Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blokkolnam0
aktív tag
-
puszta123
tag
A hír igaz, az androidos telefonok szeretnek felmenni a netre
Két megoldás van, az egyik, hogy kb 1000 pénzért kb 100 mega mobilnetet vesz az ember, és akkor nyugodtan garázdálkodhat, ha nem jutubozik akkor nem lesz gond.
A másik megoldás vmilyen APN ki-be kapcsoló, ami letiltja a csomagkapcsolt hálózatot. Bár én az elsőre szavazok, eleinte én is szkeptikus voltam a mobilnettel kapcsolatban, de ma már elválaszthatatlanok vagyunk -
Blokkolnam0
aktív tag
nem tudom mennyire vagy vidéken (én is vidékről származom, szüleimnél pl. nincs 3G csak 2G), de ha van 3G hozzáférésed (felső statuszbar-on tudod megnézni, illetve ezt ki és be is lehet kapcsolni a hálózati beállításoknál), akkor tudsz mobil net-hez férni kielégítő sebességgel (persze még mindig lassúbb mint egy broadband). Nekem vitamax feltöltőkártyás csomagom van, és van lehetőség mobil net napijegyet venni (Vodkafón) 150HUF-ért arcpirító 10Mbyte-os limittel.
De ezzel már néhány app-ot is le tudsz tölteni, ha úgy van, vagy ki tudod próbálni a Maps-ot GPS-el...
-
Blokkolnam0
aktív tag
itt neked nem fognak belinkelni warez dolgokat, "ingyenes" navigációhoz mert szabályzat ellenes...de biztos tudsz ilyet szerezni, a "három betűs" magyar fejlesztésűhöz tudsz letölteni pl. torrent oldalakról, de nekem kissé szaggatott, nem vált be...mondjuk nem is autózom...gyalogos navhoz meg bőven elegendőek az ingyenes alkalmazások...
A "helyzetmeghatározás vezeték nélküli hálózatok segítségével" pedig annyit jelent, hogy a GSP -nek "segít" a helymeghatározásban a mobil internet vagy wifi adatai alapján....
Azt tanácsolom, hogy kissé olvasgass még utána az alapoknak
Meg eleve app-okat a Market-ről úgy lehet kényelmesen leszedegetni, ha van wifid... -
-
Stevee83
aktív tag
Ha a parabolás cucc megy akkor megy a gps, milyen navi van rajt, mert azok eltérő sebességgel lövik be a müholdakat.
Jó dolog az X1 de ez nekem sokkal jobban bejön, anno én is használtam x1-et!
Amúgy bekapcsolni úgy tudod a legegyszerübben ha a felső értesitő tálcát lehuzod és rátapizol a gps ikonra
-
Blokkolnam0
aktív tag
milyen navigációs programmal akarod használni? nem lehet hogy olyannal, aminek kell aktív netkapcsolat is, azért nem látsz semmit a képernyőn? (a beépített nav cuccok mind ilyenek szerintem, tehát csak aktív net kapcsolat mellett mennek). Ha legális offline működő gps navigációt akarsz, akkor használd pl. a Locus-t (felmész "Market"-re, és itt le tudod tölteni a progit). Ennél ha felmész wifi-re, akkor tudsz letölteni térkép rétegeket különböző nagyítások mellett pl. a google maps-ból, és ezeket már tudod használni kint a szabadban akkor is ha nincs aktív net kapcsolatod hozzá...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kiváló hardveres adottságokkal rendelkező, Android rendszerre épülő okostelefon az LG-től, tudásához képest meglehetősen olcsón.
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest