- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- myPhone Watch Adventure - ha fontos a forma
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Rico45 #11384 üzenetére
Ahhoz elég kell legyen a root.
Kingo telepít. PÜ.
Ha a PC-den rendesen fenn vannak a driverek, akkor a Kingo felismeri a telefont.
Internetkapcsolat szükséges.
Root-ra klikk.
Elvégzi amit kell.
Újraindítja a készüléket.
Kész vagy.
Bemész SuperSU-ban.
Engeded hogy frissítsen.
Itt is kell(het) internet.
Beállításokat elvégzed.
Kész vagy örülsz. -
Milestone2
nagyúr
válasz
Rico45 #11382 üzenetére
Egy telefont?
Bármilyet?
Vagy az L9-et?
Leírások itt.
Mit akarsz csinálni?
Mert nem sok mindenre elég a root. -
Milestone2
nagyúr
válasz
Rico45 #11201 üzenetére
Kérdésed számomra értelmezhetetlen...
USB kábelen, WiFin és Bluetoothon keresztül tud az L9 számítógéphez csatlakozni.
Az USB-t a PC is észleli illetve a készülék is megkérdezi milyen módban kívánsz csatlakozni...
WiFi hez mondjuk egy Airdroid app tökéletes.
Ha meg BT akkor a PC-nek is tudnia kell Bluetooth "nyelven".Csak tudnám mit szerettél volna kérdezni...?
-
sarkanyolo2
őstag
-
prannk
őstag
válasz
Rico45 #11045 üzenetére
Sony nak nagyobb a belső memóriája,8 megapixel viszont 720p videó. Illetve lg nek nagyobb aksija van.1080p videó.4gb belső.
Hát én nem tudom. Ha szeretet a nagyobb telefont akkor L9Meg talán szebb képe van az LG nek. Sőt
De attól függ mire akarod használni. Nekem nincs problémám a telefonnal. Csak a kamera gyenge
-
bubus66
nagyúr
válasz
Rico45 #10959 üzenetére
(#10959) Rico45
A Vodánál nem is lesz F6 (végre van esze a gyártónak, hogy egy szolgáltatónak nem szállít)csak a telenornál és a T-Mobile-nal van. De itt megjelent csak nekem gyanús, hogy ez nem D505-ös ha nem csak D500
(#10958) sarkanyolo2
Neked F6-od van hogy ilyen jól ismered?
-
roland9408
csendes tag
válasz
Rico45 #10953 üzenetére
Én nekem semmi bajom a telefonnal már vagy féléve nyúzom.
Általában csak internetezésre használom (böngésző,e-mail,facebook,viber,skype,navigáció,...) mint egy átlag felhasználó. De próbáltam már ki rajta játékokat nem is egyet nekem mindegyik tökéletesen futott rajta (Real Racing 3,San Andreas, ..) Aksi idejével mondhatni én megvagyok elégedve,ha nem netezek akkor wifit kikapcsolom sok futó alkalmazást bezárom és így azért bírja.De hát mégis csak egy okostelefon, oda van szegezve a konnektorhoz..és azért sok vetélytársát hazatudja vágni aksi időbe is akár. Én gyári rommal használom, rootolva van sok felesleges alkalmazást töröltem.Igaz v20h-val voltak fagyások de frissítettem v20P-re és most semmi. Egész jó belakható telefon agyon mókolni úgyse akarom, egyenlőre az én igényeimet kielégíti persze ez is emberfüggő. Kinézetre szerintem helyén van 'elegáns' láttam már sok otromba kinézetű telefont de ez nem tartozik közéjük.Nem melegedik a telefon, kamerát igaz nem sokat használom nincs arról igazán rossz véleményem (aki fényképezni akar vegyen fényképezőgépet). Na jólvan nem dicsérem tovább..És hogy mi nem tetszik benne? hogy nem LG G2-öt vettem
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Rico45 #10953 üzenetére
Mire akarod használni? (Hülye kérdésnek, hangzik, de nem az. Ha mindig elégedett vagy a gyártó által felkínált ROM-okkal, akkor a hibáival együtt is az utolsó hivatalos szoftverekkel már egy egészen működképes telefon. Ebben az esetben ajánlom. Ha egy kísérletező kedvű ROM-olgató emberke vagy. Esetleg nagyipari mennyiségben irodának akarod használni, mert okostelefon, akkor nem ajánlom, mert ahogy előttem is írták, nehéz feltörni, illetve elég gyenge lett az akksija, erőteljes használat mellett nem bír ki egy napot...)
-
Azharel
aktív tag
válasz
Rico45 #10953 üzenetére
Saját egyéni vélemény következik.
Amióta csak megvolt ez a telefon, egy szenvedés volt a használata. Piszok gyorsan lemerül, nagyon sokaknál szinte lehetetlen nyitni a bootloadert. Legjobb tudomásom szerint nem kap újabb szoftvert sem. Szerintem az lg f6-ban gondolkozz ha hasonló tudású és árfekvésű telefont keresel.kb fél évet se húzott nálam, mire elegem lett belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest