Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyie70
tag
Ebay en van 2500 ért utángyártott de nincs benne nfc . A gyári 8 000 körül van ha jól tudom de most azt nem találtam meg. Régebben gondolkodtam rajta hogy rendelek én is mert nagyon össze van karcolva az enyém. De akkor még nem voltak utangyartottak. Most lehet rendelek egyet.
-
-
sanyie70
tag
Nagyon úgy tűnik. Nekem most lett kész azt várom, hogy elkuldjek és mehessek érte a boltba. Másodjára volt szervizbe. Elsőnek csak akksit cseréltek meg szoftvert frissitettek. Ami abból állt, hogy az első romot rakták vissza. De most csereltek benne pár dolgot lg ugyfelszolgalatos szerint. LG ugyfelszolgalatnal nagyon segítőkészek voltak. Ha megkapom végre írok, hogy mi lett.
-
-
sanyie70
tag
Gyári reset ? A beállításoknál a gyári visszaállítás ra gondolsz? Vagy géppel?
-
sanyie70
tag
Próbálgattam ma a gps t leszedtem hozzá a gps státusz programot és nagyon gyenge nekem a gps. Szabadtéren is lassan tálal műholdat. Lehet, hogy az én telommal van a baj? A pc suittal nem lehet csinálni javítást, hogy újra rakja rá a rom ot mint ahogy a sony nal van?
-
sanyie70
tag
Nem vészes a melegedés tényleg csak, h leveszi a fényerőt 80 % körülire. De ezt valamiért a rosz térerő miatt csinálja mobilnetnel. A gps nekem házban egyeltalán nem működik. De még majd jobban kipróbálom, mert nem sokat használtam eddig. Csak amikor kellet volna nem működött.
-
sanyie70
tag
Sziasztok kb 1 honapja van meg a telo telenoros. Le írom róla a tapasztalatom.
Az új frissitessel végre gyors a telo, a kamerája nekem tetszik jó képeket lő. 4 órás képernyőidőt mindig hozza egész nap mobilnet megy, messenger, kicsit netezek meg zenét hallgatok. Nállam nap végére lemerül, de én sokat nyomkodom. A képernyője nagyon jó, vizes kézzel is érzékel, meg nagyon tetszik a dupla koppos feloldas lezárás. Az ébresztőt meg ki lehet nyomni úgy h lefordítod a telot nekem ez is nagyon tetszik. Csak 2 dologgal van bajom az egyik, hogy a gps elég gyenge, lakasban nem talál jelet. Régi telom sony xperia m simán tálal. A másik bajom vele, hogy magától leveszi a fényerőt melegedés miatt. Úgy vettem észre, hogy a hálózat váltsok miatt csinálja amikor utazok nincs 4g és nyenge a jel. Nem vészes dolgok ezek se. Szerintem megéri az árat.
Tényleg jó lenne egyesíteni a két topicot.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG kompakt középkategóriása szemrevaló, pillekönnyű és még egy kicsit meg is hajlított, két hiba azonban ront az ígéretes összképen.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest