- Fotók, videók mobillal
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
joestone #11339 üzenetére
Nezegettem dmesg-et a telo indulasarol, van benne egy csomo EBI1 es AXI beallitasi hiba. Most mobilnetrol vagyok, kesobb tudok csak utananezni mi is ez, de nem baj hogy ott van? Illetve meg egyeb hibak is vannak benne, install-recovery.sh -t hianyolja meg ilyenek.
A masik hogy 512mbyteos eszkozt erzekel indulasnal, ez ugy ertendo, hogy 256/256 rom/ram? Ha igen, hova dug el 89mega ramot?
-
Darkrage
csendes tag
válasz
joestone #11339 üzenetére
Volt fenn nekem mindenféle rom, volt egy bakim hogy az egyik frissítésnél bezárt a progi ami ugye a KZD -ket rakja fel (download mód közben). Utána raktam fel másik romot. Tmobilos rom volt fenn mielőtt elszállt azóta már próbáltam az out.kzd-t, volt valami másik is aminél írták a fastbootot. Most felraktam a CIS romot és gyári beállításokat visszaállítottam és csak most bújt elő a fastboot.
Szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kiváló hardveres adottságokkal rendelkező, Android rendszerre épülő okostelefon az LG-től, tudásához képest meglehetősen olcsón.
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Home server / házi szerver építése
- Fotók, videók mobillal
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Vezetékes FEJhallgatók
- Synology NAS
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest