Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Pici telefon, óriás akksival?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
polo5
tag
Nekem most a 4.1.2 es miroslav féle rom van fent, proci 744 mhz és smartassV2 es re állítva. Igaz nekem sokszor ki van kapcsolva a mobilnet , és így bőven elmegy másfél napot vagy még többet is.
De csak úgy tudtam feltenni hogy swiftbootloaderrel így állítottam be : 250 / 134 ha jól emlékszem a számokra.
Szépen fut is de, sok ez a memória nagyon kevés de hát ez a teló hátránya. Ezt a herdvert nem a 4-es androidra tervezték annak idején.
Elvileg januárba vehetek telót a T-nél aztán majd meglátom melyiket. Nekem tetszik az LG L7 , L9, Zte Grand X in is, meg az Alcatel OT-995 majd meglátom, melyik lesz.
Aztán elteszem a telót vitrinbe
Sokat kapott a két év alatt tőlem de kibírta
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kiváló hardveres adottságokkal rendelkező, Android rendszerre épülő okostelefon az LG-től, tudásához képest meglehetősen olcsón.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Tippmix
- MIUI / HyperOS topik
- OTP Bank topic
- Fotók, videók mobillal
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest