- One mobilszolgáltatások
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blokkolnam0
aktív tag
Ne tulajdonitsunk mar mesterseges intelligenciat egy mobilnak lol akkor szeret felmenni a netre, ha a felhasznalo nem ert hozza. a beallitasokban tok egyszeruen le lehet tiltani a mobil internetet...persze aki lusta gondolkodni, az csak fizessen elo a havi netre lol
Motorola Moto x
-
puszta123
tag
A hír igaz, az androidos telefonok szeretnek felmenni a netre
Két megoldás van, az egyik, hogy kb 1000 pénzért kb 100 mega mobilnetet vesz az ember, és akkor nyugodtan garázdálkodhat, ha nem jutubozik akkor nem lesz gond.
A másik megoldás vmilyen APN ki-be kapcsoló, ami letiltja a csomagkapcsolt hálózatot. Bár én az elsőre szavazok, eleinte én is szkeptikus voltam a mobilnettel kapcsolatban, de ma már elválaszthatatlanok vagyunkCitromosh teafilter. Az ultimate.
-
Blokkolnam0
aktív tag
nem tudom mennyire vagy vidéken (én is vidékről származom, szüleimnél pl. nincs 3G csak 2G), de ha van 3G hozzáférésed (felső statuszbar-on tudod megnézni, illetve ezt ki és be is lehet kapcsolni a hálózati beállításoknál), akkor tudsz mobil net-hez férni kielégítő sebességgel (persze még mindig lassúbb mint egy broadband). Nekem vitamax feltöltőkártyás csomagom van, és van lehetőség mobil net napijegyet venni (Vodkafón) 150HUF-ért arcpirító 10Mbyte-os limittel.
De ezzel már néhány app-ot is le tudsz tölteni, ha úgy van, vagy ki tudod próbálni a Maps-ot GPS-el...
Motorola Moto x
-
Blokkolnam0
aktív tag
itt neked nem fognak belinkelni warez dolgokat, "ingyenes" navigációhoz mert szabályzat ellenes...de biztos tudsz ilyet szerezni, a "három betűs" magyar fejlesztésűhöz tudsz letölteni pl. torrent oldalakról, de nekem kissé szaggatott, nem vált be...mondjuk nem is autózom...gyalogos navhoz meg bőven elegendőek az ingyenes alkalmazások...
A "helyzetmeghatározás vezeték nélküli hálózatok segítségével" pedig annyit jelent, hogy a GSP -nek "segít" a helymeghatározásban a mobil internet vagy wifi adatai alapján....
Azt tanácsolom, hogy kissé olvasgass még utána az alapoknak
Meg eleve app-okat a Market-ről úgy lehet kényelmesen leszedegetni, ha van wifid...Motorola Moto x
-
-
Stevee83
aktív tag
Ha a parabolás cucc megy akkor megy a gps, milyen navi van rajt, mert azok eltérő sebességgel lövik be a müholdakat.
Jó dolog az X1 de ez nekem sokkal jobban bejön, anno én is használtam x1-et!
Amúgy bekapcsolni úgy tudod a legegyszerübben ha a felső értesitő tálcát lehuzod és rátapizol a gps ikonra
Mindenkinek joga van a saját örültségéhez!
-
Blokkolnam0
aktív tag
milyen navigációs programmal akarod használni? nem lehet hogy olyannal, aminek kell aktív netkapcsolat is, azért nem látsz semmit a képernyőn? (a beépített nav cuccok mind ilyenek szerintem, tehát csak aktív net kapcsolat mellett mennek). Ha legális offline működő gps navigációt akarsz, akkor használd pl. a Locus-t (felmész "Market"-re, és itt le tudod tölteni a progit). Ennél ha felmész wifi-re, akkor tudsz letölteni térkép rétegeket különböző nagyítások mellett pl. a google maps-ból, és ezeket már tudod használni kint a szabadban akkor is ha nincs aktív net kapcsolatod hozzá...
[ Szerkesztve ]
Motorola Moto x
-
Stevee83
aktív tag
1.A gps-re nem tudok ötlete, de egy nagyon faék kérdés,bekapcsoltad a gps-t?
2.A sims 3 hiányzó fájljait megtalálod joestone blogjában, felteszed és már tudod is használni.
3. leállaittani az alkalmazások, alkalmazások kezelése menűben tudod.
Mindenkinek joga van a saját örültségéhez!
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xs 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!