- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben0211
tag
amúgy most telenornál ha jól értem az árlistát előfizuval 22 hónapra 1636 ft havonta az okosórájával , de gondolom online kell megrendelni. ha a teló nemis olyan jó mint ahogy írjátok az okosóra miatt ennyit simán megér. lehet hogy énis kihozok egy ilyet az lg urban órájukkal
-
gaben0211
tag
hali. ha valakit érdekel összeszedtem pár minimál megás programot
-
Erdelyit
tag
Szia! Köszi, de sajnos nem bírtam ráeszkábálni semmilyen zenelejátszót amiben van hangszínszabályzó. A Magnáét meg nem találom sehol. Nem értem miért vették ki belőle. Egyenlőre marad a külön program.
Ha valaki ki tudná másolni a Magna lejátszóját azt megköszönném. Talán még azzal megérne egy próbát tenni. -
Bucy
aktív tag
válasz
SkyLine3000 #395 üzenetére
Az egy hét jól hangzik! Én is Telenoros vagyok, ráadásul van ismerős aki náluk dolgozik Pesten és hozza, viszi a telót. (Az előző HTC-mre 6 hetet mondott a külföldi szerviz miatt, ebből indultam ki.)
A márkaszerviz sincs közelebb, csak az idő számít. -
Bucy
aktív tag
Valaki gariztatta már a telefont?
Hol érdemes, szolgáltató (Telenor), vagy márkaszervíz?
Az átfutási idő érdekelne, mert nagyon hiányzik a GPS, viszont a teló is hiányozna, nincs amire átköltöztethetném a levelezéseimet, meg a naptáramat.(A tabletet meg nem akarom magammal cipelni mindig.) -
Erdelyit
tag
Sziasztok!
Lehet kinevettek, de talán a legjobban azt sajnálom a készülékben, hogy a zenelejátszóból hiányzik az equalizer. Volt a tulajdonomban egy Magna, abban is ugyanez a lejátszó volt, de abban lehetett hangszínt állítani. Na most arra gondoltam hogy valahogy át kellene importálni a Magna (vagy más hasonló telefon) zenelejátszóját. Lehetséges ez szerintetek? Az Lg gyári lejátszóját nem lehet telepíteni a Playről. Végigmegy a telepítés, és kiírja hogy: "Nincs telepítve!" Pedig a telefonon levőt kiírtottam, ami miatt aztzán újra kellett raknom a rendszert.
Köszönettel! -
dokee78
félisten
Tagok.
Hol van ebben a telóban a képernyő tükrözés? -
janos1988
addikt
Van egy olyan nevű értesítési hang, hogy "Woodpecker". Ez kellene nekem, de sehol sem találom. Vki feltudná tölteni valahova?
-
robiii
tag
válasz
SkyLine3000 #377 üzenetére
"Root kell hozzá."
Én soha sem rootoltam, nem is akarok hozzá nyúlni!
-
robiii
tag
Mindenkinek szüksége van rá, de nem muszáj megvenni 100e ft-ért. Szerintem ez a telefon igenis jó, 45e ft-ért nem drága, és nem kell kompromisszumot kötni. A csúcs kategória, az a 100-150e+ ft természetesen sok, de nem is ezzel az árral van a baj, hanem azzal, hogy "magyarország" 100e ft-ért dolgozik egész hónapban.
Viszont én is tartom a véleményem, egy telefont ne hasonlítsunk tv-hez. Annyiban egy a két dolog, hogy szórakoztató elektronika. Ugyan így egy biciklit sem hasonlítunk autóhoz. Ott a két dolog jármű, de nem fogjuk hasonlítani őket 1 tesztben egymáshoz. Pedig van bicikli 300e ft-ért, sőt... és használt autó is van ugyan ennyiért, de nem rakjuk egymás mellé...
Az okos tv-ddel még mindig nem fogsz nyaraláson fotókat csinálni, ahogyan az asztali gépemet sem viszem el, hogy internetezni tudjak. Az már más dolog kinek mire éri meg költeni. Van aki erre költ, mert neki az kell, van akinek az felesleges. Van akinek az autója többet ér, mint a lakása, van akinek nincs nadrágja normális, de iPhone-al járkál... -
noileg
csendes tag
Aránytalanul drágák a telefonok. Ezt a véleményemet tartom, ne mondd azt, hogy logikus, hogy egy laptop, tv és egy tablet is hasonló árkategóriában van, ez nem annyira körte meg az alma kategória, egyszerűen drágán adják, mert mindenkinek szüksége van rá.
A telefont frissítettem, újraindítom és takarítóappot is használok, de döcög.
A merülés meg 1 napos, lehet, hogy nem kéne telefonálnom, de hát arra vettem -
robiii
tag
válasz
repülős gizi #373 üzenetére
Megtettem már többször is, de megteszem még egyszer. Ajánlom a Spiritet.Annyi még, amit az előző hozzászólásaimban nem írtam le, hogy :
Ugye kritizálják a Spirit belső tárhelyét. Nos, valóban nem valami sok, DE :
Adatokban : Teljes újrarakás után 3,2 GB (Ha jól emlékszem) a szabad tárhely formatálás után, pucér rendszeren.
Ez tovább csökken, felraktam 4-5 alap programot, amit használok, ill. lefrissítettem mindent a google play-en a legújabbra. Ez után 2,3 GB volt már csak szabad. Majd ezt követően felraktam 2 db játékot, kb 300 MB a kettő. Tehát 2GB-om maradt.
Most jön a kis megnyugvás : Alkalmazáskezelőben áthelyezhetőek az appok memóriakártyára. Használható kis future, és jelen esetben hasznos is. Gondolom alkalmazástól függ, de pl 200 MB adatot kapásból átrakott a 2 játék adataiból, így a telefonon már nem 300-at, hanem csak 100-at foglalnak. Ez után már ismét 2,2GB a szabad hely, és csak 2 app-al próbálkoztam, csak kíváncsiság kedvéért.Szóval lényeg a lényeg, azért a tárhelyre is van kisebb megoldás, ha jól tudom egy 2gb-os játékból 800mb-ot nagyjából átrak memóriakártyára. Ha nem is 100%-ban helyez át, de azért ez már bőven kielégítő szerintem.
(Csak azért írtam le, mert volt erről korábban vita, ill. a teszt is főbb negatívumnak sorolja a tárhelyet.) -
blakey
titán
válasz
repülős gizi #371 üzenetére
A windows phone-nal egy nagy probléma van, nincsenek normális app-ok és ez nem nagyon fog változni, egyszerűen a fejlesztők nem foglalkoznak a rendszerrel, nekem fél évig volt wp-m, nagyon szerettem, de betelt a pohár, hogy 2 app-ra nem volt semmilyen alternatíva, pontosabban nem volt wp-ra app, uh. megválltam. A Spiritet 0 Ft-ért hoztam el, nem rossz készülék.
-
repülős gizi
újonc
A Lenovo indult nálam a legkisebb bizalom faktorral és mivel ez nem nagyon változott, ezért az továbbra nem játszik.
A Nokia és LG közt viszont még mindig erősen vacilálok, az LG-ről ugyanis ha nem is sokkal, de pár fokkal több negatívumot hallottam/olvastam.
A Nokiától pedig átlagban még mindig a nem androidos oprendszer miatt idegenkednek a legtöbben, ezen mondjuk én probléma nélkül túl tudnék lépni.De akkor ha jól értem, Te nem bántad meg, hogy az LG mellett döntöttél, ami persze a Spiritnek ad egy plusz pontot, de még mindig érzem magamban a nyughatatlan vajúdás fájdalmait a témát illetően
*Nekem a telenornál a Nokiát javasolták, tehát azt hiszem ebből nem érdemes kiindulni
-
robiii
tag
"Bár lehet, hogy ha jó telefont akarok, akkor jobban a zsebbe kell nyúlni, viszont sajnálok 100 ezret telefonért fizetni. Egy okostévét is lehet 100 körül venni, egy zsebtelefonért is ugyanezt elkérik, szerintem aránytalan."
Almát és körtét mióta hasonlítunk össze? Vagy akkor vidd magaddal a tv-t a munkahelyedre, családodhoz menet, buszon, vagy rakd be az anyós ülésre...
Szerinted ugyan olyan könnyű és olcsó beletuszkolni ennyi tudást egy 0,8 mm vastag készülékbe, ami átlagba 120 gramm és bármikor zsebre vágod, mint egy falat elfoglaló több kilós tv-be, vagy egy íróasztalt elfoglaló asztali gépbe?Itt azt kell megfizetned, hogy már-már laptopok és asztali gépek szintjét hozzák a készülékek, mint hardware-ben, mint kijelző felbontásban, és már lassan játékokban, alkalmazásokban is, és mégis elfér a rövidnadrágod zsebébe, nem pedig az egész asztalodon foglalja a helyet évekig mozdulatlanul...
Mielőtt valamit valamihez hasonlítasz, gondolkodj.Akksiról annyit, hogy nálam 2 napot húz, úgy, hogy több órát nyomkodom naponta. És a 2. nap 30%-os az akksi, amikor felteszem tölteni. Frissítettél rendszert? Ramot üríted néha? Néhány naponta újra szoktad indítani? Mobil internet, gps, alkalmazások helymeghatározása, stb ki van kapcsolva, ha nincs rá szükséged? Egyébként mennie kéne annak 2-3 napot. Sokkal jobb az energia használása a Lollipopnak, mint az eddigi androidoknak, ráadásul a Spirit nagyon keveset fogyaszt. Alacsony fogyasztású képernyő, stb...
-
robiii
tag
válasz
repülős gizi #364 üzenetére
Én is pont a 3 gép között vaciláltam kb 1 hónapig (ill. Lumia 640). Mint látod, ide kötöttem ki, ami nem véletlen.
Lenovo A6000 : Nagyon jó ár/érték aránynak tűnik. DE :
- Nem aktív róla semmilyen fórum az interneten, sem értelmes tesztek nincsenek róla, sem magyar videók. (Legalábbis amikor én néztem.) Emiatt egy kicsit mindig is kérdőjel volt bennem a vásárlást nézve a kínai márka.
- Számomra fontos volt az új Android 5.0.x (Lollipop) megléte, amit a Lenovo nem biztosít egyenlőre.
- Szoftveresen gyengébb a felhozatal, mint a Spiritben, sok a "szemét" rajta, régebbi a rendszer.
- Nincs karc álló kijelzője (Gorilla Glass 3)
- És úgy alapjába véve kicsit tartok ezektől a márkáktól, főleg, hogy 1 év garanciát adnak rá, ha jól tudom.Lumia készülékek : (Az én esetemben 640-es)
- Ugye windows... Kinek a pap, kinek a papné, hát én úgy döntöttem nem lépek át rá, maradtam az Androidnál.Nézegettem, de az Android Lollipop-hoz képest elég ingerszegény. Nem elég, hogy megjelenésileg és testreszabhatóságilag jóval gyengébb a droidtól, de én elég sok Lumia fórumba olvastam sok újraindulásról, fagyásokról, elszineződő kijelzőről, ami csak újabb képernyőfeloldást követően javul meg, stb... Ill. jóval kevesebb program érhető el hozzá, mint az Androidon.
LG Spirit :
- Ebben az árszegmensben szerintem a legjobb vétel.
- Pár héttel ezelőtt frissült az Android rajta, nekem egyáltalán nem laggol, nem tölt sokat az 5.0.1.
- Kiváló készülékház minőség, külső, gyönyörű képernyő minőség, ami megkapta a Gorrila Glass 3 védelmet.
- Ill. ami nálam nagyon meggyőző volt, hogy senki sem írt fagyásokról, és arról, hogy folyamatosan szervízbe hordaná a telefont. Mellesleg nekem a Lumiával szemben a Telenornál is ezt ajánlották inkább. (Persze nem aszerint döntök, amit ott mondanak, csak egy kis infó.)Bátran ajánlom a Spiritet, nyilván nem tökéletes, de szerintem nem fogsz benne csalódni, most a legjobb vétel véleményem szerint 45-50e ft-ig.
-
robiii
tag
válasz
#46372352 #350 üzenetére
Üdv.
A GPS-ről nem tudok nyilatkozni, nem használom.
A fényerő azt mondják, nagyjából havonta 1x csökken le melegedés miatt. Nyilván gondolom ez csak a nyáron fordulhat elő. Erről sincs még bővebb infóm egyébként, mivel 4 napja használom a készüléket. Bár annyit hozzá tennék, hogy más telefonoknál is találkoztam melegedésre figyelmeztető szöveggel az elmúlt hetekben. Talán nem is csoda, 38-40 fokokban, autóban, stb....A kijelző fényerejét jó közepesnek mondanám, verő fényes napsütésben talán nem az igazi, mint ahogy sok más okostelefon sem. Egyébként a megjelenített kép gyönyörű, jól kalibrált éles színek, nagyon jó képernyő érzékelés, nagyon szép a fekete és a fehér szín is rajta. Háttérvilágítás egyenletes. Szóval 5*, főleg ebben a kategóriában. Pixeleknek nyoma sincs, közelről sem.
Egyébként a vásárlást én meleg szívvel ajánlom azon kívül, hogy a GPS-ről nem tudtam neked nyilatkozni. Jó minőségű készülékház, gyönyörű képernyő, pár hete frissült az 5.0.1 rajta, nincs töltögetés, sem laggolás.
-
repülős gizi
újonc
Totális gyöktörzs vagyok az okos telefonok terén, ebből kifolyólag fogalmazódott meg bennem az érzés, hogy nálamnál tájékozottabb emberektől kérjek segítséget.
Jelenleg egy Spirit, egy Lenovo A6000 és egy Lumia 735 között vajúdom.
Van valakinek valami világrengető tanácsa ami segíthet a döntéshozatalban?
Köszöntem előre is! -
noileg
csendes tag
Egy hete vettem meg a telefont a Telenornál . SonyXperia Rayt cseréltem le, ami már igencsak megdolgozott az áráért. Azért vettem ezt a telefont, mert tetszik az LG koppintásos feloldása, és az LG G pad, amit az egész család nyúz 1,5 éve hibátlanul teljesít, mindenki szétnyúzta, és állja a sarat, csak jót tudok róla mondani.
Hasonlót vártam volna a Spirittől is, bár nem tejesen korrekt az elvárás, mert a GPad jóval drágább terméke az LG-nek. Viszont a szép kijelző, az elfogadható forma mellett, hát nem vágott oda, hogy hú de jó telefon. 15 ezer forintot adtam érte, azért nem volt sok. De ha úgy vesszük, hogy 40 körüli a rendes ára, akkor hát többet teljesíthetne. Az én készülékem egyszerűen lassú, hasonló mint a régi Sony Ray telefonom, pedig ebben már 4 mag lenne. A képek elfogadhatóak, a rádió működik, de gyengébb, mint a Sonyban volt. A merülése gyors, 1 napot bírja nálam, pedig nem játszom rajta, filmet sem nézek, néha rádiót hallgatok az utazás alatt.
Szóval összességében nem érzek túl nagy elégedettséget a készülék iránt, nem sokkal jobb, mint a régi Sony-m. Bár lehet, hogy ha jó telefont akarok, akkor jobban a zsebbe kell nyúlni, viszont sajnálok 100 ezret telefonért fizetni. Egy okostévét is lehet 100 körül venni, egy zsebtelefonért is ugyanezt elkérik, szerintem aránytalan. Remélem, hogy lesz normális középkategóriása az LG-nek. -
johnson2
csendes tag
Sziasztok miért nem tudom beállítani képenyő zárat semmire ?
-
deen04
tag
válasz
#46372352 #359 üzenetére
Hát... kipróbáltam töltéssel és töltés nélkül is.
A mérési körülmények:
Szoba hőmérséklet 22C, Maxvell műszerrel a szonda a telefon és a tok közé dugva a kamera fölé, fényerő maxra véve.
Töltés nélkül 2p 15mp beszélgetés után 3G hálózaton, telefon kihangosítva, kijelző macerálva, hogy ne aludjon be, 33C-ra ment fel, de szerintem ez is csak a kezem miatt.
Vártam 2-3 percet majd:
Töltéssel, akku 75%on, 4p beszélgetés, 3G hálózat, telefon kihangosítva, kijelző most se alszik, elértem a 34C. Utána végigtapogattam a telefont, de sehol nem éreztem melegedést... kicsit a tetején langyosodott. Megnézem majd 4G-vel is hátha...
Amúgy az van még eszembe lehet valami csintalan program pörgette a procidat és azért melegedett, de ez csak találgatás.
-
deen04
tag
válasz
#46372352 #357 üzenetére
Hülye kérés, de nem tudnál rámérni valami hőmérővel? Erős melegedést én még sose tapasztaltam. Természetes, hogy "nagyobb" igénybevétel esetén az elektronikai cuccok melegednek. Telefonálásnál a rádió adó végfoka az ami melegszik, de pár perc után ezt még nem kéne, hogy megérezd. Nálam akkor kezd el langyosodni a telefon ha mobilneten voipozok. Ugye ilyenkor folyamatosan dolgozik a végfok + a fejem és a kezemmel közre is fogom a készüléket és azokkal is melegítem, de akkor is csak langyosnak mondanám. De lehet csinálok egy tesztet és lemérem, hogy x perc után mennyire melegszik fel a készülék.
-
Brolin
újonc
Köszi, de sajnos a dolog ennél kicsit összetettebb. Már játszottam a beállításokkal, de egyszerűen nincs GPS. Próbáltam a fenti kóddal is belépni, de ott sincs olyan, hogy aktiválás. Lehet, hogy egyszerűen nem működik. A fényerő levétel nálam is előjött, de csak a 40 fokban. 100% -nál viszont napfényben is egész jól látni.
-
deen04
tag
válasz
#46372352 #350 üzenetére
Nálam egyikkel sincs probléma. A GPS szabad térben szinte azonnal megtalálja a pozícciómat. Fényerőt soha nem használom 100%-on. Valószínű ezért nem is láttam még a "melegedés" dolgot. Kint verőfényes napsütésben nem túl jó a kijelző, de azt hiszem ez mindegyik telefonnal így van.
-
istvan47
senior tag
Sziasztok!
Valaki tudna segiteni?
ma reggel keresem az FM rádiot és nem találom sehol az alkalmazást!
létezik.hogy eltünik? -
robiii
tag
Sajnálattal látom, hogy viszonylag inaktív a fórum...
...Viszont örömmel jelentem be, hogy megszereztem ma a készüléket. Eddig teljesen pozitív a véleményem, hozza a szintet, amit elvártam. Nagyon tetszik.
Egy apróság lenne viszont. Nagyjából 1 órás nyomogatás után, (első Lollipop frissítés, beállítások, letöltések, stb.) után kiírta a rendszer, hogy melegedik a telefon. A fényerőt le is vette automatán 82%-ra. Különösebb probléma nem volt, mindent csinált egyébként tovább. Később 2-3 percre letettem a telefont és már el is múlt a panasza, ismét 100%-os fényerőn ment, és nem panaszkodott, hogy melege van.
A kérdésem az lenne, hogy mennyire sűrű ez a jelenség? Pl játékok, videózás közben, stb?
Kollégám telefonja is panaszkodott múltkor a nagy melegben, szóval nem lepett meg, hogy a Spirit is kiírta nyüstölés közben, de gondoltam mégis csak megérdeklődöm a témát. -
hlacett
csendes tag
Üdv.
Sajnos a Gps nekem is pontatlan, és lassú lett. Kezdetben hozzta az elvárt szintet. Látja a műholdakat rögtön, de pozíciót szerezni csak lassan tud. 4 éves huawei g300, sim kártya és glonass támogatás nélkül lealázza.
Remélem lesz rá megoldás, mert ezen kívül elégedett vagyok a telefonnal. -
Brolin
újonc
Helló! Pár hónapos telefonnál most tudatosult bennem, hogy nem működik a GPS, és soha nem is működött. Amit eddig használt, az a Google helymeghatározója volt. Van a GPS-nek valami bekapcsolási módja?
-
deen04
tag
Nálam minden be van kapcsolva (wifi, mobilnet, gps, stb). Igaz a netet éjszakára kilövöm, de azt is csak azért, mert biztos, hogy éjszaka talál meg valami reklámlevél. Szinkronizálni mindent szinkronizálok.
Lassú töltés még nem tapasztaltam. 3 óra alatt tölt fel átlagba. (mondjuk ez lassú, de nem vészes)
Fura ez a "felforrósodás" dolog. Még egyszer se tapasztaltam. Igaz nem is játszok vele órákon keresztül vagy ilyesmi. Viszont navigációt szoktam használni, netezek vele, videókat nézegetek, de egyszer se ért el olyan hőmérsékletet, hogy azt mondanám, hogy felmelegedett. -
Bucsek
tag
sziasztok, meséljetek kicsit, ti hogyan használjátok a telótokat? Mit kapcsoltok be, meg ki?
Igazából azt szeretném elérni, hogy naprakész legyek emailekkel kapcsolatban, valamint időjárás is magától frissüljön, viszont kímélném az akksit, meg az internetet ne 1 nap alatt nullázzam le.
Sync nektek be van kapcsolva? helymeghatározás?
Még egy kérdés, valamikor baromi nehezen tölt a telefon, igazából csak melegben, ez "normális"?
Mit ajánlotok ilyen szükséges appokat, hogy használhatóbb legyen a teló, minden szempontból, gördülékeny legyen.Azt is észrevettem, hogy felforrósodik néha, mondjuk amilyen meleg volt mostanában nem csodálkozom, de nagyon hamar lemerül.
Szóval, ti hogy is...?
-
Bucy
aktív tag
Megjelennek a holdak, szoktam csinálni agps frissítést is, hogy töltse le a hold pozíciókat, de nem segít, jelzi a holdakat, de csak néha 1-2 éri el a piros jelszint küszöböt GPS Test-ben, nagyon ritkán tud pozíciót fogni alacsony pontossággal. Mindezt nyílt teraszon, ahol eddig azonnal volt 5-6 hold.
Milyen beállításokra gondolsz? -
Rosep
senior tag
Ezeken a telókon lehet cserélni a felső keretet? (Kijelző nélkül)
-
deen04
tag
Nálam OK a GPS. (Most is gyorsan kipróbáltam.) Amúgy a holdak számai megjelennek az ablak alján? (GPS test) In View mit ír? Mert először egy adatbázisból szedi ki, hogy nagyjából melyik holdak elérhetőek a te pozíciódban. Ha ezt nem látja akkor tutti van szoftveres a gond (is). Ha ezeket látja, de jelszint nincs a holdak mellett (felett) akkor gyanús a hw gond (akár antenna, csipp stb...)
Esetleg próbáld ki ezt: 277634#*# majd GPS-en belül nézz szét. Esetleg összehasonlíthatjuk a beállításainkat hátha ott történt valami elállítódás... sose lehet tudni...
-
Bucy
aktív tag
GPS hiba másnak nem jött elő frissítés után?
Félek ez készülék hiba lesz, hard reset után sem javult meg.
Szerviz mennyi időt ül a telefonon, ha beadom vizsgálatra? -
Van valakinek tapasztalata az ebay-es Nillkin féle "okos" tokkal? Nálam nem csukódik le rendesen, kb fél centiméternyire nyitva marad.
Másnak is ilyen vagy csak kifogtam egy hibásat?Egyébként az "okossága" működik.
-
deen04
tag
Ha máshol megy akkor én se resetelném a telót. Írtad, hogy szgéppel "váltod ki" a rútert. Írnál róla pár szót? Wifi stickkel oldod meg vagy van egy AP kötve a gépre? (Amúgy a fő hiba az szokott lenni statikus ip-nél, hogy a DNS nem jól van beállítva így nem tudja feloldani a címeket. Esetleg próbáld ki azt, hogy megpingeled szgépről pl a google.hu-t az kiírja az ip címet és te ezt az ip-t írod be a telóba a böngésződbe. Ha bejön a google.hu akkor van net csak a dns nem ok.)
-
blakey
titán
A routernél próbálkozz, a teló resetelése valószínűleg nem fog segíteni. Ha otthon nem használsz fix IP-ket akkor itt az ideje, azért dobja a netet, mert elképzelhető, hogy IP ütközés van, egy router újtóraindítás is segíthet, én nem a telefonban keresném a hibát, hiszen ő nem tárol semmit, azt csinálja amit kiosztanak neki.
-
moha77
csendes tag
válasz
Csakapuli #325 üzenetére
Nekem meg pont most kezdett el vacakolni a wifi.
A legjobb, hogy még nem is frissítettem a szoftvert. Otthoni router (nem hardveres, hanem egy PC Linuxon). Telefon restart nem segít, rouerben DHCP kliens lista törlése nem segít, router funkciók újraindítása nem segít. Még a kiadható IP címek számát is növeltem, semmi. A telefon 2 mp-re felkapcsolódik a wifire, megkapja az IP címet, aztán rögtön le is szakad, router közvetlen közelében is. Többi wifi eszköz gond nélkül működik.
Holnap megnézem, hogy a céges wifire hajlandó-e felcsatlakozni. Ha arra sem, akkor viszem gariztatni. -
Csakapuli
csendes tag
-
cidalain
veterán
válasz
Csakapuli #318 üzenetére
Ha jol veszem le, az androidnak van egy sw retege a hw folott, ahol tarolja az eredetileg a chipbe egetett mac cimet. Az adott modszer csak ezt valtoztatja meg, a chipben fizikailaig megmarad az eredeti. Csak kifele ezt a masik atirtat mutatja.
Szoval igazabol ez csak egy szoftveres ugyeskedes, az eredeti mac cim sosem valtozik meg. (Igy pl a keszulek mindig azonosithato maradhat pl) -
Csakapuli
csendes tag
Nem biztos, hogy kitiltott.
A cégnek több állandóan működő Wifi Routerje is van, és csak egyikkel van gond, persze azzal, amit legjobban lát a telóm. A V10f-re frissítés óta van ez a gond, csak kiakartam zárni ezt a lehetőséget.
De igen huncutkodtam, a kódok megszerzésével
ezért a rendszergazda megkérdezése nem opció
-
-
eje
csendes tag
Sziasztok!
A tulajdonosokhoz lenne egy kérdésem: ma vettem a feleségmnek egy ilyen telót, és megöbbentem, hogy milyen rossz a fotók minősége (G3 után). Nyilván nem számítottam ugyanolyan minőségre, de 2015-ben ez botrány.. Ráadásul ha elkészítem a képet, az utána behívott előnézeti kép olyan mintha 360x220-as felbontás lenne... ha kilépek a főmenübe, és onnan vissza a galériába, akor már jobb a helyzet, de a még az előző 3 éves Samsung nexus-át se éri el... valaki találkozott már ilyennel? Bocsánat ha volt már ilyen kérdés
-
Csakapuli
csendes tag
Sziasztok!
A Wifi csatlakozási problémámra úgy hiszem, a MAC cím megváltoztatása lenne a megoldás, a frissítés vissza állítása amúgy is nagyon macerás lenne.
Viszont itt is akadályokba ütköztemKipróbáltam több app-ot eredménytelenül, még a Root Explorer-el is próbálkoztam, de nem találtam azt a mappát, ami a MAC címet tartalmazza. Nem tudom, hogy ez az 5.0.1, vagy az LG rafinált programozói miatt van e?
Hálás lennék ha lenne valakinek valami jó ötlete. -
deen04
tag
válasz
Csakapuli #267 üzenetére
Sikerült már megoldani a wifi kérdést? Most nézem xda-n, hogy vissza lehet térni előző romra. Innen le tudod tölteni előző romot. Itt pedig le van írva hogy tudod rátölteni. Felhívnám a figyelmedet, hogy nem próbáltam ki a dolgot szóval ha tönkre teszed a telefont én mosom kezeimet.
Azért ha jutsz vele valamire kérlek majd tájékoztass minket.
-
blakey
titán
válasz
cidalain #298 üzenetére
Tudtommal igen, a Redmim simán csatlakozott a Samu Blu-ray lejátszóra ill. a Panasonic tv-re és lejátszóra is, útóbbi 2nél Miracast a neve. Telón is csak képernyőtükrőzés volt.
(#300) Darkcomet
Fájlmegosztásra használj ES File Explorert, Solid Explorert, én az utóbbit használom, FTP-t beállítom és lehet oda-vissza másolgatni. -
wocsok
tag
Nekem az a problémám, hogy az Lg F6 telómmal az elkészített videókat simán egy gombnyomásra toltam ki a TVre, ezen viszont nincs ez a lehetőség. Valakinek erre ötlet
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG kompakt középkategóriása szemrevaló, pillekönnyű és még egy kicsit meg is hajlított, két hiba azonban ront az ígéretes összképen.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest