2019. február 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Okostelefon rovat

LG Spirit 4G LTE - görbe árnykép

Az LG kompakt középkategóriása szemrevaló, pillekönnyű és még egy kicsit meg is hajlított, két hiba azonban ront az ígéretes összképen.

Hirdetés

Bevezető és tartozékok

Bár a legnagyobbat a csúcskategóriában lehet szólni vagy bukni, a középkategória a piac legsűrűbb és legádázabb mezőnye, itt ugyanis szinte mindegyik gyártó jelen van akár féltucat ajánlattal, és mégiscsak többen tudnak 40-90 ezer forintot kifizetni, mint mondjuk 100-250 ezret. Éppen ezért az LG februárban mindjárt négy készüléket is bejelentett, hogy több méretben és ársávban is legyen decens ajánlatuk.

Az LG Spirit műanyag hátlapja remekül imitálja a szálcsiszolt fémházat
[+]

Az LG Leon és Joy az alsó- és középkategória határán, a 4,7 hüvelykes Spirit és az 5 hüvelykes Magna pedig a középkategória klasszikus tartományában, nagyjából hatvanezer forint környékén veti be magát, nyilván szolgáltatónál ennél olcsóbban, és itt lehet a siker kulcsa elásva. A Spirit érdekessége, hogy megidézi a G Flex 2 sarkainál szögletesebb, a hátlapján pedig íveltebb formavilágát, sőt: az előlapi védőüveg egészen picit még hajlított is, úgyhogy van fegyver a tarsolyában, hogy a mezőnyből első látásra kiemelkedjen.

Az LG Spirit színes dobozban vásárolható meg
[+]

A készülék fényes, türkizkék-okkersárga festésű dobozban toppant be szerkesztőségünkbe, mintegy jelezve, hogy fiatalos készülék lapul a fedél alatt. Szerencsére a kidobozoláskor nem ilyen színkombinációban fogadott a készülék bennünket, hanem fekete-pezsgőarany variációban, mindenesetre egy pillanatra félretettük a szemrevaló eszközt, hogy a tartozékai között is szétnézzünk. Találtunk egy 0,85 amperes töltőfejet, egy 2100 milliamperórás akkumulátort, egy microUSB kábelt, egy hagyományos kialakítású mikrofonos fülest és némi leírást.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.