- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThorsHUN
őstag
válasz
zorromoto #107 üzenetére
Szerintem ez a hatlap tema nem jott at rendesen. Az egy dolog, hogy nekunk nem (koreai - angol - magyar forditassorozat), de valszeg meg angol nyelvre sem megy at... hatlapban valahogy nagyon keleti fejjel gondolkodtak szerintem.
Az mar 90%, hogy nem uveg (thx God!), hanem csak valami fenytol es nezoponttol fuggoen csillogo, szint valtoztato fekete ékkő szerű tukrozodest produkalo cucc... ami eloben tudja a halal hogy fog kinezni, mindenesetre egy mattfekete oneX unibody burkolatnak sokkal jobban orultem volnaAmugy igen nagyon ugy tunik, hogy probalta odatenni magat az LG... mondjuk nem ertem, hogy a 4X-et csak ugy kotelezobol hoztak ki vagy mi?
Ket hibat tudok itt elkepzelni ami bezavarhat
1, a kamera (hiaba 13 MP, nem az az erdekes, hanem egy rakat egyeb dolog... a szoftver, a kialakitas, keresztbetehet az agyonvekonyitas miatti kis helyre bezsufolas stb stb)
2, a support...Ez a telo, ha idoben kijon akkor versenytarsak (kivetel ugye a xiaomi m2, de az egyelore csak kinai vizeken evez (sajnos)) nelkul marad, mert ez a telo, ha nem kurnak el benne vmit nagyon odabasz (bocs)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest