Hirdetés

LG Spirit 4G LTE - görbe árnykép

Hirdetés

Bevezető és tartozékok

Bár a legnagyobbat a csúcskategóriában lehet szólni vagy bukni, a középkategória a piac legsűrűbb és legádázabb mezőnye, itt ugyanis szinte mindegyik gyártó jelen van akár féltucat ajánlattal, és mégiscsak többen tudnak 40-90 ezer forintot kifizetni, mint mondjuk 100-250 ezret. Éppen ezért az LG februárban mindjárt négy készüléket is bejelentett, hogy több méretben és ársávban is legyen decens ajánlatuk.

Az LG Spirit műanyag hátlapja remekül imitálja a szálcsiszolt fémházat
[+]

Az LG Leon és Joy az alsó- és középkategória határán, a 4,7 hüvelykes Spirit és az 5 hüvelykes Magna pedig a középkategória klasszikus tartományában, nagyjából hatvanezer forint környékén veti be magát, nyilván szolgáltatónál ennél olcsóbban, és itt lehet a siker kulcsa elásva. A Spirit érdekessége, hogy megidézi a G Flex 2 sarkainál szögletesebb, a hátlapján pedig íveltebb formavilágát, sőt: az előlapi védőüveg egészen picit még hajlított is, úgyhogy van fegyver a tarsolyában, hogy a mezőnyből első látásra kiemelkedjen.

Az LG Spirit színes dobozban vásárolható meg
[+]

A készülék fényes, türkizkék-okkersárga festésű dobozban toppant be szerkesztőségünkbe, mintegy jelezve, hogy fiatalos készülék lapul a fedél alatt. Szerencsére a kidobozoláskor nem ilyen színkombinációban fogadott a készülék bennünket, hanem fekete-pezsgőarany variációban, mindenesetre egy pillanatra félretettük a szemrevaló eszközt, hogy a tartozékai között is szétnézzünk. Találtunk egy 0,85 amperes töltőfejet, egy 2100 milliamperórás akkumulátort, egy microUSB kábelt, egy hagyományos kialakítású mikrofonos fülest és némi leírást.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

 • Kapcsolódó cégek:
 • LG

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

 • Mobilarena TV: Van benne Spiritusz

  Az LG új középkategóriása; a Spirit stílusos, a G Flex 2-t némileg megidéző külsőt és friss androidos főverziót kapott kompakt, könnyű műanyag házban.

 • MWC 2015: Íme az LG Magna, Spirit, Leon és Joy

  A dél-koreai gyártó élőben is megmutatta a pár nappal ezelőtt bejelentett középkategóriás készülékeit.

 • LG okostelefon kvartett érkezett

  Négy új középkategóriás készüléket mutatott be a koreai vállalat, a Magna, a Spirit, a Leon és a Joy a Mobile World Congressen lesz megtekinthető.

 • LG L80 - megy a levesbe?

  Az LG középkategóriása a WVGA-s L70 és qHD-s L90 között, 5 hüvelykes megjelenítővel próbál szerencsét, meglehetősen fura árcédulával, nem véletlen, hogy hivatalosan nem forgalmazzák itthon.

Hirdetés