Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a OnePlus 13T
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
coolinggg
tag
válasz
Lionking01 #12583 üzenetére
Értem köszi.
-
coolinggg
tag
válasz
Lionking01 #12580 üzenetére
És az jobb? (Komolyan kérdezem, nem csak úgy...)
-
cs_empe
csendes tag
válasz
Lionking01 #12575 üzenetére
Akkor most megint működik minden??
-
Hexán
csendes tag
válasz
Lionking01 #12575 üzenetére
Hát igen..lényegében (megkésve ugyan ) de nekem is ez a véleményem...
-
horimiki72
aktív tag
válasz
Lionking01 #12569 üzenetére
A gyári az ICS-es továbbra is csak nem nyitott.Azok a rom-ok amik ezt megkövetekik a nyitottat a leírásukban szerepel is azok nem fognak indulni ha visszazárod,mint ahogy a kernelek sem.Lg security error fog fogadni amit megint újratelepítéssel lehet megoldani.A gyárit nem nyitották meg még ezért van helyette ez a Prada-s szürke lg logo-s megoldás ami végül is működik csak a kikapcsolással van probléma.
-
horimiki72
aktív tag
válasz
Lionking01 #12567 üzenetére
A bootloader csinálja ami végül is a Prada-é ..stock rendszernél nincs ez.Nekem most legújabban akkor kapcsol ki ha a quickboot app-al akarok a recoverybe lépni.Máshogy nekem sem megy csak még az akksi ki de ott is visszarakáskor 5ből 3x bekapcsol.Főzött rom nál meg ha visszaállítást csinálsz mindig buksz mindent.Egy backupot kell csinálni a még friss telepítésről és azt visszaállítani ha elszál valami.Gyári visszaállítás csak a gyári rebdszerről működik.
-
horimiki72
aktív tag
válasz
Lionking01 #12564 üzenetére
Nem.Próbáld aksi nélkül rádugni a flashtoolra,nyomd a hangerő felt is ha nem indul el.Lehet 3x is eldobálja a kapcsolatot mire elnindul.Ha fut már akkor berakod az aksit.Ha ez nem megy akkor offline kdz-t is megpróbálhatod ugyan így aksi nélkül az összefoglalóban le van írva az is.Nekem akkor hozta vissza amikor a CM10 et húztam rá sikertelenül,system törlés után és csak lg logóm volt.
-
horimiki72
aktív tag
válasz
Lionking01 #12552 üzenetére
Öszintén szólva foggalmam sincs miér.. csak találgatni tudok.A superuseres dolgot pont ezért említettem mivel nem tudtam felülírni a meglévő gyári youtube-ot az általam kiválasztott verzióval és csak a super su telepítése után ami telepítéskor törölte is a superusert tudtam megtenni mindezt.
-
horimiki72
aktív tag
válasz
Lionking01 #12553 üzenetére
-
horimiki72
aktív tag
válasz
Lionking01 #12550 üzenetére
Lehet a superuser alkalmazásod sem működik jól ezért nem funkcionált nálam a root explorer sem.Le kellett cserélnem a super su-ra a kis zöld kalózt és utána tudott rendesen telepíteni,törölni,felülírni alkalmazásokat.A system tuner alkalmazással meg fel tudod térképezni a belső sd-t mi,hol,mennyit foglal el és könnyű rálelni mi foglal el sokat.Nekem fent van a Nova 3 ami 1.8G -t foglal egy ogg mappában az androidon belül mégis mindennel együtt 3.3G foglalt,systemben 570mb.
-
Tibi1967
csendes tag
válasz
Lionking01 #12548 üzenetére
Én a clean master-t használom, nagyon jó szerintem!
-
Tibi1967
csendes tag
válasz
Lionking01 #12546 üzenetére
Akkor nem tudom elképzelni, hogy nem fér rá! Valahogy írásvédett a system mappa! Próbáld feloldani valahogy.
-
Tibi1967
csendes tag
válasz
Lionking01 #12544 üzenetére
A system/app könyvtárnak a a telón kell lennie ugyebár, akkor ezek szerint a belső memória full megvan telve?
A csörgést próbáld meg azzal a zenével ami a telón van, s nem a memókártyán! Akkor is ezt csinálja?
-
Tibi1967
csendes tag
válasz
Lionking01 #12542 üzenetére
Hali!
Megnéztem és gyakorlatillag mind a kettőt cwm, vagy a twrp-ből kell felrakni! különbség annyi, hogy az általam feltőltött, csak a játékot telepíti, a másikat meg nem tudom! Lehet hogy telepítés közben hozza létre az odex fájlokat!
Egyébként soha ne felejts el, hogy bármit telepítesz, mindig legyen mentés a működő renszerről, hogy visszaállíthasd ha valami gebasz lenne! -
Tibi1967
csendes tag
válasz
Lionking01 #12539 üzenetére
P-VLAD GPCR V1 4.0.4 ICS P920 30b-VDF-XX.4DE91A53 van telepítve most, de előtte nekem is a v2 volt.
-
Tibi1967
csendes tag
válasz
Lionking01 #12537 üzenetére
Nem kell félned tőle, nem írnám, ha nem próbáltam volna!
A mappa tartalmaz "odex" fájlokat is, amit csak így tudsz telepíteni! -
Tibi1967
csendes tag
válasz
Lionking01 #12535 üzenetére
Ezt cwm, vagy twrp-ből kell telepíteni!
Ha csak az apk-t szeded ki nem fog elindulni! -
Tibi1967
csendes tag
válasz
Lionking01 #12530 üzenetére
Ezt lell feltenni, és lesznek játékok
-
Tibi1967
csendes tag
válasz
Lionking01 #12530 üzenetére
Hali!
Ha innen letöltöd a "Decompiled system.img " fájlt ebben benne van az appok között, de hogy kell feltenni azt nem tudom. Nekem 30b van fent de nincs benne élő háttérkép, és nem tudok varázsolni rá! -
horimiki72
aktív tag
válasz
Lionking01 #12527 üzenetére
Erről én is csak annyit tudok amit a legelső hsz.-ban olvastam de ezek szerint ICS-re nem működik.Nvidia hivatalos oldalán van android ICS patch de nem közvetlen a telefonra tölthető le,nem próbáltam.Xda-n meg nem találtam gyorsba 3Dhez vagy 2Xhez konkrét linket erre a problémára csak diszkurzust.
-
horimiki72
aktív tag
válasz
Lionking01 #12523 üzenetére
A a Jelly Cream v3 final-at tetted fel ami pár napja lett frissítve?miben lett jobb mint az elődje?megéri lecserélni?
-
cs_empe
csendes tag
válasz
Lionking01 #12520 üzenetére
Köszi ... most ilyenkor még megvan a twrp? Mert akkor egy f@sza romot rátennék, ha már így belejöttem...
-
cs_empe
csendes tag
válasz
Lionking01 #12518 üzenetére
Hát, nos....sikerült!
Leírom, hátha más is jár így, van ami banális hiba, van ami nem, viszont másokon segíthetek:
Tehát alapvetően menüből rendszervisszaállítást csináltam és bejött a security error felirat.
Sikerült twrp-t feltenni az itt leírtak alapján, de nem indított semmiféle rom-ot, eszközkezelő nem ismerte fel a com portnál, nem ismerte fe a P920 modellt sem a flashtools.
CWM sem segített ugyanígy visszaindította a recoveryt.
Véletlenül sikerült behozni úgy a S/W ablakot, hogy nem csak a hangerő +-t nyomtam, hanem a bekapcsot is és megjelent a com port, de ha kikapcsoltam, hogy flasheljem, bekapcsnál hibát írt a flashtools. Így tehát bekapcsolav hagytam a S/WE ablakot, beállítottam a portot, kihúztam a kábelt, elindítottam a flachtools-t (RENDSZERGAZDAKÉNT, ezt eddig nem tudtam, hogy így kell) rögtön felismerte a modellt, bedugtam a bekapcsolat teló kábelét és KÉÉSZ.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a sok-sok segítséget, főleg Lionking01-nek és szala86 hogy áldozatos munkájukkal visszaszerezték a telefonom. -
cs_empe
csendes tag
válasz
Lionking01 #12516 üzenetére
Hmm...vicces, persze vannak akik nem korlátozzák a felhasználókat "egyéb" dolgok miatt....DE...találtam egy ilyet: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2322169 ami bedob egy másik linket, ahol állítólag pont ilyen problémával küszködnek...nekem is kiírja azt a booti: mmc_read 0x53a213 sort indításnál.......sajnos eléggé hiányos az angol tudásom, lehet benne valami érdekes? Leköteleznél ha megnéznéd (és tudsz "szleng-szinten" angolul), meghát a jó pap is holtig....tudod
-
cs_empe
csendes tag
válasz
Lionking01 #12514 üzenetére
És ezek után még nem kell feltenni egy androidot? vagy ez ugyanaz? Túúúúúdom tudom láma kérdés, de legalább már tisztán fogom látni
-
cs_empe
csendes tag
válasz
Lionking01 #12511 üzenetére
Húú, most lehet h. hülyeséget kérdezek, de ha felteszem ezt vagy a v2-es romot, telepítés és újraindítás utáán el kellene indulnia a 4.0-ás androidnak? És ez mind ott van a zipben?
sorry
-
cs_empe
csendes tag
válasz
Lionking01 #12511 üzenetére
Köszönöm szépen
-
cs_empe
csendes tag
válasz
Lionking01 #12505 üzenetére
egyébként recovery indulásnál az LG logos képnél a bal felső sarokban kiír egy egysoros üzenetet mindenkinek? valami booti: mmc_read 0x53a213
-
cs_empe
csendes tag
válasz
Lionking01 #12505 üzenetére
Hol találom a V30a-t??
-
cs_empe
csendes tag
válasz
Lionking01 #12504 üzenetére
FELADTAM...minden logikusnak és célravezetőnek tűnő lépést megcsináltam és semmi...annyira szereti a recoveryket, hogy nem ereszti
-
cs_empe
csendes tag
válasz
Lionking01 #12500 üzenetére
lehet olyat, hogy cwm-alatt hozzáférni az sd kártyához, hogy elérjem pc-ről? jó kérdés mi? (nincs meg a micro sd kártyaolvasóm)
-
cs_empe
csendes tag
válasz
vagy cwm-ből lehet telepíteni a V30a_prerooted-et? hátha segítene...
-
cs_empe
csendes tag
válasz
Hát nekem ennyi van (a P920/925 LG 3D Optimus választása után)
1. Flash Wkpark bootloader + CWM Normal-Recovery (ezt választottam)
2. Flash Wkpark bootloader + CWM Touch-Recovery
3. Flash Wkpark bootloader + TWRP-Recovery
4. Flash Stock bootloader + Stock-Recovery
x. Exit -
cs_empe
csendes tag
válasz
Lionking01 #12498 üzenetére
Igen kiírta, h. király vagyok. Megpróbálom, bár látom ez Neked sem sikerült anno, de igyekszem....hol is van a kártyaolvasóm??.....
-
cs_empe
csendes tag
válasz
Lionking01 #12496 üzenetére
Köszönöm a türelmedet előre is, leírnám mit csinálok:
- sikerült feltenni a cwm-et, sőőőőt el is indul
- wipe data/factory reset
- wipe cache partition
- advanced/wipe dalvik cache
- install zip from sd card
-choose zip from external sdcard ....ami 8gb-os
- installálom a romot, újraindítom a reboot-tal
- és bejön a cwm...MEGINT
Próbáljam másik rom-mal?
Én úgy látom mindent úgy csinálok, ahogy írod/írjátok de állandóan csak ezek a recovery menük jönnek be...vagy hülye vagyok, vagy valami más gáz van.
Bocs a töketlenkedésemért, de ez tényleg megfogott.... -
cs_empe
csendes tag
válasz
Lionking01 #12492 üzenetére
normál cwm vagy touch?
-
cs_empe
csendes tag
válasz
Lionking01 #12490 üzenetére
Debreceni vagyok, köszönöm a segítségedet előre is, sztem, délelőtt megcsinálom. Még 1x köszönöm.
-
cs_empe
csendes tag
válasz
Lionking01 #12487 üzenetére
Azt hiszem megpróbálom, végső elkeseredésemben...tudnál küldeni leírást hogyan kell csinálni? Kezdő androidos vagyok, kb. 2 hete ismerkedem vele. Vagy próbáljak meg egy gyári rom-ot feltenni, hátha azzal elindul és utána felfrissítem??
-
Tibi1967
csendes tag
válasz
Lionking01 #12475 üzenetére
Hali!
Végig csináltad a leírást!
Wipe --> Wipe Cache --> Wipe Dalvik-Cache --> Factory Reset --> Wipe System.?Vagy ha független, próbáld a LGMobile Support Tool-al!
-
cs_empe
csendes tag
válasz
Lionking01 #12478 üzenetére
Köszönöm szépen, majd tudatom mi van. Üdv
-
cs_empe
csendes tag
válasz
Lionking01 #12467 üzenetére
Az illesztőprogramot sikeresen telepítette...de elkezdtem újra az egészet, úgy hogy letiltottam a digitális aláírások kérését és így sem ok...azért köszi a tippet
-
cs_empe
csendes tag
válasz
Lionking01 #12463 üzenetére
win7
-
spuros
őstag
válasz
Lionking01 #12458 üzenetére
Szerintem a HTC sem foglalkozik már az EVO 3D-vel egy ideje.. De lehet a flash ott könnyebb.
-
Tibi1967
csendes tag
válasz
Lionking01 #12453 üzenetére
-
horimiki72
aktív tag
válasz
Lionking01 #12453 üzenetére
Minfkettõt felejtsd el.Csak GB re jók.a superoneclikk màr arra sem mibdig
-
szala86
aktív tag
válasz
Lionking01 #12450 üzenetére
A telepítés azért nem kezdôdött meg, mert az eszközkezelôben a portoknál, az lg eszköz portja, nem 41-re volt állítva.
cs_empe
Szerintem flash tool-al rakd újra. -
cs_empe
csendes tag
válasz
Lionking01 #12446 üzenetére
Igen, már ezt is próbáltam, de csak hajtogatja a security errort
-
horimiki72
aktív tag
válasz
Lionking01 #12435 üzenetére
Tessék kibontottam a V30B.kdz-t!Ide kattintva letöltheted a V30B_00_AP.bin-t és CP.fls fájl-okat.Innen meg a LGP920_110622.dll tölthető le. Más nem kell talán még maga a FlashTool1.2.zip ami itt van.A többi az összefoglalóban leírtak szerint.
-
szala86
aktív tag
válasz
Lionking01 #12434 üzenetére
Felejtsd el a gb-t. Neked ics v30a kell. Semmi nem kell ami gb-el kapcsolatos. Csak v30a.kdz vagy v30a.din, illetve fls kell! Az egy régi leírás és mivel azóta sok minden változott, ezért csináltunk egy újat, de mivel nem lehet módosítani az elsô hsz-t, ezért csak ez a megoldás jöhetett szóba.
-
szala86
aktív tag
válasz
Lionking01 #12428 üzenetére
Olvasd el a fenti összefoglalót! Az lg optimus 3d logó alatt, kell egy összefoglaló kinyitása linkre kattintani, de mobilos nézetben nem látszik. ott a részletes leírás a flash tool használatáról!
-
horimiki72
aktív tag
válasz
Lionking01 #12428 üzenetére
Te egy troll vagy b@kker!vagy csak a saját hozzászólásaidat olvasod..
felejtsd el a cwm-et meg a zip.et nincs rendszered,GB patríciód van ICS-helyett stb..stb..de próbáld meg hátha..aztán ha mégse akkor netán jöhet az amit javasoltam
-
horimiki72
aktív tag
válasz
Lionking01 #12424 üzenetére
ha a v21e_00_ap.bint/fls-t tallózod be a flashtoolba akkor GB lesz rajta megint.Szedd le a V30A-t vagy a V30B-t ha nem találsz csak Kdz.-t az se baj aKdz-ben az bin és az fls van összecsomagolva gyárilag amit ezzel a programmal kibonthatsz ha letöltöd.Beteszed abba a mappába amiben a pl a V30A.kdz-t letöltöd vagy van már elindítod úgy,hogy rákattintasz majd egy fekete ablakban felajánlja szám szerint melyik kdzt-t akarod kibontani,értelem szerűen a V30B mellett lévő számot lenyomod a billentyűzeten és nyomsz egy entert!Ezután oda kapsz tőle egy mappát V30B néven amiben benne lesz a V30B_00_AP.bin és a V30B_00_CF.fls ami kell neked a flashtoolba,hogy ICS-ed legyen.
-
horimiki72
aktív tag
válasz
Lionking01 #12421 üzenetére
Három fájlra van szükséged a Flastool hoz a LGP920_110622.dll-re a V30A_AP_.bin _re és a V30A_00_CP.fls-re.A .bin a rendszer az .fls pedig a baseband .Ahogy kiolvasom a soraidból te egy GB-re zip-eltél fel egy ICS-t aminek tégla a vége mindenképp de ne aggódj a Flastool megjavítja.A koreai feliratos S/W mód már bejött neked akkor meg fel fog rá menni.Ami fontos még flastoolnál,be kell állítani a portot 41-re de ezt is a fenti összefoglalóban amit az optimus 3d felirat alatt nyitsz le (nem mobilos nézetben mert úgy nincs ott) megtalálsz!
-
szala86
aktív tag
válasz
Lionking01 #12419 üzenetére
Ezt nem értem. fôzött romot akartál feltenni, vagy magát az ics(v30a)-t? Mert ha az ics-t akartad, akkor nem jól csináltad, mert azt nem lehet cwm-bôl feltenni. Azt vagy flash tool-al, vagy kdz-vel lehet feltenni. Fent az összefoglalót olvasd el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett az LG zászlóshajója, amely az autosztereoszkopikus 3D kijelző mellett kétcsatornás memóriával operál.
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Autós topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- LEGO klub
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topic
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest