Gyári 5.1.1 van még a telefonon! Nincs root meg semmi buhera! Mik a vélemények megéri a MM-t feltenni!?
-
gretzky77
veterán
Sziasztok megjöttem!
Egy fehér eu modellel! Bitang szép ez a teló! -
gretzky77
veterán
Sziasztok egy csomó helyen 32gb belső memóriát írnak, létezik 32-es meg 64-es vagy csak el van írva?
-
gretzky77
veterán
Na már csak te hiányoztál
végképp megadod az utolsó lökést a szakadékba,hogy megvegyem!
Most találtam itt az oldalon egy új fehéret csak nem tudom eu-s e ill, hogy gari van e rá viszont sztem nagyon jó áron adják!
Szerinted ha nincs rá gari akkor is belevághatok!? Telekomos vagyok amúgy így a b20 esetleges hiánya nem olyan nagy érvágás, meg ha jól olvastam engedélyezhető is utólag! -
gretzky77
veterán
válasz
thebiker #1004 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek! Az egy nap reggeltől estig értendő? Melóba menet bkv-n stereo bt fejessel zenehallgatás,meg net, van pár email fiókom, játszani nem nagyon szoktam, csak ritkán, mobilnet vagy wifi mindig bekapcsolva, sajna elég sokat nyúzom a teloimat így akkor necces!?
Mondjuk utcán melózom sokat vagyok kocsiban ott töltés megoldott meg van powerbankom is így nem gond ez a legkevesebb!Na győzködöm magam! Amúgy ajánlanátok?
-
gretzky77
veterán
Sziasztok!
Megakadt a szemem ezen a szépségen gondoltam érdeklődök kicsit a masináról! Látok pár ismerős arcot, jelenleg egy i6 plust használok, de rengeteg készülék járt már nálam! Tudom, hogy itt mki dicsérni fogja a V10-et, de kiváncsi lennék véleményekre! G3-G4-et használtam mindkettőt szerettem főleg a G4et! Érdekelne főleg a kamera,akku meg egyebek! Valóban nagyon kevés akksiban!? Köszönöm előre is
Szia hito leírhatod itt is a véleményed és akkor nem zargatlak privátban!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest